Mamici de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Alina e OK pretul. Am fost eu la kidex special pentru carucior. Insa eu nu m-as baga la chicco, acum cand sunt atatea alte marci pe piata, marci care au carucioare foarte frumoase si de o calitate excelenta. eu carucioare foarte frumoase am vazut dar pentru un singur copil, din pacate pentru gemeni de la 0 luni adica sa aiba si landou si sport nu sunt mai mult de 2 modele demne de luat in seama pe piata. Ce mi-a placut mie era la 2600 lei si nu avea prea multe in banii astia. Mi se pare cam scump mai mult de 1000 $. Acum caut in Spania si in Polonia si Germania daca gasesc la fel de bune si mai ieftine iau de acolo.

lachi 24+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

aylin, sa-ti fie de bine tunsul! Da, ne duelam - in cine maninca mai multe prajituri, ok?
Anto, cel mai corect si mai corect ar fi sa poata naste si barbatii, sa nu mai faca atitea figuri ca ii ia cu leshin, ca nu e sexy, etc.
alina, da, e ok caruciorul, sint multumita, cred ca ma tine si la al 3-lea copil, nu numai la al 2-lea.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Iote Lachi

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

ce figura esti jadi!

lachi 24+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pai sa ne mai zici ce subiecte te intereseaza sa le postam mereu sa ne mai scrii si noua .

Valabil si pentru cristina-ana .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola lachi ne era dor de tine!sincer mie imi trimite mama din italia,se lauda cu peg perego acolo e mult mai ieftin ca la noi,tot asa 3 in 1.prietenele mele vor chicco si pe mine ma bazaie de informatii.tu cum mai esti,ce fac fetele?cum te simti?

ioana multumesc de informatie!
mai dar mi-ati facut o pofta de prajituri....imi ploua in gura...

alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

manca-o-ar mama pe ea de fata receptiva si inimoasa!
nu am cu ce sa ma laud mai jadi, ca am luat aproape 30 de kg deja, toata lumea imi spune ca nu sunt grasa dar eu innebunesc cand stiu ca mai am 3 luni si ca in ultimele pui cel mai mult.
Nu pot sa tin ritmul cu voi nici la citit, nu mai vorbesc de scris.

alina eu sunt bine, fetele la fel; sunt maricele ca doar au cu cine semana. Burta e imensa deja, misca in draci, stau una in capul celeilalte ca atat sunt de prostute ca nu stiu sa stea una pe stanga una pe dreapta, fapt pentru care cand misca amandoua ma seaca...mai ales cand misca aia de la parter imi tampeste firul de cerclaj, mi-l tensioneaza, dar a spus Marinescu ca s-o muta si ea mai incolo pe partea cealalta.

lachi 24+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

daca nu face cezariana lachi are de scos doi pepeni unul dupa altul pe aceeasi gaura a cheii.asta da incercare!noi ne vaitam de unu'...

alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Sunteti dementiale!

A fost marti cred un documentar pe Discovery despre bebelusi si nasteri, si spuneau ei acolo ca a da nastere unui copil e echivalent cu a inghiti un grepfruit intreg ...i-am zis lui iubi ca daca ficior`su isi pastreaza avantul pe care l-a luat o sa trebuiasca sa inghita un pomelo .

Eu il vreau cu mine in sala, dar sa ma tina de mana. Am vorbit deja cu medicul si il lasa. Eu am nevoie de un suflet aproape langa mine in situatii din astea. Cand eram mica urlam de ziceai ca ma taie daca vedeam un ac, dar venea mama sau tata sa ma tina de mana si stateam cuminte ca un ingerash.

Ma duc sa-mi bag nasul in legile trimise de Deni...oricum nu pricep nimic, da sa zic ca le-am citit.

Simona 26+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

io si daca aveam numai unul, tot nu il scoteam pe gaura cheii ca am ramas traumatizata cand am vazut nasterea in direct pe national geographic. no way! si daca as fi facut-o vreodata nicidecum cu sotul de fata..... pai cum sa mai am io vreo pretentie la "alea, alea" cand ii ofer astfel de privelisti mutante cu "sexul frumos".

In ce priveste recuperarea e mai simplu cu nastere naturala, normal.
Noroc ca am aproape 38 de ani si 3 fibroame printre fetite si nu ma lasa Marinescu sa nasc normal!

lachi 24+ Karina Iris

Mergi la inceput