Mamici de iulie-august 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 19
Antoanela23 spune:
Lachi, scoica e scaunul de masina, la anumite modele se poate atasa pe cadrul de la carut, in loc de landou.
Valen, ce putin mai ai. Uite, eu promit sa nu ma grabesc sa ti-o iau inainte, .
Anto 30 siVictor (8 octombrie 2005)
Kariris spune:
ahaaa... pai si la asta care-l vreau eu se poate monta landoul care se transforma in sport si se poate pune si scaunel de masina (scoica). deci si al meu e 3 in unu! hai ca pana la urma ma convingeti!
fetelor pe cand urmatoarea intalnire?
lachi 24+ Karina Iris
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by alina.a
pai cand ai vazut cum a iesit un pepene pe gaura cheii ti-e cam greu sa mai bagi cheia,pare atat de mica....
alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi
foarte tareee!!!
aylin, eu am condus pana am nascut (si apoi la o saptamana dupa cezariana, cand m-am dus la control). atunci eram cam stresata, acum mi se pare firesc. oricum cu anya dupa mine nu am alta sansa sa ma deplasez pe distante mai mari.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
valen spune:
da, simo, inca putin si gata. Asa mi se parea si mie ca mai eeeeee, ca o sa nasc eu la un moment dat, insa pe la sfarsitul lui mai asa, nu acum. Cand mi-a zis dr. ieri ca se apropie momentul, mai ca-mi venea sa-l intreb care moment. Parca as vrea sa mai tina, ca tare bine ma simt cand merg cu Sarah de manuta si cu ditamai burta dupa mine. Dar totusi mai e.gabriela, 35+ Ines Nicole si Sarah Marie (30.09.2005)
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by lachione
Luna, daca imi trimiti un PM sa ma inveti cum se pun pozele promit ca va pun. Eu nu stiu sa pun pozele asa cum le puneti voi, jos dupa semnatura. Chiar m-as bucura sa invat.
lachi 24+ Karina Iris
Ti-am trimis PM.
Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by valen
Buna. Mai dau si eu pe aici din cand in cand, sa vad cine ce mai face si ce subiecte mai abordati. Imi pare bine sa va gasesc sanatoase si nenascute; cel mai civilizat este sa nastem in ordinea in care ne-am inscris pe lista, adica eu prima. Pt. cine intereseaza, mai am 4 saptamani pana la termen insa cred eu asa ca d-ra va veni putintel mai devreme, deci n-a mai ramas prea mult timp pana la pretioasa intalnire. Azi ii calc hainutele si i le pun in dulap si sper sa reusesc sa-mi termin si bagajul de spital cu care ma cacai de mai bine de 2 luni. Mi-amintesc cc cat de stresata eram prima data ca intrasem in sapt. 29 si nu aveam bagajul facut, iar acum sunt in sapt 36 si astept invitatii speciale.
lachi, felicitari pt. fetite si pt. numele alese.
Wow, valen deci in app 4 sapt incepe distractia! Nu-mi vine sa cred! Succes si mai vino mai des pe la noi si spune-ne ce mai faci.
Luna 25 sapt+
Luna1 spune:
quote:
[
Dar lamuriti-ma si pe mine varianta "scoica" cum e?
lachi 24+ Karina Iris
Scoica e practic scaunul de masina de nou nascuti pe care zici ca-l poti pune pe sasiu.
Luna 25 sapt+
Luna1 spune:
quote:
Multumesc Valen si.... nastere usoara!
Fetelor peg perego nu are ce ma intereseaza pe mine iar inglesina singurul model care il au e cel care aici e 26 de mil.
Incep sa cred ca in toate Europa cam asta exista pentru gemeni. sunt foarte multe oferte pentru gemeni dar... de la 6 luni in colo.
am cautat si in Germania si in Spania astept si din polonia o veste si cred ca tot inglesina o sa iau de aici.
lachi 24+ Karina Iris
Uite eu de la firma asta am luat carutul (pt un singur bebe normal) vezi daca iti place si ma mai uit.
www.kiddicare.com/page/navpage?No=0&N=362 95&cm_sp=Footer-_-Out%20N%20About-_-360%20Double%20Nipper" target="_blank">carut gemeni
Luna 25 sapt+
Kariris spune:
va pup fetele. o tai acasa sa-mi fac plimbarea de dupa amiaza prin parc cu catelul. e bine ca stau vis-a-vis de cismigiu si doar trec strada ca sa intru in parc, ca altfel nu m-as duce niciunde.
lachi 24+ Karina Iris
Kariris spune:
da, Luna, imi plac doar ca sunt pentru bebelusi de la 6 luni in colo. Eu nu pot sa pun copil de 2 saptamani in asa ceva. Asta spuneam ca oferta de carucior cu landou pentru gemeni e foarte saraca.
lachi 24+ Karina Iris