Ati vazut vreodata un OZN ??
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
iileana spune:
http://www.hotnews.ro/articol_71541-Marea-Britanie-isi-publica-dosarele-legate-de-OZN-uri.htm
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
croitorualin spune:
eu n-am vazut OZN, dar pot sa va povestesc o istorioara interesanta;
stau la bloc si in spatele blocului, lipita de bloc e centrala termica a cartierului care are deasupra 2 furnale mari pt. evacuarea gazelor rezultate in urma arderilor; pe vremea lui ceasca cred ca la incalzire se folosea pacura sau asa ceva;
intr-o noapte am dormit noi (eu si cu sormea)in camera parintilor (camera care dadea inspre centrala termica) si s-a auzit pe la 12 noaptea un zgomot oribil de metal sfasiat.
dimineata cand ne-am trezit si ne-am uitat la furnale, metalul din partea de sus de la unul din furnale era rupt ca o coala de hartie si atarna
s-au adus 2 furnale noi care eista acolo cocotate si in ziua de azi, dar eu n-am inteles ce a agatat marginea furnalelor de le-a rupt in halul ala??? furtuna n-a fost si nici nu a fost gasit nimic prabusit : avion, OZN
dana_e spune:
eram acum vreo 15 ani intr-un autocar care innoptase undeva linga Paris. o gasca de copii si adolescenti, infrigurati si prost-dispusi, pe la 6 dimineata. eram si destul de treji dupa chinul ne-dormitului-pe-scaunele-strimte, si destul de multi ca sa ne putem intreba unul pe altul "bai, vezi si tu ce vad si eu??".
si ce vedeam era cam asa: o serie de 4-6 luminite care se miscau ca niste licurici - miscari bruste si cu mare viteza, schimbindu-si culorile (galben-verde-rosu). mergeau in picaj,urcau, mergeau in lateral, se uneau intre ele, se separau iar, o luau de la capat. haotic, timp de 30 de minute pe ceas (si probabil si dupa aceea). si NU erau licurici, pentru ca aveam un punct de reper - un cos foarte inalt, aflat la cel putin 1-2 km departare. luminitele treceau pe DUPA acel cos, deci erau si mai departe.
miscarile erau imposibile pentru niste masinarii conventionale, singura comparatie e cea cu insecte zburatoare agitate rau. nu erau rachete de semnalizare sau artificii sau ceva de genul asta, pentru ca au stat in aer mult timp, se miscau sus-jos-dreapta-stinga si mai continuau si cind am plecat noi de acolo (nea soferul era total dezinteresat de fenomen cind s-a trezit, el voia sa o ia din loc si basta). si nu, nu erau nici lasere de discoteca sau soacre zburatoare
nu am idee ce am vazut, chiar astept cu interes o posibila explicatie. din cite stiu eu, nici cei 20 de colegi de atunci nu au gasit-o inca.
women13 spune:
Nu am vazut. In schimb am vazut o data pe cer, acum multi ani o sfera multicolora. Eram la o cabana in Ceahlau si toti am sunat , care mai de care, la Observatorul din Bacau si Bucuresti... si ne-au linistit. Se distrugea nu stiu ce satelit, statie a rusilor. Sper sa nu ma injure cunoscatorii, ca nu ma prea pricep. Deci, nu am vazut OZN. Sincer mi-ar fi placut sa ma laud, ca am vazut ceva extraterestru. :(
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Cred ca OZN nu vine el aiurea asa aproape de pamint...stie toata lumea pretul combustibilului...a fost cineva interesat sa urmareasca apoi cite cazuri de disparitii de oameni au fost in zonele respective? ce e greu...vezi ozn ...suna la politie si intreaba...
hcclara spune:
quote:
xenocid
quote:Initial creeata de liliana29s
Voi ati vazut chestii pe care nu le puteti explica nicicum ??
DAA!
Eu am vazut'o pe soacra'mea intorcandu'se seara desi o dusesem cu mainile mele la gara la pranz!!
xenocid, mi-ai adus zambetul pe buze, sper sa nu citeasca si sotia ta si sa ma injure, cand am inceput sa-ti citesc postarea ma gandeam ca urmeaza cam asa ".....seara desi la pranz o condusesem pe ultimul drum..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
toti cei care spun ca au vazut un OZN au vauzt de fapt ceva, dar nu era OZN. sunt avioane, lumini de tot felul, fenomene meteo ciudate, nu cred ca cineva a vazut intr-adevar vreodata un OZN. doar i s-a parut.
am vazut un documentar pe discovery cum ca toti cei care raportasera ca au vazut farfurii zburatoare vedeau de fapt nave spatiale rusesti de spionaj in diferite forme ciudate, pentru a nu semana cu avioanele obisnuite, pentru a deruta.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)