Ati vazut vreodata un OZN ??

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada101 spune:

Nu am vazut, dar cred ca sunt multe chestii in lumea asta care nu le stim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebec07 spune:

Off topic: Io am vazut "Man in black", se pune?
On topic:Mi-e greu sa cred ca suntem singura planeta populata, ca suntem singuri-singurei in tot universul...dar n-am vazut nimic de genul OZN-urilor.
Ati auzit de padurea de langa Cluj, acolo mi-ar placea sa ma duc...sa vaz io cu ochii mei (daca e ceva de vazut).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Mama ce-mi mai doresc sa vad si eu padurea aia. Am tot auzit de ea nu stiu in ce masura o fi adevarat dar ceva ceva trebuie sa fie acolo.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Veni,Vidi,Vici !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

eu nu am vazut niciodata un OZN ,dar tare curioasa as fi sa vad macar unul in viata asta.

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Da, am vazut in Rarau, in 1993, un OZN (noaptea, desigur). Arata exact ca un avion noaptea, doar ca in loc sa mearga doar inainte, mergea aiurea, inainte, inapoi, stanga, dreapta, parca nu ar fi avut un drum precis, si "zbura" mai repede decat un avion. Ciudat era cum mergea in directia "inapoi".

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo37g spune:

da am vazut , dar...la tv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Prin 1998-99 eram la un chef si am vazut pe cer (pe la 12-1 noaptea) 4 puncte, faceau un patrat, luminau ca stelele si se deplasau spre dreapta foarte repede. I-am chemat pe prieteni sa vada, dar normal ca nu mai erau acolo.....au ras de mine, nu m-au crezut si eu nu am insistat (eu nu beau alcool sau altceva, care sa imi dea vedenii). Nici nu am spus altor persoane ca nu ma vor crede, dar voua va scriu

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

da,am vazut...si am trait multe lucruri foarte bizare,paranormale...nu sintem singuri in Univers...asa cum noi am fost creati de Dumnezeu,la fel au fost create si alte lumi...nu intru in amanunte,dar pentru cei interesati, las acest link...este vorba despre Congresul UFO din Mexic 2005(UFO Conference - Mexican Never Seen UFOs - Fantastic !!!)...vizionare placuta
http://video.google.com/videoplay?docid=-5305085298884471236

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

omul pana nu vede nu crede cel putin oameni ca mine ce pot sa va spun? ca nu sunt sigura ca exista desi nici nu pot afirma ca nu exista! si daca ar exista cum ar arata am vazut atatea documentarii cu diferite tipuri de martiani, care-i adevarata lor infatisare pana la urma ?

stefania
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Sunt sigura ca exista.
De vazut nu am vazut.
Nici macar nu sunt convinsa ca as vrea sa vad.

Mergi la inceput