Ati vazut vreodata un OZN ??
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
Eu nu am vazut dar mi-as dori din tot sufletul!
Citisem o carte, acum niste ani, scrisa de Ion Hobana.
La sf. cartii era atasata o fisa in care sa completezi detalii apreciante(forma, culoare,aprox, viteza vantului, etc.)despre OZN-ul pe care l-ai vazut, pe care apoi sa le postezi Dlui Hobana.
Ar fi fost interesant sa fi avut o fisa din aceea la vremea cand ati vazut voi obiectul misterios, cine stie....
Cred ca nu suntem singuri in Univers si mai cred ca extraterestri ne viziteaza deja demult (vezi istoria incasilor sau cazul Roswell).
Vio
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marox/Marox.jpg)
Marox spune:
Tocmai citesc "Deception point", un roman scris de Dan Brown inaintea celebrului "Da Vinci Code".
Intre altele este data o explicatie a OZN-urilor vazute de-a lungul timpului si in special prin anii 40-50 in America. Se pare ca era vorba de experimente, prototipuri de avioane ale armatei americane; foarte moderne, facute din materiale necunoscute pt public in acea perioada si mai ales foarte, foarte tinute la secret. Asa se face ca atunci cind unul din prototipuri s-a prabusit intr-un loc unde un civil l-a vazut inainte ca armata sa-l recupereze, serviciile secrete au preferat varianta lansata de ziare, ca ar fi un OZN decit sa spuna adevarul si sa-l afle rusii.
Mie una mi se pare o varianta plauzibila.
![](images/user_woman.png)
mariana_1976 spune:
Sotul meu este foarte interesat de subiectele cu OZN-uri si avem in casa multe carti.Eu am frunzarit printre pagini,asa... de curiozitate.Exista se pare niste fotografii cu explicatiile aferente de ce nu sunt OZN-uri si unele poze mai greu explicabile...
Nu cunosc daca este adevarat, insa se pare ca ar trebui o tehnologie extraordinar de avansata ca sa ajunga la noi acum in faza de expansiune a universului cind distantele pot fi enorme...
NU, din pacate eu nu am avut bafta sau ghinionul sa vad ceva de acest gen.
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
adusca spune:
sotul meu a vazut un Obiect zburator neindentificat, nu zic nava extraterestra ca nu stiu daca era asa ceva.
dormea intr-un vagon langa o statie de asfalt aproape de gara Burdujeni din Suceava, la doua noaptea a iesit afara sa se pise, si in timp ce executa meticulor aceasta operatiune, admira cerul.
si isi spunea in sinea lui ce norisori frumosi erau pe cer, toti in forma hexagonala, la distante egale intre ei.
cand a realizat ca almaganul de norisori nu avea cum sa fie o formatiune naturala, a incremenit, noroc ca se pisase deja ca altfel era jale, se scapa pe el.
chestiunea in cauza avea dimensiunea unui teren de fotbal, si se balansa regulat la o inaltime de 2-3 sute de metri.
apoi se misca incet pana deasupra garii Burdujeni, se balansa si acolo, apoi revenea.
apoi ca si cum cineva a apasat un intrerupator, totul a disparut si in locul norisorilor stralucea stelele.
a povestit incidentul la foarte putina lume, de frica de-a nu pica in penibil.
fetele de pe DC
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
quote:
Originally posted by Marox
Tocmai citesc "Deception point", un roman scris de Dan Brown inaintea celebrului "Da Vinci Code".
Intre altele este data o explicatie a OZN-urilor vazute de-a lungul timpului si in special prin anii 40-50 in America. Se pare ca era vorba de experimente, prototipuri de avioane ale armatei americane; foarte moderne, facute din materiale necunoscute pt public in acea perioada si mai ales foarte, foarte tinute la secret. Asa se face ca atunci cind unul din prototipuri s-a prabusit intr-un loc unde un civil l-a vazut inainte ca armata sa-l recupereze, serviciile secrete au preferat varianta lansata de ziare, ca ar fi un OZN decit sa spuna adevarul si sa-l afle rusii.
Mie una mi se pare o varianta plauzibila.
Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)
.....sau sa nu afle germanii ca le-a fost furata ideea cu invizibilele, nascuta cam prin anii 30, e vorba de B2 si F117.
DBrown are muuuulte teorii plauzibile, e interesant intr-adevar, dar nu stiu cum poate explica el basorelieful incas ce reprezinta un cosmonaut intr-o nava cosmica, legendele lui Ghilgames, statuile din Insula Pastelui, craniul de cristal din Yukatan, Stonehenge s.a.m.d.
exista desene si obiecte gasite de arheologi care nu pot fi explicate de catre oamenii de stiinta si nici reproduse cu tehnologia actuala.
ceva/cineva exista "outer limits", nu se poate nega existenta lor
e cam impüosibil sa fim numai noi in Univers!
Vio
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
N-am vazut decat o faza d-aia cu laser de la discoteca ,dar mi-ar placea sa vad.Am citit destule pe tema asta si e un subiect interesant. Am vizitat dupa Revolutie niste cercuri d-alea in lanul de grau sau ce-o fi fost,aparuse la marginea Aradului,peste noapte,a fost si mediatizat. Stiu ca am tras o plimbare cu sotul
Arata exact cum citisem de cazuri similare in alte tzari ... erau doua cercuri uriase ,snopi culcati la pamant egal,in aceeasi directie ... cam greu sa se fi jucat cineva asa ... Cum le culcase asa la pamant,cu ce? Cu mana? Ceva masinarie nu prea intra ca primprejur erau la locul lor ... Ne-am uitat,ne-am mirat,ma tot gandeam sceptica cine le-o fi facut si ... nici un raspuns.
Asa ca sunt curioasa si eu,care d-aci a mai vazut ceva dubios?
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
eliza_p spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
Initial creeata de liliana29s
Voi ati vazut chestii pe care nu le puteti explica nicicum ??
DAA!
Eu am vazut'o pe soacra'mea intorcandu'se seara desi o dusesem cu mainile mele la gara la pranz!!
Ti se pare normal tie, ca moderator al forumului, sa iei peste picior un membru al lui? Cu ce drept? Si in ce scop?
liliana29s spune:
quote:
Originally posted by eliza_pquote:
Originally posted by xenocidquote:
Initial creeata de liliana29s
Voi ati vazut chestii pe care nu le puteti explica nicicum ??
DAA!
Eu am vazut'o pe soacra'mea intorcandu'se seara desi o dusesem cu mainile mele la gara la pranz!!
Ti se pare normal tie, ca moderator al forumului, sa iei peste picior un membru al lui? Cu ce drept? Si in ce scop?
Te rog eu nu te lua de xeno, chiar ma amuzat teribil mesajul lui (adica m-am dus la baie sa hlizesc in voie sa nu ma vada colegii), nu cred ca a vrut sa ma ia peste picior a strecurat doar o gluma nevinovata fara rautate.
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
![](vrajitor.gif)
Dan Mihai 15Iunie2004
www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!
Ana68 spune:
Sa va spun si io una cu "ozenee"...
Barbate-miu cumparase,dupa revolutie,niste reflectoare de pus pe masina,cam cum au jeepanele si cum era tare bucuros de achizitie s-a gandit sa le probeze inainte de a le monta pe dubita.La etaj,in casa in care locuia,statea o femeie extrem de credincioasa.In fine,a venit seara si hai sa faca proba.Si au conectat reflectoarele si le-au scos afara.Le-au indreptat catre cer,sa vada "cat bat"(cam cum fac copiii cu lanternele) si se tot amuza cu frate-su.La un moment dat s-a auzit zarva mare la etaj,vecina a iesit tipand in balcon,privind spre cer :"Doamne Dumnezeule!Priviti,priviti...lumini ceresti!"Si o tragea si pe fiica-sa dupa ea in balcon ca sa-i arate...Pe moment a fost stupoare, apoi nu ne mai opream din ras...'geaba au incercat sa-i explice vecinei care e treaba cu luminile ceresti,ca femeia tot nu pricepea si-o tinea pe-a ei una si buna.
Eu una "ozenee" nu am vazut inca,insa mi-ar place sa vad...in cazul in care exista asa ceva...
Sa aveti o zi buna si la cat mai multe "ozenee" vazute!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana