Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

papadie: multumim frumos eu inca mai am din rezerva

gugule: si eu sunt foarte contra, impotriva pastilelor de orice fel, injectiilor, etc...nu iau aproape niciodata dar sunt si sanatoasa tun, foarte rar ma imbolnavesc, nici macar nu racesc
Insa recunosc ca no spa iau imediat cum simt dureri la burtik si nu pt ca n-as suporta durerea ci pt ca stiu ca durerea inseamna contractii ale muschilor uterului si e posibil sa se elimine sarcina ca si corp strain daca nu iau no spa sa se relaxeze muschii; iar la cat de greu am obtinut sarcina n-am de gand sa risc nici macar 1%

Iar in legatura cu topicul despre bere, mamica mea a baut bere toata sarcina, numai de bere avea pofta si ca atare si eu sunt o mare amatoare de bere Asa ca mai gust din cand in cand din paharele altora. Nu-ti mai spun ca o buna prietena numai de bere a avut pofta in sarcina si ea nu bea deloc in mod normal si scumpica ei fetita de 2 ani acuma fugareste toate cutiile de bere de prin casa

Parerea mea este ca trebuie sa existe un echilibru in toate, sa nu exageram nici intr-o parte, nici in cealalta

Ali Bia, Vio: va asteptam cu teste pozitive!! simptome aveti??

Irlandeza, Laurica:

Irda: ce vise cool ai!!!

fetelor, mai am o zi pana la eco!!!

bubuleana
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Danuta: asa e, in sarcina gingiile devin mai sensibile, sangereaza mai usor insa iti poti lua din farmacie apa de gura contra gingivitelor sau plakout gel, vezi sa nu fie interzise in sarcina

bubuleana
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Danuta nu stiu ce sa zic, dar ma gandesc ca e normal. Stiu ca in timpul sarcinii gingiile pot si sangera, dar nu mai stiu de la ce varsta a sarcinii.

Zuzelor mi-am luat revista superbebe si e asa de fainaaa! Si e acolo un reportaj "40 de saptamani in balon" Iti scrie ce simte mama, ce face bebe, cum se dezvolta, cat cantareste, pe fiecare saptamana in parte

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Bubule nici eu nu-s bautoare de bere si acum mi se scurg ochii dupa ea Doamne, abia astept sa mergi la eco si sa vii fericita sa ne spui si noua Asa ma bucur pt fiecare dintre noi care merge la ec, de zici ca m-as duce eu Tare-mi sunteti dragi si sper sa fim fericite mereu

Am pus la inceput si tabelul cu valorile Bhcg (Irlandeza inca astept sa-mi dai datele), pt zuzele care-si mai fac analiza (si vom fi multe)!

Angelique unde esti? Nu mai vii pe la noi? Si tu ziceai ca ti-ai luat rochitele de gravi, nu? Pune-le te rog sa le vad si eu! Parca am innebunit cu rochitele astea, ca io port pantaloni, mai mult

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiagrozav spune:

Ceau dragelor!
ma numesc Adia si sunt noua in bransa!!
Am doar o zi intarziere...dar am 3 teste pozitive!!!
Saptamana viitoare, joi 10.05 mi-am facut programare la medic.
Abia astept sa vad ca este totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara, iubitele mele!

Nu v-am mai povestit nimic fiindca nenorocitul asta de calculator tocmai acum s-a trezit sa se strice si abia acum a plecat de la noi baiatul care l-a reparat si direct la forum m-am repezit!

Vreau sa va spun ca am fost ieri la eco, am gasit deschis la un eco fff bun la o dna dr. care e o scumpa si a inteles toate temerile mele si motivul pentru care vreau sa fac eco sa ma conving.

Este sarcina!!! Si vreau sa va spun ca nu suntem micuti deloc, tot sacul are 1,5 cm si azi avem 6 saptamani si trei zile!! Eu oricum am facut primul test in ziua 38 a ciclului, asadar banuiam deja ca daca e sarcina nu e tocmai mica mica. Samburelul este bine, este prins sus de tot, colul este inchis si nu mai am nici un chist pe ovare., de unde la mine ovarele aratau ca un ciorchine de strugure. Asta chiar ca m-a lasat cu gura cascata.

Intreba cineva de pasii de urmat dupa pozitivarea testului, Gugushtiuc parca, sper sa nu ma insel. Acum pasul urmator e sa mergem la dr. de familie sa ne ia in evidenta si sa ne dea analizele care trebuie facute si vitaminele absolut necesare, cele gen materna. Pe urma, bineinteles, vizita la ginecolog in vederea stabilirii tacticii de atac!

Fetelor, tot imi e frica asa ca am mai facut azi un test - ZUZAAAAAA - a iesit pozitiv. Pe mine ma doare burtica in transe regulate asa ca am intrat in clubul celor care iau NO-SPA. De ieri seara mi-a venit un pic de greata si azi dimineata la fel, am fost ametita toata ziua - eu si asa de felul meu sunt ametita - a se citi ZUZA - dar problema e ca nu am pofta de mancare deloooooc! Daca nici macar inghetata nu imi trebuie, care era moartea mea, asta e ceva cu totul si cu totul iesit din comun. M;a chinui sa mananc ceva fiindca stiu ca trebuie. Asa ca mananc legume fructe si iaurt. In schimb as manca numai tampenii de l#351;a KFC dar ma abtin vitejeste!!

Laura, frumos ticker!

O sa pun si eu poze cu rochitele cele noi.

Bun venit noilor gravidute, vad ca se lungeste listuta!! Adiagrozav esti cea mai noua, da-ne datele tale sa te trecem pe listuta!

Fetelor, mai vreau odata mailul comun si parola fiindca mi-au disparut toate PM-urile!

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Marea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Seara buna zuzici si bun venit Adia!

Eu sunt singurica acasa si nu am nici un chef sa dorm (azi a fost ziua fara chef; fara chef de munca, fara chef de vorba, fara chef de intalniri si in final fara chef de somn).

Laura, am scapat de sefa dar intr-un mod specific mie, adica abordand-o direct. Cu ocazia asta am si anuntat-o ca astept un bebe si pentru ca deja facuse figura cu bombardamente a trebuit sa o asigur ca nu voi sta acasa decat strictul necesar si apoi voi lucra (fie de acasa fie in plimbari intreb bebe si birou). Pana la urma m-a felicitat printre dinti si ulterior am aflat ca a avut grija sa afle si general managerul despre "good news"

Mai fetelor, eu sunt tare zapauca. Daca imi calculez DPN-ul cu calculatorul DC imi apare ca as fi in 5.2 sapt. Daca fac calculele cu un alt calculator de pe net (pe care l-am gasit aici la link-uri untile) iese ca as fi in 7 saptamani. Cred ca va trebui sa fac eu calculele babeste ca vad ca altfel nu ma lamuresc...

Angelique, felicitari pentru eco. Ma bucur ma bobita este bine. Abia astept sa o vad si eu pe a mea la eco....mai am cateva zile..

Bubule, te asteptam la cotitura sa ne spui cum a fost la eco (numai de bine, evident)

Pupacesc fetele si bobitele.
Somnic pufos!

Alina 7+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiagrozav spune:

ceau!
iti multumesc pentru urari!
data de nastere 08.01.1979
UM 05.04.2007
DPN nu stiu inca pentru ca nu am fost la medic. am programare in 10.05 o sa-ti scriu atunci!
va pup si sa auzim numai de bine!
Adia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

quote:
Originally posted by Violeta_m_tm

Carmen :De ce nu sunt de acord medicii din Canada cu eco pana la 4 luni.
Poate fi periculos pentru bebe eco facut in primul trimestru?

Vio

Nu e neaparat ca ar fi daunator pentru bb, e chestie de bani, de ce sa faca ecografii degeaba daca nu trebuie? . Cam asa e gandirea in sistemul medical pe aici. Oricum pana in luna a 3a, a 4a nu te baga nimeni in seama, dupa aia considera ca merita sa inceapa . Am avut prietene care au pierdut 2 sarcini in luni mici, si raspunsul a fost ca abia dupa 4 sarcini pierdute esti considerata gravida cu risc si luata in evidenta din luna mica , asa ca ... trageti concluziile.

Fetelor, eu nu intru asa des ca lucrez full time si mai trebuie sa am grija si de Mateiutz, sotul are un program cam de kkao si ajunge seara acasa, asa ca ... bag un ochi asa scurt 5-10 minute si cam atat, va invidiez ca aveti timp de postat la greu

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Neatza dragelor. Cum va mai simtiti?
pe mine ma dor sanii, sunt in ziua 24, credeti ca maine pot sa imi fac testul.
Spuneti-mi va rog daca sunt insarcinata si imi schimb locul de munca, mai primesc 2ani salarul de prospata mamica. Dupa cearta urata avuta ieri cu seful meu ma pot astepta la orice (mai ales sunt multe probleme in firma si situatia e tensionata),

Mergi la inceput