Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
mcrissa spune:
zuzele dragi.sper sa ma alatur si eu voua, daca nu luna asta macar urmatoarea.azi sunt Z30, deja 2 zile de inatarziere.
asa simptome nu prea as avea, dar cum am vazut ca zice gugushtiuc am inceput sa ma trezesc inainte sa cante cocosii.
laura ce figura esti sa faci acum un testsi eu sunt toata ziua cu mana pe doar doar oi simti si eu ceva semne de bebe.fug sa-mi iau si eu "superbebe".
bubu drag, totul va fii bine cu bebe
Mcrissa in asteptarea mormolocului
Violeta_m_tm spune:
sunt fericita .
V-am spus ca m-am certat cu seful meu ieri, si ca mi-e frica sa nu ma dea afara. S-a descoperit ca de fapt nu eu am gresit ci contabilul mare, si situtia firmei este asa cum i-am dat-o eu.(sunt economista)
multumesc lui Dumnezeu ca e bine, ca am fost atat de tensionata.
va pup pe toate
Laura Ioana spune:
'Neata zuze cu burtici mici
Angelique felicitari! S-a vazut si inimioara sau inca nu se vede? Off abia astept sa merg si eu marti Si eu vreau sa-mi mai iau un test sa-l fac maine! Doamne, sunt cu capu'!
Mcrissa si nu ai facut inca teste???Pai cat mai astepti? Iti tin pumnii!
Alina cel mai sigur iti va spune dr care-i DPN-ul. Ca stiu ei sa calculeze cu cercul ala al lor Foarte bine ca ai anuntat ca esti poate se vor purta mai frumos!
Adia bine ai venit in grupul zuzelor! Felicitari pt sarcina si sa ai un bebic sanatos! Avem aceeasi zi de nastere
Violeta bine ca s-a lamurit situatia! Cand faci testul?
Carmen77 sa-mi dai, te rog, datele tale, ca sa te trec pe listuta!
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
gugushtiuc spune:
Neatza colegutze-burticutze dragi!!! Eu sunt tare bucuroasa ca azi am reusit sa ma trezesc si eu un pic mai tarziu, la 7.30. eu zic ca e bine tinand cont de faptul ca pana acum daca ma trezeam la 6 era bine. Uraaaaaaa!!!
ADIAGROZAV bun venit in randurile noastre!!!
DANUTAD subscriu si eu la ceea ce a spus BUBULEANA referitor la gingii. Eu am citit ca devin mai sensibile din cauza aportului marit de sange. Si eu am observat ca au devenit mai sensibile. BUBU bine ca ai mentionat de apa de gura ca eu chiar ieri ma uitam pe eticheta celeia pe care o am in baie si nu am avut curaj sa o mai folosesc ca e asa de puternica de vezi stele verzi cand iei o gura,e pe baza de eucalipt si numai cand ii scot dopul imediat se imputeste toata baia.
BUBULEANA ma bucur ca gasesc pe cineva cu aceleasi conceptii ca mine. Nici eu nu am probleme cu sanatatea si racesc foarte rar. Orice as avea incerc sa remediez cu tratamente naturiste.
Bere nu mai beau pt ca acum ma simt bine si nu mai am probleme cu urina. Bine ca nu mai beau pt ca nu-mi place. In ceea ce priveste pofta de bere, eu ma gandesc ca e posibil sa fie "vinovat" subconstientul. am vazut o data un interviu cu un medic homeopat care spunea ca organismul are capacitatea de a ne "cere" anumite alimente care contin, anumiti compusi capabili sa remedieze anumite carente si sa echilibreze anumite reactii chimice din corpil nostru. A dat exemplu la un moment dat de pofta de ciocolata pe care o simt majoritatea femeilor inainte de CM. Stiu ca a spus ca aceasta pofta e relationata cu secretia serotoninei in organism(hai ca deja ma intind prea mult). stiu ca berea contine un complex de vitamine printre care se afla si vit B, si ma gandesc ca poate de asta la unele gravidutze le este pofta.
Prin urmare si asa deci, poate nu ar trebui sa ne abtinem cu atata vehementa cand avem anumite pofte, mai ales acum.
ALINA023robabil calculatorul care iti spune ca ai doar 5 saptamani nu ia in calcul cele doua saptamani inainte de CM. Stiu ca si eu am gasit unul ca asta pe net.
ANGELIQUEDES stiu ca a intrebat cineva de pasii ce trebuie urmati dupa pozitivarea testului, nu am fost eu, dar iti multumesc pt informatii. Eu inca nu am fost la dr de familie.
http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 6+
ancadragoman spune:
Fetelor vreau sa va dau si voua vestea cea mare,ieri am fost la Iosup si am o FETITA!!!!!!!!!!
anca 13+
Maria
poze
gugushtiuc spune:
Eu beau laptic cu banana. Cine mai vrea?
iunie 2006
GUGU 6+
Violeta_m_tm spune:
felicitari Anca pentru Fetita ta, sarcina usoara in continuare. Cum de ai aflat asa repede ce este, eu am inteles ca dupa 4 luni se vede sexul copilului
gugushtiuc spune:
ANCA felicitari din suflet!!!
Stiu ca iti dorea foarte mult o fetita. Sa fie sanatoasa, frumoasa ca mamy si desteapta ! Sa va aduca numai bucurii!!!
Nu stiam ca se poate vedea sexul atat de repede.
iunie 2006
GUGU 6+
Laura Ioana spune:
Ancutzule felicitariiii!!!! Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si frumoasa Ma bucur pentru tine!
Gugule mananci sanatos, ca de obicei Pofta buna Eu aseara am baut o bere intreaga! Dar cred ca-i si ultima! Mi-am facut pofta!
Cica dr Iosup iti poate spune sexul de la 12 saptamani.
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
ancadragoman spune:
Da fetelor dr Iosup este renumit ptr asta si eu ieri aveam 13 saptamani fix.
Multumesc ptr felicitari
anca 13+
Maria
poze