Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
alina023 spune:
Gugule, nu te tinusi de cuvant. M-ai lasat singura cu sefa??? Dar pana la urma am scapat cu bine
Laura, somnic usor si multumesc de incurajari. Ce mult as vrea sa pot sta si eu acasica... Desi poate parea ceva extrem de limitat, visul meu a fost sa pot sta acasa sa am grija de copii si sa fac mancare (bine, bine si curatenie desi nu ma omor prea tare dupa asta). Daca as da lovitura la loto (poate daca joc o si dau) cred ca as renunta la job si as fi cea mai fericita mamica din lume si as avea cei mai fericiti copii si cel mai rasfatat sot. Offff...Duminica asta trebuie sa iau si eu un bilet
Alina 7+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
Irda spune:
'Neatza, mai pe dupa-amiaza zuze mici si burtici!
Eu is dusa ...clar!
Am avut aseara concert cu Dari de la dinti si raceala pana pe la 4 dimineatza si azi am dormit dusi toti cu mic cu mare pana la 12!
Pe la 10 dimi ce credeti ca visam de zor....ca eram la eco of course.....si Dr il felicita pe Mihai ca sunt 2 graunciori ......ca ....uite unul,dar.....uuuups.....se mai vede un piciorush
Felicitaaari taticule ...ai doi!
Cam asta visam eu de dimineatza!
Vreau sa-mi fac eco la 6s + ca sa fiu sigura ca-i vad inimioara lui Grauncior si sa ma calmez de nervii capului, care au luat-o razna rau de tot.....adica eu am in fiecare noapte programare la eco??? Il stresez si in vis pe bietul Dr!
Pupicei
revin
Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 5s+1
Poze Daria
gugushtiuc spune:
ALINA, nu am gasit adresa. sa stii ca eu stau acasa si nu sunt deloc incantata de asta. Noroc ca pot sa mai lucrez in casa, ca altfel ma stricam de cap. Este o vorba la chinezi: "ai grija ce iti doresti, ca s-ar putea sa se indeplineasca".
IRDA ce tare esti, ma doare burta de ras. Poate se adevereste visul. Eu ce n-as da sa fie doi.
http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 6+
Irda spune:
Gugule, mama...sanatosi sa fie, ca ne-om descurca noi!
Cand i-am povestit lui Mihai cum zicea dr.....uuups mai uite un piciorush....al meu zise inapoi catre mine....."aha...adica aveam un copil cu 3 picioareeee??.....adica ....e baietzel!?!"
M-a bushit un ras.....de ma durea burta!
Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 5s +1
Poze Daria
Laura Ioana spune:
Salutare zuzelor cu burtici mici
Alina eu lucrez dupa amiaza, asa ca nu stau nici eu prea mult pe acasa! Te simti mai bine, ai reusit sa ocolesti sefa?
Gugule abia astept sa le vad, cand vei putea sa pui pozele! Ca m-ai facut curioasa Te mai doare spatele? Ia no-spa si pt durerea asta!
Irda esti zuza de belea cu visele tale Abia astept sa vad daca se confirma cu 3 picioruse Multa sanatate micutei Daria
Ali poate stie el subconstientul, ce stie Luna asta poate o comitzi
Eu nu am reusit sa dorm, m-am chinuit sa stau cu ochii inchisi, dar nik! Azi ma culc mai devreme
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
papadie spune:
Dragelor am o cutie (inceputa un pik) de Utrogest (utrogestan) care e deja in Romania. daca are vreuna dintre voi nevoie dati-mi un PM.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
gugushtiuc spune:
LAURICA e suportabila durerea si stii ca eu am o problema cu pasticile, daca merge fara, rezist.
iunie 2006
GUGU 6+
gugushtiuc spune:
oricum, parca nu m-a mai durut azi, in schimb a inceput sa ma mai intepe pe la ovarul drept si simt ceva mai jos de buric.
iunie 2006
GUGU 6+
DanutaD spune:
Zuzici,
dar probleme cu gingiile stiti sa existe in sarcina? Eu imi simt gingiile foarte sensibile si se zgarie usor, ma dor cad mananc alimente mai tari. Ati auzit de asa ceva?
astea cu durerea de spate si cu somnul (cand dorm cand nu) le am si eu, destul de clare chiar...dar de durere de gingii nu am mai auzit sa se planga cineva
D
Laura Ioana spune:
Offf, Gugule cate chestii o sa mai simtim de acum incolo O sa aflam ca avem o multime de locuri care ne pot intepa, gadila, speria Da-i tare fain
Auzi? Nu ti se vad pozele! cred ca nu le-ai dat pe public, ci pe privat, ca zice ca-i forbiden
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru