Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Asta e. ma duc sa ma imbrac si sa-mi pun cravata. Cu cine sau cu ce trebuie sa ma lupt la tine la birou?

http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Asa, asa...

Tre' sa dai ochii cu sefa mea (mare meeting mare) si tre' sa updatezi niscaiva rapoarte (bleah!). Nu-i chiar asa de greu daca ai chef de munca

Alina 7+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

neatza zuzici!!!

ce mai faceti voi??

Laurica: sambata cand merg la eco voi avea 5s si 1 zi

fetelor, daca aveti hcg peste 1,000 atunci se vede bebe la eco, asa stiu de la dr mea, ce-i sub 1,000 nu sunt prea mari sanse sa se vada.

Danuta: eu mi-am repetat hcg-ul de 3 ori de zuza ce sunt pt ca era prea devreme sa se vada ceva la eco asa ca am purces la alta strategie

Alina: cand vb de greturi si cat de rau te simti e ca si cum ne-ai prezice viitorul ca tu esti un pic mai inaintata decat noi insa te vom prinde din urma Ce-i misto e ca tu o sa fii prima care trece de primul trimestru

gugule: super bine explicat cu hcg-ul

carmen: bine ai venit printre zuze

fetelor, voi ce faceti cu ??
ca eu n-am avut curaj sa fac nimic, adik ultima data cand s-a intamplat a fost acum 3 sapt, exact cand l-am conceput pe si de-atunci nika! si nu mai scap de al meu, in fiecare zi ma bate la cap...noi...cand??? si eu il aman si ii zic sa mergem la dr, sa vedem cum e fixat bebe, daca avem voie sau nu...

bubuleana
4+

Mergi la inceput

BUBULEANA nu stiu ce sa zic cu. Eu pana nu de mult ma plangeam ca al meu nu e prea activ din punctul asta de vedere insa acum vad ca am o problema in minus si stau linistita.
Deci de azi merg la servici?
fetelor voi aveti dureri de spate? pe mine vad ca ma sacaie rau intr-un punct la coloana.

iunie 2006
GUGU 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata, zuzelor V-ati trezit, in sfarsit? Ca io-s tahuie de cap si cred ca ma duc sa ma culc acu

Gugule te rog io mult pune pozici cu rochitele pe care le-ai luat, ca mi-as face si eu la croitoreasa (sigur ma ajunge mai ieftin decat ce-i prin magazine! pe tine cat te-au costat?).

Violeta vezi ca aproape fiecare are pe bara de deasupra un PM? Alea sunt mesaje private, dar nu stiu daca le poti activa, ca ai putine mesaje.

Alina ca sa prinzi forta la servici!

Bubule nici noi nu mai facem Stiam de la sarcina trecuta si mi-a zis si dr cand m-am vazut cu ea. Macar pana la 12-14 saptamani (si dr Tutunaru recomanda asa). Asta e...sa mai rabde si ei

Va pup si cred ca ma culc

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Zuzelor nici noi nu am mai pana prin saptamana 10 cand am vazut la eco ca bb este bine prins si ca nu este nicio problema si a zis si dr ca este ok.
Pupicei la burtici

anca 13+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

LAURICA nu am aparat foto, insa cum fac rost de unul am sa pun poze si cu rochitzele si cu pozele de la eco si alte chestii. Rochitzele mele au costat multisor pt ca le-am luat dela cineva care aduce din Italia hainutze. Insa sa stii ca nu sunt neaparat pt gravidutze. Una e din aia croita larg de sub bust iar cealalta e din aia mai larga pana in talie(bluzata, cum se spune) si e mai "hot", pot sa merg cu ea si la disco. Sa vezi ce dansator fac din Gugu mic.

iunie 2006
GUGU 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Laura mersi ca mai scos din ceata cu PM , da eu am putine mesaje si nu imi apare
Vai fetelor nu stiu ce sa mai fac, nu imi sta capul deloc la munca, am gresit la lucru o chestie destul de importanta si m-am certat urat cu sefu' la tel, nici nu vreau sa stiu cum va face cand o sa vina la birou
Sunt cu capul in nori, si pe deasupra imi e si rau.
Vreau sa treaca saptamana asta sa fac testul de sarcina.
faceti-mi ceva sa ma trezesc
Vio

Mergi la inceput

VIOLETA, la faza "cu capul in nori" te inteleg perfect. Eu am o stare tare ciudata, sunt superzapacita si uit absolut tot. Bine ca m-am lasat de acte si nu mai lucrez acum ca probabil faceam si eu numai gafe.

iunie 2006
GUGU 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Si eu ma simt tare ciudat...nu mai pot de bucurie... dar nu stiu de ce

Ce mai faceti zuzelor??????????? Abia astept sa fiu si eu o zuza

te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina

Mergi la inceput