Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
gugushtiuc spune:
LAURICA vad ca mai vizitat pe la bericica. Adevarul e ca m-am enervat de numa pt ca au fost cam multe glumitze din partea occidentului. Ma seaca lumea care face caterinca de ceva fara sa fie in tema. Apropos eu ma simt foarte bine si problema nu ma mai sacaie. Asa ca stau linistita si numa mai leg la cap cu cine nu merita.
Eu am fost la plimbarica si abia acum am intrat in casa.
http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 5+
DanutaD spune:
Multumesc gugule, m-am dumirit si eu in sfarsit!
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Danuta hai ca iti raspund eu din ce stiu. Din cate am aflat de la fete bHCG se face de doua ori la interval de 48 de ore(asa e indicat). daca totul e bine cu sarcina valoarea trebuie sa se dubleze, la unele fete s-a triplat. daca valoarea e muuuuuuuuult mai mare ai toate sansele sa fie vb de o sarcina gemelara. Problema e daca nu se dubleaza pt ca atunci am inteles ca exista posibilitatea sa fie vorba de o SEU sau alte probleme in dezvoltarea embrionului. cam asta am retinut eu din ce am citit de pe forum.
iunie 2006
GUGU 5+
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by DanutaD
si eco nu e mai relevant decat Bhcg ul asta? imi pare rau daca te bat la cap Laura dar nu mi-e clar de ce face toata lumea atatea bhcg uri, si cum trebuie sa evolueze el ca sa stii ca bebe e bine?
O sa-ti pun aici un tabel in care apar saptamanile de sarcina si cam cat ar trebui sa fie BHCG-ul.
Guideline to hCG levels during pregnancy:
hCG levels in weeks from LMP (gestational age)* :
3 weeks LMP: 5 - 50 mIU/ml
4 weeks LMP: 5 - 426 mIU/ml
5 weeks LMP: 18 - 7,340 mIU/ml
6 weeks LMP: 1,080 - 56,500 mIU/ml
7 - 8 weeks LMP: 7, 650 - 229,000 mIU/ml
9 - 12 weeks LMP: 25,700 - 288,000 mIU/ml
13 - 16 weeks LMP: 13,300 - 254,000 mIU/ml
17 - 24 weeks LMP: 4,060 - 165,400 mIU/ml
25 - 40 weeks LMP: 3,640 - 117,000 mIU/ml
Non-pregnant females: <5.0 mIU/ml
Postmenopausal: <9.5 mIU/ml
* These numbers are just a GUIDELINE-- every woman’s level of hCG can rise differently. It is not necessarily the level that matters but rather the change in the level.
Poate puneti acest tabel pe prima pagina ca sa se poata verifica fiecare, spre linistea noastra.
P.S. Am si eu 5 sapt. Doamne ajuta in continuare. Daca am noroc sapt. asta o sa ma vad si pe mine un dr. Sper sa-mi faca si BHCG si eco, desi e cam devreme , nu stiu daca o vedea ceva. Sau poate sa mai astept o sapt. ca sa poat auzi si bataile inimii.
Noi 2 singurei
Laura Ioana spune:
Danuta nu ti-am explicat cum trebuie, dar m-a ajutat Gugu Eu la eco ma duc marti, dar vreau sa fac analiza asta si marti si joi sau, cum imi tot dadea dr mea, dupa o saptamana. Si vedem cu cat au crescut valorile si-mi dau seama daca evolueaza normal sarcina. Ca sa nu fac eco chiar in fiecare zi
Gugule am vazut ca te ambalasesi, dar sunt sigura ca nu aveai de ce! Hormonii bata-i vina
Irlandeza nu vrei sa-mi dai si tu datele sa te trec pe listuta? Multumim pt tabel, il voi pune pe prima pagina.
Gugule tu vorbeai de insomnie? Azi noapte am adormit la 3 si m-am trezit la 7 cand s-a trezit sotul si-mi vine tipa la masaj la 8,30. Sunt ca un Nu stiu ce-i cu mine, nu vad pe unde merg Ma duc sa fac un
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
gugushtiuc spune:
Netza zuzici-burtici.
LAURA, bat-o vina de insomnie. Eu am adormit pe la 11 si la ora 6 iar eram drepti. Vreau sa doooooooooooooooooorm!!!
De ambalat sa stii ca nu m-am ambalat degeaba, pt ca se intreceea cu gluma. Starem si ma gandeam ca trebuia sa-i dau trimitere pe la fetele de la naturiste, ca daca tot s-a distrat atat pe seama , acolo cred ca ar fi murit de ras de ceea ce scriu fetele sau ceva de genul asta, si totusi e vb de lucruri serioase.
iunie 2006
GUGU 5+
alina023 spune:
Buna de dimineata fetele
Eu nu sunt intr-o pasa tocmai buna azi. Ameteli, greturi, nerfii rasculati...tot tacamul, ce mai...
Si sunt atat de lipsita de chef de munca....Vreau acasa sa dorm!!!
Alina 7+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
gugushtiuc spune:
ALINA hai sa facem schimb, ca eu nu am nici somn, nici greatza, nik. Ma duc eu in locul tau la servici si tu vii la mine si dormi.
iunie 2006
GUGU 5+
alina023 spune:
Aoleuuuuu, Guguuuuu, ma omori!!! Vreau, vreau, vreau!!!
(hihihi....iar tu nu stii ce te asteapta la mine la birou Dar ai spus...nu te mai poti razgandi, sorry!!)
Alina 7+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
Violeta_m_tm spune:
neatza zuzelor
nu am internet decat la lucru si seara nu pot sa intru sa vad ce mai povestiti.
Laura i-ai spus lui Danuta sa-si activeze PM, spune-mi te rog ce este ala, ca eu sunt total pe dinafara