Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Bubule iti tin pumnii pt sambata! Te cred ca de abia astepti Eu mai am de asteptat pana marti si nu mai prea am rabdare, dar Bhcg tot imi este frica sa fac
La ce ora sambata? Sa stiu sa ma gandesc la tine! Si cate saptamani si zile ai avea?

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanutaD spune:

buna zuzici,

ati ajuns acasa cu toatele? hai ca mai e un pic si vine week endu'

se mareste lista noastra pe zi ce trece..eu asa vrea sa am si PM activat dar nu stiu cum..ma juta cineva?

Bubule bafta sambata la eco...si eu merg tot sambata dar doar la un control..nici nu stiu ce imi face la primul control? imi spune daca e bebe sau nu? imi ia sange? ma trimite la eco?

poate nu ar strica sa vorbim un pic despre asta..la mine a fost prima problema: dupa test de sarcina pzitiv care sunt etapele? examen ginecologic, examen de sange, eco? in ce ordine? unde sa imi fac programare? sunt chestii care le-ar ajuta pe cele mai noi zuze..mai ales pe cele care sunt prima oara gravi...

va pup

Dana

P.S. Laurici, sotului i-am dat o cutie mare de cadou cu funda si am pus inauntru toate testele de sarcina...numai ca am inceput sa plang de emotie si s-a prins inainte sa deschida cutia...a fost super fericit (inca mai este, iar parintii nostri si mai si)

Mergi la inceput

Danuta ce draguta eeesti! Ai inceput sa plangi dinainte Ma bucur foarte mult pentru fericirea voastra! Eu prima data voi merge la eco pe 8 mai (voi avea 5 sapt si 6 zile), dupa care, daca totul e bine, merg la medicul de familie sa-mi dea trimitere pt analize. Cred ca in ziua in care-mi fac prima eco imi voi face curaj sa-mi fac si Bhcg-ul (oricum merg la spital pt eco si acolo e singurul loc unde se face analiza si-ti da rezultatl in aceeasi zi).
Pt PM du-te in partea stanga a ecranului la mesaje private si il activezi.

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

laura, poate nu inteleg eu bine..dar de ce iti mai faci Bhcg dupa eco? Bhcg asta nu e o analiza de sange care are rolul dea confirma sarcina? daca faci eco mai ai nevoie de Bhcg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Mda.......buna tactica ....Laura.....sa-mi fac programarea mai devreme...ufff.....nici nu stiu ce sa fac......dr mi-a zis ca ne vedem peste 3 saptamani....da al naibii sa fie de rezist atata....

Laura...noi suntem cu acelasi UM.....in ce zi a sapt a5-a suntem azi? ca io-s.....tre sa-mi fac neaparat calendarul lui Grauncior ....ca fara el sunt in pom.....nu stiu nimic de programari la eco morfo...cam cand ar trebui sa le fac....de analize ...uffff!
Ma pun pe munca sa-i fac calendar iubitului de bebelin/bebelina!

Bubu....n-are mama a face ca a fost doar un folicul...ca daca sunt univitelini nu e nevoie de 2 ovule.....e unul care se divide in 2 dupa ce a avut loc fecundarea.....si asa te alegi cu gemenei identici!
Pupicei
Revin

Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 5s

Poze Daria

Mergi la inceput

Danuta fac Bhcg ca sa vad ca evolueaza, dupa ce-l vad in burtica!

Irda azi avem fix 5 saptamani, zuzo

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Saru' mana!

Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 5s

Poze Daria

Mergi la inceput

Irda oricand vrei, eu iti voi spune
Zuzele mele burticoase, eu va pup si va spun noapte buna! Ma retrag in patut ca a inceput un film fain pe HBO (fratii grimm) si ne uitam, dupa care ma bag la somn

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

si eco nu e mai relevant decat Bhcg ul asta? imi pare rau daca te bat la cap Laura dar nu mi-e clar de ce face toata lumea atatea bhcg uri, si cum trebuie sa evolueze el ca sa stii ca bebe e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Danuta hai ca iti raspund eu din ce stiu. Din cate am aflat de la fete bHCG se face de doua ori la interval de 48 de ore(asa e indicat). daca totul e bine cu sarcina valoarea trebuie sa se dubleze, la unele fete s-a triplat. daca valoarea e muuuuuuuuult mai mare ai toate sansele sa fie vb de o sarcina gemelara. Problema e daca nu se dubleaza pt ca atunci am inteles ca exista posibilitatea sa fie vorba de o SEU sau alte probleme in dezvoltarea embrionului. cam asta am retinut eu din ce am citit de pe forum.

http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 5+

Mergi la inceput