Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (182)
Raspunsuri - Pagina 23
cosmi1975 spune:
as pune poze in drop dar nu mai stiu ...se incumeta careva sa mi zica???
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
cosmi1975 spune:

sarut mana cata
AM REUSIT daca vreti sa vedeti cupii gata 
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Biancas spune:
Silvi, asha si Dani..se umfla foarte rau si daca il pisca pe fatza e dezastru ca el doarme pe burta. Am sa caut si eu crema dinaia. la cabinet medicul mi-a spus ca va avea mereu o alergie la tzantzari, eu sper sa nu fie asha
Cosmi..la semnatura baga un space intre adrese sa se vada ca sunt 2. Acum ma uit la poze.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Biancas spune:
Moni..eu nush ce tot ai atasat acolo dar sunt o gramada de fisiere. Am sa incerc sa le salvez dar nush daca va merge. Trebuia sa faci o arhiva cu toate si sa tirmiti asha.
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
No Moni...cica o sa mor la 74 ani in anul 2051..

E o prostie sincer, nu cred ca voi trai atata.
Eu cred ca aia care isi baga ca nu fumeaza cred ca traiesc 100 ani
Cosmi, foarte dulci copii tai, Bianca danseaza f bine. sandra nu mai merge la dansuri, deocamdata nu mai face nimic.. Verisoara ei nu mai vrea sa faca dansuri si ea nu vrea sa mearga singura.. Poate de la toamna..
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
Ingrid S spune:
Na, ca nu m-am culcat,mi s-a facut brusc foame (vezi Cata de ce nu slabesc?)
A facut ieri sotzul pt noi si musafiri cartofi frantuzesti...o bunatate. Cum sa ma culc in conditiile astea?
Anasebe, mersi de raspuns. Drum bun sa aveti si distractie pe masura. 
Silvi, eu o dadeam pe Diana cu Fenistil, ii trecea, dar nu asa de repede. Si ea facea vara trecuta niste bube mari, cam in 2 zile se micsorau. O sa caut si eu pastile din alea de plante...nu vreau sa o intoxic. Si eu m-am saturat peste cap de jucariile ei, la mine stau pe un covor in sufragerie, ala e locul de joaca al ei. Nu vreau sa-i duc animalele cu par in camera, n-am chef de acarieni.
Bianca, arata de milioane imbracat asa Dani!
Dar in maneca scurta? Nu ii e frig la baietel?
Cosmi, foarte frumos! Mi-au placut copiii tai
. Bianca danseaza super, iar Stef vad ca merge foarte bine 
Moni, nasoala noapte ai avut, sigur e de la dinti, saracutza...vezi sa nu fie caninii, ca aia la unii copii provoaca si temperatura si sculat noaptea etc. Nu-i obligatoriu sa fie de jos...eu m-am inselat asa, se tinea cu mana de jos, iar dintii i-au erupt sus.
Si eu stiu la fel cu temperatura, dar cum zicea si Bianca, daca cineva e incapatanat, asta e. Cik eu tot stau pe net si ea n-are chef sa-si creasca copilul dupa net. Bine ca atunci cand are nevoie de informatii in fel de fel de domenii e bun netul, dar la copil, nu.
In fine, nu stiu ce ma agit atata, nu e copilul meu...dar va fi finutza mea si e chiar foarte reusita.
Ma pun sa-i fac ceva de papa, of, vesnica papa, chiar m-am saturat.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
dana_ene spune:
Buna, dragele mele!
Sunt la Cosmin la birou si vreau sa va dau de veste despre mine.
Am probleme cu calculatorul inca dinainte de Pasti, de aceea n-am reusit sa va mai scriu.
Vinerea trecuta a adus calculatorul din service iar aseara cand am avut cateva ore libere si am sperat ca o sa fac instalari, dupa ce-am bagat stecherul in priza a facut un urias BUM!!! S-a ars si unitatea centrala si monitorul si modemul.
Asa ca... din nou am unitatea in service, monitor va trebui sa cumparam altul
, iar modemul l-am schimbat aseara.
Deci. astea-s motivele pentru care nu va scriu.
Sper sa recuperez cand voi avea ocazia.
Am incercat sa o sun pe Giova pe mobil, dar nu am reusit sa o prind.
------------
In rest suntem bine, Roxanica e in plina eruptie de maselutze si canini, urla noaptea si nu mananca foarte bine, dar sper sa trecem cu bine de perioada asta.
Altminteri e o jucausa si-o cocotata, vorbeste non-stop pe limba ei, dar coerent spune: MAMA, TATA, NANA (Oana), TATAIA, ALA (in loc de alo), CACA, PAPA, LALALA, ...
Va pup si sper sa ne auzim cat mai curand
!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
asteryaro spune:
imi da si mie careva id-ul si parola de la contul comun? multumesc.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
loren@ spune:
Ha ha Ingrid, de parca io nu am celulita!
Auzi mi-am zis asa, ca daca mai fac vreodata bb2 (Dan zice ca dupa ce o dam pe Bia la gradinita sa ne apucam de treaba), o sa am grija ce maninc sa nu mai pun 19 kg pe mine ca innebunesc!
Daniela salutari..si noi cu dintii la fel, asa ca ne luam de mina cu Roxanica!
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia
asteryaro spune:
gagici, io am pus 34 de kile... nici nu mai deschid gura sa zic ceva...
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2