Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (182)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

ano-plecati la bran,petrecere frumoasa,unde stati,pacat ca nu ne-am nimerit impreuna,poate ne vedeam.........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ingrid..du-te dormi si tu pana doarme Diana. Eu mai nou dorm de amiaza si sunt fresh pana searaLasa nu te mai plange de celulita ca areti bine. Celulita are pana si Andreea Balan si Nicoleta Luciu ca le-am vazut live
Moni..nasol ca Dia ti-a dat treziri azi noapte, cred ca Ghita e chiaun de cap . Trimite programul ala in contul comun. De vineri timp de o sapt este si la noi filmul cu Mr Bean..deci vom merge toti (mai putin Dani) Tu l-ai vazut?
Eu am pus sa spal haine si sotul a plecat cu Dani la el la servici.
Uitati cum l-a imbracat sa fie in ton cu atmosfera de acolo.
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=DSC03970.jpg
Nu e asha cald la ora asta dar a tinut mortis sa il duca imbracat asha

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Dani mananca lamaie goala dar suc de lamaie nu bea. Mancarea si sucul trebuie sa fie dulci ca altfel nu ii plac.
Inainte sa plece i-am facut un suc de pepene galben, struguri,portocala, mar si ananas. A iesit mai mult si jumate l-am pus la frigider ca tine pana maine. Pacat ca nu prea mai gasesc portocale k-lumea, toate sunt cam uscate in interior. Dar vine vara si gasesc eu alte fructe.
Ieri la ora 16 a mancat o banana si o para dar a lasat in farfurie. Ii plac fructele.
Acum imi pare rau ca nu i-am stors si un morcov in sucul ala

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Eu in 26 am primul colocviu si in 3 iunie incep sesiunea...si nu am invatzat nimic si e foarte grea sesiunea asta. Tot zic ca ma apuc din timp si pauza...
Poate m-oi incumeta azi sa ma apuc

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Ingrid ti-a raspuns Ana, Alain e pisculit tot de tantari pe fata, l-a atacat unul intr-o noapte.Acum e mai bine, se retrag bubitele, e f bun gelul asta.Am vazut-o pe minunea ta, tare dulce e, sa iti traiasca.
Ursulico, pupicei Raisei ca e tare dulcica din ce povestesti tu ca face. Stati bine cu dantura si voi, lasa ca pana pe la 2 ani si ceva scapam si de faza cu dintii...si apoi sa vedem ce o mai urma.
Bianca e tare simpatic Dani echipat asa cred ca sotul tau e terminat cand il vede...
Daca se masoara temperatura rectal se scad 4 unitati dar atentie ca la aparatele astea digitale poate sa fie si diferit...in instructiunile de folosire, scrie la fiecare .Eu am intalnit un termometru la care altfel se faceau calculele....de aceea nici nu l-am luat.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetele.
Biancas arata super Dani costumat asa

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

sambata noaptea soseste Jean, abia astept
Aseara am vb cu el si imi spunea ca deja a pregatit apartamentul in care vom sta, instalase patutul pt Alain.Tare sunt curioasa cum va reactiona micutul, sper sa nu am surprize ca nu doarme in el sau ceva de genul asta. Avand in vedere ca mergem cu avionul toate jucariile lui Alain vor ramane in tara, si tare ma bucur ca deja eram invadata si satula si eu de ele.Acolo nu o sa ii iau decat ceva masinute si ceva jocuri de construit ca am observat ca astea ii plac si in orice caz va avea putine ca nu mai vreau sa ma trezesc cu 2 saci pe care ii mut toata ziua dintr-o parte in alta.

Mergi la inceput

A..am uitat sa raspund pt Ingrid...rectal se scad 4 unitati. spune-i prietenei tale sa nu mai fie asha incapatzanata si sa mai citeasca. Am si eu prietene dinastea care cred ca le stiu pe toate si nu accepta sfaturi . Am avut odata o contradictie cu un medic stagiar (nu era pediatru) si am ajuns sa ne certam pe tema temperaturii, eu sustineam ca se scad 4 gradatii, el spune ca nu e adevarat, si-a sunat un coleg tot medic, coleg de facultate si ala a sustinut ca nu se scade nimic...ce mai...a cam facut misto de mine atunci ca el le stie pe toate si cum ii spun eu lui ca se scade... in fine...a trecut. Imi venea sa imi sun pediatra sa i-o dau la telefon dar era tarziu plus ca oricum nu rezolvam nimic.
Silvi, si eu il dadeam pe Dani cu fenistil cand era piscat de tzantari si s-au retras bine bubele. El e cam alergic si i se fac niste buboaie rosii. La vara il voi da cu Autan sa nu am probleme. L-am mai dat si azi vara dar rar de tot, pe el scrie ca se foloseste dupa 2 ani dar decat sa fie piscat prefer sa filosesc Autanul. Te-ai gandit la solutia asta? Mi-am luat pastile contra tantzarilor pana apuc sa cumpar Raid de priza cu solutie. Am aparatul dar nu am solutie. Am sa il tin toata vara la el in camera in priza. Macar sa il feresc cat pot. la frumosul Alain.
Merg sa mai bag o tura in masina si sa pun sa fac o ciorba de salata verde Sunt curioasa daca Dani va manca...dar m-as mira..

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA arata super Dani! Am trimis ala dar n-am apucat sa verific daca a ajuns si daca merge.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Bianca multumesc de informatii si eu i-am pus pastile dar am luat ceva pastile Baygon care cica sunt din extract de crizanteme si nu sunt toxice. O sa iau si aparat de bagat in priza dar in Fr ca nu mai pot sa il car de aici. Tot Ana imi zicea ca este o crema de la chicco Tzantza no parca nu mia stiu cum ii zice, speciala pt copilasi cu care daca ii dai nu ii mai musca, eu o sa iau din aceea. Alain are o reactie destul de urata, la piscaturile unde nu ajunge sa si le bazaie e ok dar acum erau pe tafa si cum s-a tot frecat cu fata de cearceaf se cam inrosise si umflase unele.

Mergi la inceput