Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (182)
Raspunsuri - Pagina 21
Ursoaica spune:
Hai ca nu mai este nimeni pe aci ... am plecat pe alte meleaguri.
Noapte buna, voua celor care sunteti deja in pat!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
loren@ spune:
Neata
...iar m-a trezit la 6, dupa urletele de la dinti de azi noapte
...nu se linisteste decit cu bibe cu apa non stop...
Giova hi hi te-a ajuns oboseala ? Pai te cred ca dupa ce te-ai obisnuit cu Marco la cresa acum te oboseste...eu cind doarme Bia 1 ora ziua am impresia ca ma relaxez de 1 luna!
Super distractie in continuare..
Ingrid tu vorbesti de seminte? Pai cred ca amindoua mincam!
Eu cred ca atunci cind o sa ma intorc la serviciu o sa ma ingras ca nu are cine sa ma mai frece!
Asa cu Bia, mai mult maninc din mers!
Pupici Dianei, frumoasa cu ochii albastri!
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia
anasebe spune:
Neata!
Noi am fost ieri in vizita la cuscra Bee, ca sa-mi vad nora. Mai fetelor, asa de frumos s-au jucat cei 2 copii!!! Au vorbit, Tibi o mangaia pe Ana pe cap, s-au jucat cu mingea, au rasfoit impreuna o carte... La un moment dat Tibi chiar a luat-o de mana sa-i arate ceva. Absolut minunat!
Azi am zi incarcata, trebuie sa ma duc la cumparaturi, in vizita la bunica, sa clac o tona si sa fac bagajul ca maine plecam la munte.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
cosmi1975 spune:
ANA cu gandul ca maine pleci ai sa vezi ce pofta ai sa rezolvi tot ce ti ai propus
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Biancas spune:

Neatza..
Ursu, frumos scrii tu de Raisa
Anasebe, vacantza placuta. Unde mergeti?
Bombo, tinem pummpii sa iasa totul bine 
Merg sa imi schimb copilul din tinuta de noapte ca si-a facut siesta in pat pana acum. S-a trezit la 8.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Eu sunt obosita, azi-noapte m-am culcat la 2, ca am avut musafiri, ne-am uitat la un film si am papat bine...asa ca nu stiu cand mai slabesc
. Au fost la noi nasii lui Diana, ei au o fetitza foarte frumoasa de 3 luni, si mereu ne contrazicem referitor la cresterea copiilor, oare de ce?
Ultima chestie era ca daca ii masoara temp in funduletz, nu trebuie sa scada 4 diviziuni, ca e ok asa, eu stiam ca se scad...in fine, problema e ca ea poate sa-i dea antitermice si de fapt sa nu aiba nevoie. A devenit foarte incapatanata dintr-o data.
Bianca, frumos gestul sotzului tau...
si asa de dimineatza cu flori, un dragutz. La al meu trebuie sa-i zic sa-mi aduca...dar asta sa fie tot baiul, in rest face tot prin casa. Macar atat, nu?
Diana e slaba, zau, crede-ma pe cuvant, poate imbracata nu arata, dar la 8700 gr, o sufla vantul. Poate are viermi, ar cam trebui sa-i fac niste analize.
Cata, eu nu mananc seminte, iar cele 4 kg ma apasa pe creier, avand in vedere ca peste 2 luni o stergem la mare. Si celulita si tot ce vrei am. Poate ar trebui sa trec pe o cura de seminte de dovleac si fructe, problema e ca mi-e foameee....Iar tu esti ma slaba ca mine sigur.
Moni, am uitat sa-ti spun, Diana a fost tunsa la coafor, dar bretonul i-a crescut de atunci, asa ca am mai tuns-o, dar cu mila, chiar daca creste repede, vreau sa fie un breton normal. Las ca si la Dienutza ta va creste, dar nu mai baga asa de mult foarfeca acolo, ca ciopartesti fetitza dulce.
Anasebe, cum sa nu se joace frumos Tibi cu asa o dulceatza ca Anuka?
Amanadoi sunt scumpi, dar pune si niste poze sa-i vedem.
Silvi, despre ce bubitze vorbesti? Ce a patit Alain? Scuze, dar n-am fost pe faza.
frumosului!
Ursoaica si Dianei ii place acru, vad ca multor copii le place, pai eu n-as putea manca o felie de lamaie, ea poate. Normal ca o adora toti ai tai, s-a facut tare frumoasa
. Diana plange dupa motan, dar il mai trage de urechi, saracul suporta cu stoicism...asa ca nu o prea las cu el.
Ma duc sa-i fac papica, apoi cred ca ma culc cu ea la 11, ca nu mai vad bine in jur.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:

Eu calculez salarii si sunt nedormita
,ca s-a trezit Diana toata noaptea ... pe la 5 manca biscuiti cu crema de ciocolata si banana - le-a vazut in camera de zi unde o dusese Ghitza sa o adoarma,sa pot eu dormi.Dar asa a plans, ca am auzit-o mers la ea.Dupa aia a baut si 150 ml de laptic si s-a culcat pe la 5,45 ...
Aseara s-a culcat nemancata ,doar niste pufuleti si laptele l-a baut,ca era super obosita si maraita. Am vazut in partea de jos ca ii sta sa iasa un incisiv,sus nu pot sa ma uit ca nu ma lasa. Dar e tot cu manutza in gura de cateva zile 
URSULINA ma bucur ca mai ne povestesti de Raisa 
Va las ca am de lucru si-s si lihnita de foame sper sa vina odata mancarea,ca dupa aia am de mers si la Finantze sa rezolv ceva 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
anasebe spune:
Ingrid Nu am facut poze ieri. Dar fac la Bran (Rali te asteptam si pe tine) caci plecam cu cuscra&co.
Si eu stiu ca se scad 4 unitati cand iei temp in fundulet.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
varsta Tibi
anasebe spune:
Ingrid Alain era ciupit rau de tantari.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
varsta Tibi