Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (182)
Raspunsuri - Pagina 20
cosmi1975 spune:
MIRELA
de unde mari pescari????
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
anasol spune:
gagici,ati fost in apuseni ,cum e dati si voi un nume de pensiune ceva dak v-a placut p=acolo.........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi, fiul meu nu stiu daca doarme inca cred ca vizioneaza ceva desene.
Anasebe iti multumesc tare mult de sfatul cu ungventul, e tare bun, deja i s-au mai tras bubitele
si
macar virtuale daca nu suntem mai aproape.
Mirelus ma bucur ca esti mai bine, pupicei de la noi pt dany nazdravanul.
Giova distractie placuta in continuare.
Acina, e mortal Andrei cu codite, frumusel foc cum e zici ca-i fetita.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
asteryaro spune:
N-am mai ras de ceva vreme aici pe forum... si tare bine a fost.
Anasol, te astept la Buzau.
Si eu ma intrebam zilele trecute ce-o mai face NEVrO POSEDATA... O FI LA OSPICIU... ma rog.
Bombo, sanatate multa si bafta sotului.
Lindaaaaa, ce bine ca scrii!
Pupi tuturor.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
Biancas spune:

Am fost si noi azi prin centru, am cerut oferte la o agentie de turism sa vedm ce si cum. Pt Sandra aproape un bilet intreg trebuie sa platesc
. Ne uitam in brusuri, ne consultam, ne facem calculele si apoi decidem ce si cum. Gagica de la agentie ne-a spus sa nu ne grabim ca vor veni ceva oferte la inceputul lui iunie. I-am spus sotului meu sa faca cerere si pt mare si vedem pana la urma ce hotaram. La mare vreau sa iau apartament sa vina ori maica-mea cu noi, ori soacrii. Macar stau si eu mai linistita si libera![]()
Am fost si la Mc Donalds, Dani a papat cartofi pai iar Sandra Mc`Tasty...vai ce bun e..am gustat de la ea si mi-am cumparat si eu. Mi se pare exagerat de scump unul, a fost 11.5 lei dar e foarte gustos. M-am plimbat prin magazine pe la pantofi si m-am benoclat mai mult, nu mi-a placut nimic in mod deosebit. La problema mea cu picioarele nici nu mai imi vine sa dau 2 mil pe pantofi sa ii tin acolo.(imi amorteste piciorul stang in unii pantofi, deobicei in majoritatea, doar in adidasi nu am nimic
)
Teolinda...si Dani are 7 dinti, al 8 nu se vede nicaieri, ultimul dinte i-a iesit in ianuarie. Eu nu ma agit, copii fara dinti nu am vazut, deci le vor iesii si lor dintii la momentul potrivit.
la papanas.
Ingrid, e tare scumpa printesa ta, asha in filme si poze nu pare deloc un copil slab. Are niste ochi superbi
si e certareatza
(cu cine seamana?
)
Giova vad ca va distrati...distractie faina in continuare
drum bun spre casa.
Am citit ce ati scris dar mare lucru nu am retinut.
la toate fetele si spiridusii.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Biancas spune:
Anasol...mergi la poalele apusenilor langa pestera ursilor. E o pensiune care se numeste "La Fluturi" e superb acolo. Acum 2 ani cazarea era 300.000 cu baie in camera, apa calda, terasa, 2 paturi(canapele), o curte mare si superba plina de iarba verde, bucatarie jos sa poti gati, frigider...
E superb.
Acolo as vrea sa merg si eu cu Dani sa aibe loc de alergat.
E absolut superb, mie cel putin mi-a placut.
La 2-3 km maxim e pestera ursilor, poate nici atat.
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
monica70 spune:
Ne-a adus azi un coleg un programel d-ala cu care estimezi cat vei trai,depinzand de stilul de viata ereditate bla bla ... Era in engleza. Noaa bine, il fac,imi iese 79 de ani,il fac la husband iese si la asta vreo 74 ,ma gandesc hai sa il fac si lui mami,lui tati si in final zic hai sa il fac si lui socru-meu (76 de ani,insuficienta cardiaca,tensiune,fumat,mai tras un paharel,supraponderal etc.)
Si se blocheaza programu' si imi zice ceva de genul "felicitari ... trebuia sa fi crapat deja" (asta e traducerea mea adaptata
)
Am incercat de 3 ori si tot asa iesea ![]()
Ma gandeam ca si lui MARAKI i-ar face placere sa i-l calculeze socroseniei 
Noapte buna gagici!
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
Biancas spune:
Moni..trimitemi-l si mie...
Ce repede ti-a fugit gandul la soacra lui Maraki
Ai grija ca iti faci pacate![]()
Noapte buna, plec si eu..
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
Ursoaica spune:
quote:
Originally posted by irinadum
Na ca nu intra omul de mult si mai aud ca sunt si gravida si ca mai si scriu mesaje fara sa stiu. Glume ca de obicei...insa va asigur ca nu am fost acasa zilele astea si am si cerut unui administrator sa vada cine a intrat in locul meu cu idul meu si cu parola mea si sa ia masurile necesare...adica sa il scoata afara sau dc nu ies eu ca nu am chef sa ma mai trezesc cu vorbe nespuse...
...
Va pup pe toate.
Irina si gogosarul Mario( 18.12.2005)
Hai nu ter mai agita ca stii prea bine cine a fost ... cum au fost stridiile???/

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Buna seara
Multumesc fetelor pt raspunsuri.
Hai sa va mai zic cateva despre Raisa:
- avem 8 dinti si 1 masea urmeaza alte 2 masele, asteptam;
- ne uimeste pe zi ce trece, sa lipit rau de barbatii din neam ...
cum ii vede incepe ta, ta, taie, ta, ta, ta, uite, ta, ta si incepe sa rada. Se joaca de-a fata-ascunselea cu ei, prinselea, ii calareste la greu. Sunt topiti dupa ea, cand plecam de la ei sunt morti de oboseala dar nu zic nici "pas" 
Si soacaramea (mamaie) o iubeste dar daca ar putea sa stea la distanta este ok.
Mama o adora si plange ca nu o las sa vina la noi in fiecare zi sa se joace cu ea.
Mama vitrega este si ea incantata de ea si alearga dupa fundul ei non stop. Cand merg la ai mei este crima toata lumea alearga ori dupa ea ori de ea (de Raisa) este rasu' de pe lume...

A invatat ca intr-o punga sunt mereu pufuleti ... Moni asta numai de la tine am invatat-o ... si cere mereu: ete, ete, aaaaa ete, ete aaaa
a invatat sa iubeasca pisicile, pune frumos capul pe ele si le mangaie foarte frumos, il mai trage de urechi pe Matrix el o mai loveste cu laba (fara gheare) apoi iar se iubesc...
Mananca detoate, ii place salata la nebunie CU CAT MAI ACRA CU ATAT MAI BINE, si ciorba la fel acra nene ca altfel nu este buna, mananca cate 2 pulpe de pui cu legume, nu ne place spanacul (nu stiu cum sa il mai gatesc ca sa o pacalesc, am incercat si metoda Anasebe, nu vrea),paine daca ii dai paine este super daca nu ... O FURA ... bea apa la greu nu ii plac sucurile decat facute de mine, adora lamaia.
AAAA si cel mai tare ma socat ca are perioade cand mananca numai pe culori dimineata, adica azi numai alb, maine numai galben, poimaine rosu si uite asa ...
Avem o pleata ... trebuie sa rupem turta ca sa taiem bretonul ... nu se mai poate, mot nu vrea... 2 sec si gata.
mmmm nu mai stiu ce sa zic...

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)