Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (182)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Fetele cu probleme de tantari.

Exista la farmacii crema/spray/roll antitantari de la Chicco si Off pentru copii, de la nastere. Eu am de anul trecut crema de la Chicco, e pe baza de plante. Cand nu uit sa-l dau, ca e si asta o smecherie, nu se atinge niciun tantar de el!
Cremele sunt destul de scumpicele, dar nu le consumati asa de repede. Eu zic ca merita.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ingrid Si mie mi-a mai spus lumea ca cik imi cresc copilul de pe net. Sa ma pupe undeva, ca am invatat o gramada de pe net, din experienta altor mamici etc.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

si io am pus 28 kg in sarcina,mai am de dat jos 5,dar ffff greu e,creca o sa raman cu ele la purtator.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Salut gagici,

Sunt chiauna rau...al meu copil s-a trezit la 4:30 si n-a vrut sa mai doarma pana la 7
la 7:30 urma sa ma trezesc ca sa plec la munca, drept pt care n-am mai dormit deloc.
Imi venea sa dau cu ea de pamant
ieri dimineata la 5:30 s-a trezit...
Poate ma credeti paranoica, dar eu am observat ca face chestii de genul acesta cand este luna plina. Mai este cineva pe aici cu aceasta problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Azi am 2 ani de DC
Si eu tot cu intepaturile de tantari am treaba....asa ca fac sapaturi pe net si pana acum m-au convins de la Chicco aparatul anti tantatri+lampa de veghe si cred ca o sa iau si eu batonul ala de dat pe bubite dupa ce-l "musca" pe pici.....ca sigur ne mananca pe undeva tantarii
Am adormit un copilas cuminte si mancacios. Sper sa-l tina ritmul asta de haleala ca pana acum a papat asa:
-dimineata 250 lapte
-11.30 400 ml ciorba de vacuta
-13.00 150 gr iaurt Activia simplu +100 ml lapte

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Ioana super baiat! sa o tina tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by Crisu23

Salut gagici,

Sunt chiauna rau...al meu copil s-a trezit la 4:30 si n-a vrut sa mai doarma pana la 7
la 7:30 urma sa ma trezesc ca sa plec la munca, drept pt care n-am mai dormit deloc.
Imi venea sa dau cu ea de pamant
ieri dimineata la 5:30 s-a trezit...
Poate ma credeti paranoica, dar eu am observat ca face chestii de genul acesta cand este luna plina. Mai este cineva pe aici cu aceasta problema?

Crisu si Alexandra(30.12.2005)

Asa sunt eu,nu am somn cand e luna plina ... si tocnmai azinoapte cand era iar luna plina mi-a facut si mie Diana pocinogul sa se tot trezeasca!!!De-acu o sa urmaresc problema

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

IOANA ce mi-ai amintit ... ieri s-au implinit 2 ani de cand am avut testul de sarcina pozitiv

P.S. Io am pus 18 kg si am ramas cu 0(zero) in plus

Mergi la inceput

Apropo de tzantzari eu m-am ruinat anul trecut dand vreo 7 mil pe plase de tantazri pentru termopane Asta special pentru Diana.
Probabil ca in deplasari o sa cumpar crema din aia si eu.

Si Diana a papat azi piureul de fructe tot si a mai baut inca un bibe de lapte de 150 ml! Asta dimineatza pe la 10,ca de atunci o mai fi mancat ea ...
Cred ca am scris gresit de incisivi ,canin (sau canini) ii iasa ... ca incisivi ii are pe toti: 4 sus si 4 jos. plus 4 masele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bianca eu am zarit astazi ca-i iese si incisivul intarziat lui Nicolas. Si lui tot din ianuarie nu i-au mai iesit dintisori.Adevarul e ca atunci i-au iesit vreo 3 de-odata si de-atunci a inceput sa se trezeasca noaptea si sa nu mai vrea in patut.
dupa ce o luna m-am chinuit cu el pe la 2-3-4 dimineata sa il iau din patut si sa dorm cu el in canapea... pana la urma l-am culcat doar in canapea, singur. Acum cand se trezeste se da jos din canapea, deschide usa la camera, o tranteste de perete... si ia viteza maxima spre dormitorul nostru. Nu uita sa ia cu el si o jucarie sau macar biberonul gol( daca vrea sa il umplem). Arunca obiectele pe noi si tzup in pat peste noi.Noroc ca nu se trezeste mai devreme de 8:30-9:00.
Ieri dimineata insa... pe la 4:30 am auzit cum s-a trantit usa de perete si fii-miu venind intr-o viteza peste noi...aratandu-ne ca e biberonul gol si n-are ce bea. Sincer... habar nu am cum a nimerit asa pe intuneric.

Toanca noi mergem la BARUT LARA RESORT .

Eu am pus 18kg in sarcina... ma chinui cu ultimele 3kg sa le dau jos... si nu pot scapa de ele nicicum. Cat despre celulitaaa.... io fara sport ( n-am timp de el oricum)nu scap de ea, ca deh cu crema mi-e lene sa ma dau in fiecare seara.
Dar am un costum de baie .... intreg in fata, ataaaat de bun incat pot sa acopar cu el urmele lasate de sarcina.

ANASEBE - zici ca e buna Crema de la Chicco, pt tantari? Ca Off-ul e "apa de ploaie". L-am probat pe noi si ne-am convins. Autanul este bun.

Am niste draci... cainele vecinului de sub mine schelalaie pt ca e singur acasa. Nu stiu ce dracu ' handicapat da cu bormasina in pereti la ora asta... si Nicolas cica doarme.

Ufff abia astept sa ma mut in "uichend" desi ma gandesc cu groaza cate am de carat

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput