Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (53)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

La randul nostru multumim frumos de urari : Angelica, Arabela, Dolcebaby, Arleena, Miti, Adriana, Diana79, sper sa nu fi uitat pe nimeni, sunteti ca de obicei niste minunatii de copaci de mai mare dragul.

Noi suntem in febra sarbatoririlor daca pot sa zic asa, ba la plimbare ( zoo, parc, cumparaturi de cadouri pentru Sofic nazadravan), ba pe la bucatarie sa facem prajiturele si mancarici.
Sofia insa e putin cam morcovita ca de doua zile a racit (pentru prima data- trebuia sa se intample si asta) si se chinuie cu nasul infundat( i-am pus picaturi cu solutie salina dar nu sunt asa grozave) asa ca mititica nici macar nu poate dormi prea bine ca nu poate sa respire ca lumea. Sper sa ii treaca repede.
Off s-a trezit!! gata pauza mea

revin mai tarziu!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

LA MULTI ANI CIRESELOR
INGRID
SOFIA ALEXANDRA
ALEXANDRU MIHAI
YANNA SOPHIA

SA FITI CUMINTI SI SANATOSI.

LA MULTI ANI AMONAR

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani INGRID!

La multi ani SOFIA ALEXANDRA!

La multi ani ALEXANDRU MIHAI!

La multi ani YANNA SOPHIA!

La multi ani Ramona!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Maya, Irina, Noemi, Ingrid, Sofia & Sophia
Andrei & Alexandru

La multi ani sanatosi si luminosi!

Catxo & Amonar

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Sa stiti ca nu am trecut peste pozele de la motz dar noi am filmat si trebuie sa scot "manual" ceva imagini. Momentam am o gripa scarboasa, scarboasa. Sunt ibuprofeno dependenta
Sofic a ales la motz - fata bine infipta in printzipurile contemporane- parfum, inel si bani (spre deosebire de sorsa care a ales pix, stilou, creion)... privind spre viitor cred ca Macu o sa ne intretina pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Salutare.
Imi cer scuze ca intirzii cu montajul, dar asta e.Sper sa fie gata cit mai curind.
Vreau sa urez LA MULTI ANI CIRESELOR MAYA, IRINA GABRIELA, ANDREI PUI DE DANA, NOEMI, INGRID , SOFIA ALEXANDRA, ALEXANDRU MIHAI, YANNA SOPHIA.SA CRESTETI MARI SI SANATOSI, CUMINTI SI ASCULTATORI SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR.
La fel vreau sa urez la multi ani copacilor CatXO SI AMONAR. SA FITI SANATOASE, FERICITE,IUBITE, SI SA AVETI BUCURII DE LA COPII SI DE LA SOTI.
Va doresc o zi buna.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Ingrid! Vivi sa-ti traiasca!

La multi ani Sofia! Cami sa-ti traiasca!

La multi ani Alex! Arleena sa-ti traiasca!

La multi ani Yanna Sophia!

La multi ani CatXo!

La multi ani Amonar!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Timeea la concursul Pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by papadie

Sa stiti ca nu am trecut peste pozele de la motz dar noi am filmat si trebuie sa scot "manual" ceva imagini. Momentam am o gripa scarboasa, scarboasa. Sunt ibuprofeno dependenta
Sofic a ales la motz - fata bine infipta in printzipurile contemporane- parfum, inel si bani (spre deosebire de sorsa care a ales pix, stilou, creion)... privind spre viitor cred ca Macu o sa ne intretina pe toti

In fata oficiului am o parcela cu papadii.Si ma uit la ele si imi aduc aminte de doua ori cel putin pe zi de matale.Acuma papadiile is pufoase, si zic oare nu o sa intri pe la noi sa ne mai zici ceva, ca livada fara papadii nu exista.
Si sa stii ca cam asa e cel mai mare cu invatatu si sei mai mici cu cistigatu banilor, se invata pe greselile celor mai mari .

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arleena

[black]acu un an am inceput sa am contractii din 10 in 10 min si pe la 11:16 am www.flickr.com/photos/49551753@N00/316081058/in/set-72157594507626190/" target="_blank">s-a nascut mogaldeata.....am trecut prin multe timp de un an.....cu ragade, trezit din 2 in 2 ore si mai putin cateodata pt alaptat,plans, schimbat de scutece, mucisori, crescut de dinti, problema diversificarii, primul mama, primul tata, mersul in 4 labute, primii pasi, etc.....per ansamblu am un copil cuminte, harnic(ma ajuta la bagat-scos din masina de spalat, la aspirat,etc), vorbaret, frumos si destept, ca doar ii www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=488810241&context=set-72157594507626190&size=o" target="_blank"> ALEX al meu
...

Of tu Simona..... ce ma apuca nostalgia cand vad poze cu bebeii nostri cand erau chiar bebei mici!!! Si m-a rascolit sa-l vad pe Alex proaspat de tot
Nici nu stiu cand a trecut timpul.... Acum un an ma agitam ca un sifon si ii spunea la sotzul meu "uite ce mai nasc fetele astea!!! si azi maine si eu...." A fost mai mult decat azi-maine, da' ce iute a trecut...

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papadie

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput