Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (53)
Raspunsuri - Pagina 24
papadie spune:
La noi au trecut de tot papadiile dar in ultimele doua saptamani spirtul favorit a fost "suflatul in didilii". Nici nu ieseam bine afara si incepea Catrina "mama didilii" nu cumva sa credeti ca le rupea ea ....nu. eu comiteam crima, ea punea -ca sa zic asa-cireasa pe tort: ii sufla lu' Macu puful in nas. Macu evident cu gura cascata mare mare doar o prinde si ea ceva de rontait. intre gingii. ca dinti...dinte pauza lipsa gaura cu mentiunea ca primul 'dinte' e pus numa asa metaforic. macu e campioana la mers in 4 labe cu obstacole
in skimb zice tata de luni de zile. zice 'danke'-cu o voce de desene animate- de cate ori primeste ceva. duce tot felul la ureke si spune "alu, aluuuuu" . Catrina e Dada si, in sfarsit, s-a hotarat sa zica 'mama'. frumos tare zice. cel mai frumos :)))
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
gabi25 spune:
La multi ani
Ingrid! 
La multi ani
Sofia!
Sanatate multa Soficului drag, Cami.
La multi ani
Alex!
ARLEENA uf....ce repede a trecut si tu ai sintetizat tare bine tot anul care a trecut....primul an din viata cireselelor noastre.
La multi ani
Yanna Sophia!
La multi ani
CatXo!
La multi ani
Amonar!
PAPADICULE e super MACU si tu esti criminala la faza cu intretinutul familiei....pupam familia pufoasa (apropo de ce a spus Doroti
).
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
Steluta spune:
LA MULTI ANI INGRID, SOFIA, ALEX si YANNA SOFIA!!!
Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti parte de o aniversare deosebita, si parintii sa fie mandri de voi!!!
LA MULTI ANI , AMONAR!!
Ce s-a intamplat cu tine, ca nu ai mai venit demultisor in livada!! Ce mai face Kailan???
Arleena, tu intrebai ce program au ciresele noastre. Pai sa incep eu cu Andrada
. De obicei se scoala pe la 8 (uneori chiar si 9
), ii dau tzatzica. Acum de cand s-a incalzit, dupa ce mananca ea, infulec si eu ceva repede, si iesim afara (indeosebi pentru a face piata, cumparaturile necesare, apoi ne oprim intr-un parculet si incercam sa jumulim/admiram panselutele
). Venim acasa in jur de 11.30-12 (sa treaca cam 3 ore- 3 ore jumatate de la prima masa) urmeaza masa de piure de fructe cu branzica, unde papa uneori 200 gr, uneori 260 gr, dupa chef. Eu de fiecare data dupa mesele de legume si fructe, ii dau iarasi laptic.
Dupa masa de fructe imi adoarme la san. O pun in patut, unde doarme intre jumatate de ora si o ora, si cand se scoala o mai adorm in brate si ma asez cu ea in pat. Asa, daca ma simte langa ea, mai poate dormi inca vreo 2 ore. Deci per total prinde cam 3 ore de somn, dupa masa de fructe. Urmeaza apoi masa de legume (undeva intre 16 si 17; si aici papa tot asa intre 180-220 gr), tzatzica, si afara iar. Acum iesim in parculetul cu leagane, etc, "la copii" . Pe la vreo 19.30 intram in casa. Mananca si mami de "pranz/cina" si urmeaza iaurtelul fetei cu cereale.
Cam pe la 21-21.30 facem si baita, si la maxim 22 ar trebui sa doarma
. Si doarme pana dimineata, fara sculari nocturne (de obicei). Mai nou insa cand ma duc sa ma culc (dormim in aceeasi camera, ca daca tot nu e Tati acasa), ma simte si se scoala si se miorlaie un pic. Asa ca o iau langa mine in pat si doarme fara probleme. Peste noapte ma mai verifica cu manutele sa fie sigura ca sunt langa ea
.
Ei si intre timp domnisoara a papat lapticul de dimineata, asa ca ne pregatim de iesit afara.
am livada inflorita si plina de aniversari.
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI INGRID 
LA MULTI ANI SOFIA-ALEXANDRA 
LA MULTI ANI ALEXANDRU-MIHAI 
LA MULTI ANI YANNA-SOPHIA 
Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze
EllaX spune:
La multi ani, Sofia!
La multi ani, Ingrid!
La multi ani, Yanna Sophia!
La multi ani, Alex!
EllaX spune:
La multi ani, copacule Amonar!
Sa te bucuri de puiul tau! Si mai vino in Livada, sa ne bucuri si pe noi!
A.C spune:
[b]LA MULTI ANI ,INGRID,SOFIA ALEXANDRA,ALEXANDRU MIHAI,YANNA!
LA MULTI ANI,AMONAR