Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

18 luni
Gaby25, doroti, vivi, steluta, oana rusu, A.C., DianaR, abribrinza, catXO, virgi, cami, angelica, voichiv, daryana, amiss, oana.iat,lacri

24 luni
Arleena, ellax, luana, carmina, inaioana, magghy, voichiv, roxana, lacri 2, cocutica,danapuiu,wapi, mikiion, miti, anamea, zax, papadie, ama, ralucis, adriana, adriella, a_daniela, nikolett,andrusksandu, shori

Am trecut din oficiu ultimele 4 persoane la 24 de luni...

adriana, e vorba de profesia pe care o avea tipa care a murit in urma cu 10 zile, ca tot ai citit si tu despre asta. Insa mama lui Razacila este la adapost de astfel de evenimente intrucat stie a se feri de munca

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Comanda finala

18 luni
Gaby25, doroti, vivi, steluta, oana rusu, A.C., DianaR, abribrinza, catXO, virgi, angelica, voichiv, daryana, amiss, oana.iat,lacri 16 bucati

24 luni
Arleena, ellax, luana, carmina, inaioana, magghy, voichiv, roxana, lacri 2, cocutica,danapuiu,wapi, mikiion, miti, anamea, zax, papadie, ama, ralucis, adriana, adriella, a_daniela, nikolett,andrusksandu, shor, cami 27 bucati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Lacra,felicitari pe examene.Sincer????Nici nu ma asteptam sa nu le iei,pt ca tu esti fff ambitioasa si constiincioasa.Multumesc ca ne-ai trecut la 24 luni,chiar vroiam sa te rog sa ne schimbi de la 18 la 24.
Eu am uitam ca l-am inscris pe Andrei la concursul stiti voi care,asa ca,daca vreti sa ne votati,suntem la pag 4 ultimul rand.Multam si pupilici!!!!
iu all si we placut!!!
Si noi ii vom lua motul lui Andrei pe 12 mai cand am comandat si tortul de ziua lui!!!abia astept!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Stelutza ce mai creste inima in mine la asa complimente!!!
Mai ales ca atatia baieti frumosi sunt pe aici...... multime!!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Lacra,felicitari pentru examene!!! Esti de admirat, serios. Cam asta imi doresc si eu, sa profesez independent in viitor, dar la noi in Iasi firmele sunt cam la pamant. Banuiesc ca avem aceeasi meserie.Deocamdata prestez pentru altii.
Cati bani pentru taxele postale trebuie sa-ti trimit, ai idee?
Daca nu reusesc azi sa ajung la banca, atunci luni ajung sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Intru fugutza sa va spun LA MULTI ANI DAVID, ROBERT, EVELYN si BIANCA-STEFANIA!!! Sa cresteti mari si frumosi, sa fiti sanatosi si fericiti!
Multumim mult pentru urari! sunteti niste dulci!

Lacramioara, despre tricou, daca 24 inseamna 24 de luni, cred ca noua nu se va potrivi mai degraba 18, Serghei nu e prea vanjos. Asa ca, daca se mai poate, te rog sa faci aceasta modificare. Daca nu...ramanem cu tricou de 24 de luni si o sa il purtam cu mandrie , asa..mai "grunge".

Pup livada si sper sa-mi fac timp curand sa scriu mai mult!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_daniela spune:

Buna Livada,

Multumim pentru urari si scuze Lacri pentru intarziere cu marimea tricoului. 24 luni este perfect pentru grasunica mea. Multumesc mult.
Noi in ultimele saptamani am fost putin ocupati si n-am mai intart pe DC. Maine o sarbatorim pe Bianca. Sper sa iasa bine.
Petrecerea va avea loc la un restaurant mic in Tineretului asa ca pitica daca se va plictisi va putea sta afara, daca vremea va fi buna.
La meniu noi avem numai o gustare calda, friptura cu salata si tortul sarbatoritei. Avem invitati numai din familie, frati, surori si bunici.

Bianca e o adevarata domnisoara acum:) Acum alearga mai mult, nici nu mai putem sa ne tinem dupa ea. Mai prost stam cu mancarea, adica nu vrea sa manance decat pasat. De cate ori incerc sa-i dau o bucatica ceva in gurita, o scoate afara cu limbuta si apoi cu manuta. Sau isi face sila daca insist. nici mamaliguta cu branzica nu vrea, simte si firul de malai.
Nu stiu cum sa procedez. Biscuitei mai mananca dar f. putin, mai mult ii rupe si ii da afara. Nici painica inmuita in ciorbita nu vrea, nimic.
Astept sa-i mai dea dintisori, avem numai 4, dar or sa-i mai apara ca avem gingiuta umflata.

In rest e voioasa, danseaza si nu il lasa pe tati in pace deloc. Cum vine de la servici numai dupa el, nici sa se descalte nu-l lasa.

Va pupam.

Mergi la inceput

Tricourile sunt gata vineri, parca asta inseamna 10 may.
Ioana, mai facem niste rocade, vedem noi, cu tricourile. Am inteles ca nu-i mare deosebire intre 18 si 24 de luni. Diferenta mare era intre 12 luni si 18 luni, de aceea am exclus din start aceasta marime. Comanda deja a fost trimisa de catre cei de la agentie la fabrica.
Multumesc, mamici, pentru felicitari. Sunt taaare fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Salutare livezica!

Trag si eu o fuga printre pomisori, pt ca maine avem petrecere, iar sapt. viitoare o sa fiu la un birou fara net...

Oana, Alexandra este o minune cu ochisori ca marea Mediterana pe care as vrea sa o am mereu in preajma! Sa fiti cu totii sanatosi!

Marycalu, tiiii! ce baiat mare si plin de personalitate ai facut! Iar tu..., arati atat de bine... Ai slabit si nu vaz nici o burtica! Deci, te felicit!

DianaR, imi place Timeea rau-de-tot! Cu freza ceea de frantuzoiaca, ma gandeam daca e din filmuletele de reclama sau chiar traiesc printre noi astfel ne specimene, neprelucrate, neimbunatatite... Sanatate multa, multa, multa!

Doroti, admirat Gugutza! Nu o mai vazusem de mult, asa ca... mi s-a parut f f schimbata! Stiam eu ca moldovencele ne cam iau, de regula, la concursurile de frumusete, de dans, de cantacit, da' ..., ma-ntreabam ce-i dati sa manance?! E frumoasa, si bucalioara, si ... haioasa! Cred ca te mosteneste.

Arleena , pe mine m-a lasat sa votez de cate ori am vrut ( nu mai mult de 1data/zi) asa ca... nu stiu ce sa zic... Oricum, bucura-te! Stim cu totii ca ai o podoaba la usa casei, cu sau fara certificat de super-mister-baby-star!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Cu scuze pentru intarziere,

La multi ani, Evelyn!

La multi ani, Bianca!

Noi suntem pe fuga, vrem sa apucam sa iesim la plimbare pana incepe ploaia si am de facut mancarea (pt Ana) pe care o luam cu noi. Pupam toata livada!

Mergi la inceput