Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (53)
Raspunsuri - Pagina 14
DianaR spune:
Felicitari Lacri! Asta da veste buna!
Concursul da-l in fras, oricum era o porcarie... Maine sper sa ajung in oras daca imi tine vecina copii si pun banii in cont.
Oana.iat, ochisori albastrii, nu? Superbi! Si cercelusii f frumosi!
Mi-s cam cu curul in sus si nu prea am chef de scris... Poate imi revin pe maine, poimaine...
Pupici.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Timeea la concursul Pampers
marrycalu spune:
Multumim tuturor pentru urari.
Noi am fost in vacanta putin in Spania,fara bebe care a ramas la tara,ia priit foarte bine,lam gasit bronzat si foarte fericit,acum ii lipseste f. mult.Duminica ii taiem motul,vor veni cativa copii,sper sa fie frumos.
Am pus cate poze din lunile 11-12.
Marilena si Robert
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by marrycalu
Multumim tuturor pentru urari.
Noi am fost in vacanta putin in Spania,fara bebe care a ramas la tara,ia priit foarte bine,lam gasit bronzat si foarte fericit,acum ii lipseste f. mult.Duminica ii taiem motul,vor veni cativa copii,sper sa fie frumos.
Am pus cate poze din lunile 11-12.
Marilena si Robert
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marrycalu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,o
Si voi il faceti botanist? Ca l-am vazut printre tufe. Si Razacila e pasionat de botanica
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
adriella spune:
La multi ani Evelyn si Bianca!!!
Lyly, si noi vrem un tricou marimea 24 cred ca-i va veni la vara ca e destul de inalt si greu.(la 11 luni avea 12.5 kg si 82 cm)
As dori mai multe amanunte (despre tricouri)... nu am timp sa caut in urma. merci mult
Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)
Steluta spune:
Lacra, FELICITARI PENTRU EXAMENE!!!
Iti dorim mult succes in noua cariera de liber-profesionista
!! In legatura cu concursul lui Razacila, o mare dezamagire pentru modul de organizare!!! Oricum el ramane MAI-MARELE IMASULUI aici in livada noastra!!!

Ildi vazut pozele de la aniversare!!! Of, of, ce cirese mari avem!!
Marilena, vai ce mare a crescut si Robert!! Si ce mandru e de jucariile lui!! ![]()
Magda, Papa, ne bucuram sa va avem iar printre noi!!! Acum vrem si POZE, POZE!!!
Oana, Oana, ce mandrete de baiat ai tu!! Cu niste ochi, mama, mama!! Va frange inimile fetelor!!![]()
Oana din Iasi
, e frumusica foc Alexandra cu cercelusii. Eu cred ca mai tare a speriat-o zgomotul facut de pistol decat a durut-o efectiv. Andrada avea 3 luni cand i-am pus cerceii, dar cel putin mie asa mi s-a parut in cazul ei.
Arleena, ma intrebai de ce nu mergem si noi cu Tati. Pai cred ca ar fi mai multe motive adunate: nu am apucat sa-i facem Andradei pasaport, transportul de obicei depaseste mia de euro lejer (ar trebui sa-l platim noi, pentru mine si fata), plus cheltuielile aferente pentru masa, cumparaturi, diverse, Tati acolo munceste de dimineata pana seara tarziu (eu ce sa fac sa plimb fata pe langa hotel?). Daca era si el mai liber poate ca ar fi fost placut, dar asa... Si nu stii nici ce gasesti pe-acolo: conditii, oameni... Meseria aceasta a lui prezinta si riscuri, pe langa partile frumoase de a calatori prin lume. Cand a fost intr-o misiune prin Africa, in Rwanda mai exact, erau inca locuitori inarmati, dupa razboiul civil de acolo, care isi mai faceau de lucru sa mai traga cateva focuri de arma prin apropierea hotelului. In Sanaa, capitala Yemenului, cand se indrepta spre hotel, a nimerit in mijlocul unui atac asupra ambasadei Marii Britanii organizat de niscaiva rebeli/luptatori pentru libertate. Da, sunt si tari frumoase (SUA, Maldive, Emiratele Arabe, in America de Sud), care merita vazute. Asa am ajuns noi in luna de miere in Argentina
. Sa vedem poate pana la urma vom merge impreuna in Maldive
.
Cam atat de la noi...
am livada inflorita.
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
miti2004 spune:
Ildi si marrycalu ce baieti mari aveti ! super pozele, chiar au fata de copilasi acum ! incredibil cum trece vremea....
Lyly Felicitari pt ca ai scapat cu brio de examene ! acum o sa ai timp mai mult de razacila ![]()
LA MULTI ANI Evelyn si Bianca ! sa cresteti mari fetelor !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
Am si eu 2 intrebari:
1) mai e vreo cireasa care daca e lungita pe jos nu se poate ridica singura in fundulet ??? in rest suntem in limite normale, mai puturosi, dar muncim la mersul in picioare la greu, numai ca ii e frica sa mearga singur, vrea numai tinut de manute...cared ca si la asta vom fi in coada listei...
2) le mai dati cereale ?
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
adriana spune:
Miti, vazut si eu pozele de la nunta, super dragute
, pe unde ati fost? am vazut malul oceanului, in rest, nu m-am prins de locatie..
LEgat de intrebari, bebe a mea se ridica, dar cred ca nu singura, adica o las dormind in patut si o gasesc apoi in picioare, dar cred ca se ridica sprijinindu-se de gratii.. Incearca sa-i arati tu miscarea, asa cum ii invatam sa coboare din pat singuri, intorcandu-i cu spatele si dand piciorusele jos primele, asa incearca sa-l ridici de pe spate punanadu-l pe o parte si sprijinindu-i manutele de ceva, un dulap, pat... sper ca sunt inteligibila
Cereale eu ii mai dau lui bebeaca, pentru ca refuza mancarea solida si trage tot spre tzatza.. o mai indes cu astea ca altfel ar fi manechin..
Lyly, felicitari, nu imi zici si mie ce-o sa profesezi?![]()
si nu in ultimul rand,
La multi ani pentru Evelyn si Bianca 

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
CamiM spune:
Oana de la Ieshi merci de raspuns.
Maggy bine ai revenit, mai spune-ne si noua cate ceva despre Nic. 
Monicutza multam fain tare pentru raspuns
. Ma gandeam eu ca trebuie sa fie Toysrus si Gap, acum ramane sa ne hotaram daca vrem hainute sau jucarii..![]()
V-ati gandit la nume pentru printesa?
Ildi multumesc foarte mult pentru poze, mi-a placut tortul.. arata yumii rau!! Foarte faina familie.. si David a crescut mult de la ultimele poze pe care le tin eu minte, e inaltut acum si parca e mai slabut, baiat mare si mumos ce sa mai la deal la vale!!
DianaR uite aici leac 
pentru proasta dispozitie..
si speram sa treaca repede.
Marrycalu superbe pozele, ai un fecior tare dulce.Ce alerga el dupa porumbei..
Sa va traiasca! 
Miti noi inca papam cereale, nici nu se recomanda sa intrerupi cerealele, sunt parte din dieta zilnica.
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie