***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buan fetelor. Ce mai faceti ?
LA multi ani gravidutzelor de azi, felicitari celor care sunt deja mamici.
fetita mea e tare vesela in burtica . Chiar daca de o saptamana colul meu este scurt ea nu are inca de gand sa iasa dupa cate se pare. Dar daca nu iese Antonio lui Andrada stau linistita.
imi place atat de mult cum se misca, ii simt toate formele. Mi-e atat de draga. De abia astept sa o tin in brate.Am si eu problema cu faza concentrarii. Am de facut ceva pentru servici dar pur si simplu nu pot. Zici ca m-am blocat de tot. Sper sa nu se supere pe mine dar chiar nu ma pot concentra. Gandul meu e la bebelusa nu la actiuni in instanta.
s-a cam enervat bebelusa, ma apasa atat de tare, parca o simt in vagin. Au, dar e destul de ciudat. O fi normal, sau poate ca am laudat-o prea mult si acum o sa vrea afara mai repede.
Va las ma pun in pat poate imi revin.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

poohy ai voie sa faci miscare...cum sa nu. Pai muschii aia cum isi revin. Nu ai voie sa faci efort. Deci exercitii ushoare sunt permise ca cele din timpul sarcinii.
La efort intr-adevar cica scade productia de lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele!
In primul rand va multumesc pt urarile de LMA - Wow, ce multe am primit! Sunteti toate niste dragutze: Elteka, Pepsi, DianaLaura, Poohy, Andrada, Gabiu, Motannel, Diana, Mica,brambushca, pauly, pitica, alynta27, Sobi, Mihamora, cristalina, Lavini, eimotto, ralucami, ancamari, chiquitita - va pup , va doresc tot binele din lume si fericire maxima alaturi de BBeii vostri!
Byu, La Multi Ani si din partea mea! Nastere usoara! Hai ca noi femeile taur suntem f puternice, nu-i asa?
Cheburashka, as vrea sa-ti multumesc ca ti-ai facut timp si ne-ai povestit despre conditiile de la Elias. Eu voi fi in aripa privata, dar neonatologia e comuna si deci trebuie sa ma astept la intazieri mari in aducerea copilului cu mine in salon. Cat priveste colacul, sa-mi spui si mie pls de unde au luat din cel obisnuit (de innot), caci cel medicinal e prea scump (am vazut cu peste 40ron si nu cred ca merita).
Mica, e foarte frumos caruciorul, am vazut pozele!
Ancamari, si mie mi-a zis exact la fel Badiu apropo de durerile de oase. Asteptam deci sa nastem ca sa scapam de ele (pe urma dam insa de altele).
Ileana, FELICITARI pentru micutul Mario Luca! Sa-ti traiasca si sa creasca mare-mare!
Vali5, sa-ti traiasca Andreiuzt! Am vazut pozele si pot sa psun ca e un scumpic dulce!
Amely, iti tin pumnii pt cezariana din 4 mai!
Ella, merci mult ca mi-ai raspuns, insa n-am primit nici un PM. Cred ca e o problema de pe forum pt ca mi-au disparut toate mesajele private din Inbox (am vazut ca si Elteka a patit la fel). In caz ca mi-ai scris pe PM, poti te rog sa retrimiti mesajul? Merci mult. In ce apartam din Elias ai stat? Eu stiu ca sunt 6 garsoniere la CMU-Elias. Refacere rapida si laptic pt bebe! Durerile o sa treaca, ai sa vezi si in timp vor ramane doar amintirile frumoase.
Madi, bine ati ajuns acasa!
Tincutza, nastere usoara!
Despre mine:
in sfarsit am intrat in concediu si deci de acum voi sta acasa. M e la cresa in timpul zilei, deci ma pot odihni mai mult.
Luni am fost la dr Badiu la ctrl si mi-a spus ca BB2 va fi un copil mare (nici nu ma mir, caci si M a fost mare), dar ca e sanatos si colul de asemeni ok. Sper sa nasc mai devreme (adica nu in sapt 41 ca la M) si sa fie o nastere mai usoara ca prima. Despre epidurala n-am apucat sa vorbesc, dar mai merg la ctrl si sapt viitoare, deci mai am ocazia sa abordez acest subiect cu el.
Va pup si va urez o zi minunata! Avti grija cu luna plina!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 35s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Liviana si inca o data La multi ani!

Tincuta, iti tin pumnii pt. maine, sa fie totul ok. Iar poimaine...urmez!

Azi imi vine perna pt. alaptare si linistirea sugarului. Plus inca niste chestii pe care le-am mai comandat, accesorii de baita si inca o lenjerie de patut. Deh, totul pe ultima suta, dar e bine si asa

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

Camera bebe

37+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ralucami.... pai... daca nu vine la termen (adik 13 mai... ) a doua zi dr. i-a pus gand rau... dar eu nu sunt adepta nasterii provocate asa ca prefer sa vina fie si pe 13 sau pe 14 numai sa nu imi provoace... Si nici sa stau prea mult cu placenta mea care scartaie de multisor

Liviana... la noapte DOAMNE AJUTA...daca tot e luna plina!!!

HAINUTZE Antonio
Andrada 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Am pus cateva poze facute acum 2 zile in Carol
aici. Se vad?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 35s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Eu am vazut ca nopatea trecuta a fost luna plina...si am crezut ca din cauza asta nu am dormit eu deloc si am avut contractii in continuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Numai ce scriesem un mesaj mare si l-am pierdut...Nu-sh ce e cu forumul asta...Inboxul se sterge, mesajele se pierd

Poohy, multumesc de linkuri! Azi dimineata m-am si apucat de calcat in paralel cu vizionat gimnastica . Frumos ai aranjat camera!. Si o intrebare: cat de mari sunt rotile de la Uno + sunt de plastic sau cauciuc alea din spate? (am tampit cu un carucior)... De miscare eu stiu ca dupa 6 saptamani...La mine=never. Ma uit cum se misca gimnastele Si ma plimb, mai mult nu pot de lene

Ancamari-felicitari pentru bebe intors, eu am tot zis ca merita sperat! Las' ca se rezolva si cu cordonul!

Carrie, eu tot cu 11 la 34s3z, si incerc sa nu mai iau. Nu de alta dar eu sunt rea de tot la dat jos si nu m-as duce regulat la sala nici batuta. Plus ca vad ca fetele care alapteaza se plang de pofte si foame..ori eu sunt o mancacioasa teribila

Dianalaura, tot cu verigheta esti? Ca ziceai la un moment dat ca poate o tai

Andrada, un pentru Antonio. NU ti-am zis ca se va incapatana pana la termen? Ba poate si un pic peste, numai ca nu-l lasi tu. Stie el unde e bine si cald... Cum mai stai cu cumparaturile, ca in timpul Kidex m-ai lasat cu ochii'n ...ceasca .

Raluca, si noi stam acasa... Imi vine sa mooor. Noi voiam sa mergem in Koreea, dar mie mi-e frica. Al meu sotulache s-a cam bosumflat dar tot nu l-am lasat singur...

Eu zic ca sanitary shorts aia sunt idioteniile alea de chiloti cu deschizatura, la care se pun tampoane speciale (tip vata trasa in ceva absorbant). Eu am cumparat dar acum mi-e ciuda, ca am vazut ca se dau la spital de toate...

Cealalta cred ca e pompa. Vad si eu ca Medela e mai "prezenta" decat Avent, insa eu nu stiu nimic altceva decat ce povestesc fetele din RO Acum m-am razgandit si eu si nu mai cumpar pana "dupa" - in spital daca e cazul precis au ei.

Cu cremele nu-sh ce sa zic, eu am primit din Europa Bepanthen si Garmastan cand mi-ai zis tu de ele, dar sunt convinsa ca si aici au chestii bune - o sa la intreb pe asistente/doctor data viitoare, ca deja mi-am facut lista cu intrebari legate de nastere

Am vazut una la Akachan Honpo (www.akachan.jp), e marca Stretch Mark. Eu am numai de vergeturi si e ff buna (grasa ca naiba - dar mie mi-a explodat burta rau de tot, asa ca dau in disperare: dimineata cu asta, dupa-amiaza cu una de la Elancyl si seara cu ulei de la Clarins si stau asa. Pana acum arata exemplar!)

Pauly, tu nu schimbasei DPN la un moment dat si erai la vreo 2-3 zile de mine? Ca vad ca acum esti la 32s si ma intrebam daca am pierdut eu vreun mesaj...

Byu - alarmele false nu se "accepta" . Noi avem meci pe 10 iunie. Am zis

Eu zic, dar la mine e tare greu...Dolofanel se impinge teribil...Azi noapte am avut dureri ingrozitoare de bazin...Asta-mi face figura...Si eu care vorbeam de Craciun... si sughita mai nou de 3 ori pe zi cate 5 minute (Ralucami!)

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Liviana, ce dragut e baietelul tau!Imi place la nebunie;eu nu am mai vazut poze cu Matei pana acum, de asta ma mir asa tare.E un scump!

Lavinia, 33+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna, fetelor!
Ce de bebei s-au nascut!!!!!!
SANATATE MULTA BEBEILOR NASCUTI, SA FIE SANATOSI SI MANCACIOSI IAR MAMICILE SA SE REFACA REPEDE!

Elteka, pai pana la urma tot ca mine a iesit cu numle!I-am pus David Andreas si i se va spune David!S-a cam bosumflat un pic puyu dar i-a trecut!La spital am lasat doar 6 kg!Acasa am mai slabit 2 pana acum!Am acum 59 kg!

Alyna cu pitik de David Andreas(6 zile)

Mergi la inceput