***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)
Raspunsuri - Pagina 9

ancamari spune:
Alyna, hai ca esti bine, mai ai putin si se duc ele toate kg! Mai povesteste-ne de David! Cum e? Mananca, doarme, plange? I-ai dat suzeta, ca ma tot zapaceste mama mea sa iau suzeta desi eu eram hotarata ca sa nu pacalesc copilul!
Liviana, e tare dragalas Matei! Asa blondut si finut! Ce bine ca ti-ai luat concediu? Ati petrecut deja de ziua ta sau abia diseara?
Elteka si Poohy - merci! Eu imi pierdusem orice speranta! Dar bebelul s-a intors de curand (simtisem eu ceva saptamana trecuta dar nu mi-am dat exact seama), inca nu e complet asezat dar cred ca urmeaza. Oricum am sanse sa scap de cezariana si asta e f. important pt. mine.
Anca, 37+ Andrei Cristian
burtica

msemcu spune:
Poohy, esti o draguta! Multumesc mult pentru urari!
Noi suntem bine! Din ce in ce mai mari! Am pus pana acum vreo 15 kg si parca incep sa le resimt! Ma misc ca un elefant! POate reusesc si eu sa pun curand si niste poze (i le-am promis Flaviei de peste o luna) cu burtica sa vedeti cum incap trei minuni intr-o burtica! Mie mi-e tare greu sa imi inchipui!
Andrada, si eu sper ca fetele sa stea linistite inca vreo 3-4 saptamani! Deocamdata premisele sunt bune: contractii nu prea avem, cerclajul e ok, colul era lung! mergem la eco pe 7 si abia astept sa vad ce mai aflam si cat mai au fetele! Sper sa fi pus serios in greutate! Eu sunt fun 13, asa ca mi se pare super sa poti naste pe 13 mai! E o zi cu noroc!
Cristalina, imi place sa te vad asa de fericita si linistita! Esti o incurajare pentru noi, cele care urmam! aaaa si sa nu uit: POFTA MARE!!
Eimotto, multumim pentru vesti!
Hai sa punem la treaba pentru fetele care urmeaza!
Mari 32+

msemcu spune:
Liviana, super pozele! Ai o minune de baiat! Si tu arati exact ca o mamica fericita!!
Alyna, felicitari pentru victorie! Cum te descurci cu cel mic?
Mari 32+

lbelciug spune:
Lavini, Ancamari, msemcu merci frumos pt complimente! Toti ingerasii sunt frumosi! Chiar si cei de 2 ani. Am pe yahoo o groaza de poze cu M daca aveti timp si dispozitie sa le vizionati. Cat despre ziua mea, dupa cum se vede, o petrec cu voi.
A venit ieri fratele sotului cu familia, dar mai mult pt povesti din San Francisco unde a fost sotul in delegatie. Am primit insa flori si cadou, iar azi sotul vine la 20:30 acasa si deci nu o sa fie nici un party... Asta e, sanatoasa sa fiu. Acum ma bucur mai mult cand e ziua lui M, mie parca nu-mi mai trebuie nimic special...
msemcu, cum le va chema pe fete?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 35s cu baby-boy2

dianalaura spune:
Nici o veste de la tincutza? Mie inca nu mi-a trimis nici un mesaj...insa daca i s-a rupt apa de dimineata ma gandesc ca pana acum i-o fi facut cezariana...asteptam vesti cu infrigurare!
Elteka, tot cu verigheta, da...e cam rosu sub ea, e adevarat, dar nu ma doare degetul ala in mod special...toata mana mi-e umflata..de fapt amandoua si nu prea pot inchide pumnii...dar inca 2 sapt mai rezist!
diana 37+
IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

kid spune:
La multi ani Liviana
La multi ani Buy
Tincutza
Cine intreba de kg luate in plus? Cred ca eu am luat cele mai multe din ce am vazut pana acum - 27 kg in 37 de saptamani!!! Tinand cont de faptul ca am doar 1.60 inaltime, va puteti imagina ca arat ca un pinguin...
@ ancamari- Felicitari pentru bebe intors!!! Spuneai ca sunt slabe sanse sa se mai intoarca, dar uite ca s-a intors!!! M-am hotarat si eu sa mai fac o ecografie sa aflu daca s-a intors, dar mi-am facut programare la telefon si din greseala m-a programat in afara orelor de program ale medicului, asa ca azi am facut o plimbare pana la clinica degeaba. M-am reprogramat pentru vineri, dar nu mai pot de curiozitate pana atunci. Ma bucur enorm sa aflu ca se mai poate intoarce bebe si mai tarziu, sper sa nu-mi fac sperante degeaba.
Inca o intrebare : la ecografia de morfologie fetala mi-a spus doctorul ca am risc de preeclampsie si mi-a recomandat ca la orice tip de durere sa iau no spa si scobutil, sa evit nasterea prematura. Maine intram in saptamana 39 si ma gandeam ca de acum nu ar mai fi nevoie sa iau pastile, dar al meu doctor spune sa iau pana in saptamana 40. Voi ce credeti?
Ca eu de abia astept sa nasc...
Teodora Ana 38+

mica0307 spune:
poohy da nu de azi trebuia sa intri in concediu?
liviana se vad pozele. Ce tunsulici e Matei .
alyna asteptam si filmuletul de la nastere.
tincutza
manu pentru maine
amely si tie pentru vineri
Si pentru luna plina
Mi-a venit si mie azi patutul si salteluta. Rearanjez camera si va pun poze.
Mica 37+
Maya Alexandra
Poze

pauly spune:
elteka intr-adevar la un moment dat mi-am modificat DPN-ul ptr ca micuta mea avea o sapt in avans...dar dupa cum am mai scris acum 2 sapt, bebelina si-i pierdut avansul, in perioada in care eu am facut tratament cu antibiotice ptr otita.
asa ca am revenit la DPN -ul meu dupa ciclu.ii bine si asa, desi recunosc ca m-am necajit, oricum sper sa recupereze.
, ca de activa ii foarte activa...vorba andradei, de aia nu se ingrasa asa tare ptr ii ca o tornada in burtica.
33+
Riana Alessya
bebelina mea

Alyna24 spune:
Fetelor, va multumesc pt urari tuturor si pt vorbele frumoase despre Davidutz cat si pt incurajari!
Ancamari,ce sa zic?Ma descurc cum pot!Pitik e cumintel, uneori mai avem colici si ne doare burtik dar in general e cumintel!Imi doarme si cate 4 ore mai ales dupa baita!Sambata ne-a cazut buricelul!Ne place la baita mult, chiar adormim in apica!Am cam inceput sa ne invatam in bratica si ne straduim s-l cam lasam in patutul lui totusi!Toti il rasfata si alinta!E comoara familiei!
Suzeta nu i-am luat si sper sa nu fie cazul sa-i luam!Nu luati decat in caz de forta majora!Veti scapa greu de ea!
Papam bine, ne enervam cand ne trezim si ne e fomica!
Mi-a cam facut rani la sani, ma cam doare osul de "jos" , m-am dernajat si la stomac un pic de la atatea lichide si ma stradui sa ma refac sa nu pateasca ceva Davidutz!
Se trezeste 1-2 ori pe noapte.E un dulce!
O sa va mai pun pozici sa vedeti cum crestem!
Deja stam treji vreo 2 ore pe zi!Nu dormim non-stop!
Alyna cu pitik de David Andreas(6 zile)

Alyna24 spune:
Mica, cu filmuletul e mai ciudat sa-l pun pe net sincer!Adevarul e ca nici nu l-am vazut!Doar am trait pe viu, nu?Si oricum n-as stii sa-l pun ca e pe MiniDV!
Alyna cu pitik de David Andreas(6 zile)