***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)
Raspunsuri - Pagina 6

Laura Ioana spune:
Vreau sa le felicit si aici pe proaspetele mamici Ileana Marius si Arthurana
doua fete foarte dragi mie! Felicitari, sa va faca viata fericita micutii vostri, sa fie sanatosi si sa nu cunoasca necazul niciodata
Felicitari!
5+
Poze Laura

cristalina spune:
Liviana, byu, la multi ani si bebelusi voiosi, sanatosi si mancaciosi!
Am mai citit pe aici, mai rarutz pen' ca timpul e putinel...:)
Ella, cezariana e o operatie majora si cred ca marcheaza pe oricine. Plus ca durerile sunt teribile. Noroc ca trec si uitam (daca mi-as fi adus aminte in detaliu cum doare nu cred ca as mai fi facut al doilea copil...)
Cu alaptatul si eu am probleme...cu ragadele...Am niste bube groaznice, asta mica bea lapte cu sange ca nu prea am ce face pana se vindeca. Dau cu bepanten dar la asa buboaie nu am decat sa astept sa treaca...
La Maria nu am avut suficient lapte (a luat ea un stafilococ din maternitate, mi l-a dat mie si am facut mastita, am trecut pe antibiotice...o nebunie intreaga) si m-am chinuit pana la 8 luni, cat am alaptat-o, cu muls si completare...Chin!
Pepsi, la mine asta cu laptele pe sfarc nu a tinut, pana nu s-au facut bataturi de la atata supt nu au trecut ranile.
Arthurana, sanatate multa si refacere rapida!
Madi, samburelul sta la san 1 ora si jumate...cu pauza...se mai hgandeste, mai suge, mai ragaie, mai face kk si schimb pampersul...Dar dupa o ora jumate de alergat tzatzele doarme 2-3 ore...Ceea ce e rezonabil...:)))
Pepsi are dreptate, dureaza pana sa va obisnuiti unul cu altul. Daca are si pauze in care doarme bine inseamna ca nu e nevoie de completare.
Maria urla non-stop. Dupa o saptamana in care nu a crescut in greutate ne-am lamurit ca nu e lapte suficient si i-am dat completare.
Eu ma rog acum sa ma tina lapticul, ca tare e bine fara biberoane (si stiu ce spun pentru ca am fost in ambele tabere!...:)))
Io am o foame existentiala (parca eimotto zicea ca ea e inca gravida...si io, si io...)
Ma duc sa vad ce gasesc prin frigider...:)
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi

lavini spune:
sa punem si noi majoretele pt tincutzaNastere usoara si un bb cumintel!
La multi ani pt Liviana si Byu, sa aveti parte de bebelusi sanatosi si mancaciosi si o nastere fara probleme.
Andrada, stiu ca tu mergi la control la Giulesti, cum ti se pare maternitatea?Eu nu am intrat acolo pana acum si nu as vrea sa fiu surpinsa rau la acel moment!
O zi buna!
Lavinia, 32+,

mica0307 spune:
tincutza bafta multa.
arthurana pentru tine si pentru bebicul mic.
Gata ne-am epilat, tuns, frezat. Acum asteptam luna plina .
Mica 37+
Maya Alexandra
Poze

andradap spune:
Lulu26, pe 7 mai ma duc la control... dar poate ma opreste si pe 8 nasc Ar fi super... Dar nici pe 7 nu m-ar deranja!!!
Lavini... pai eu nu am mai trecut pe-acolo (saloane) de acum un an... Dar... e clar ca cele care au ales GIUELSTIUL au ales de fapt medicul si NU conditiile
HAINUTZE Antonio
Andrada 38+ cu
Antonio

eimotto spune:
Buna dimineata burticutze si noi mamicutze
Liviana si Byu - LA MULTI ANI cu intarziere. Sa aveti parte de nasteri usare si de bb frumosi si sanatosi!
Amely - hai sa te imbarbatez si eu am pielea alba si la prima cezariana am suferit ca un caine iar la a doua am fost zana
. Eu zic ca depinde f mult de cat de "pregatita" esti sa suferi... asa ca tu gandeste-te la ce e mai rau si o sa vezi ca totul o sa fie bine
Arthurana - multa sanatate si refacere rapida. Roaga-i pe cei din jr sa te ajute si nu refuza nici o mana intinsa.
Cristalina - ai fost mortala cu alergatul tatzelor Asa era si la mine pana sa nu o mai iubeasca pe titzi
Si sa stii ca eu am mancat pana mi s-a facut rau... si in plus am inceput devastarea in bucatarie si noaptea ceea ce nu e prea constructiv
Nu degeaba ii spuneam eu fasolica... are Yannis niste partzuri in el de numa. Si duminica si luni a fost constipat, se chinuia mititelul sa faca kk si nik...ma-gandeam sa bag eu niste suc de portocale cu toate riscurile dar vad ca pana la urma s-a reglat (face cam de 2-3 ori pe zi).
Va pup si aveti grija de comori
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze

ralucami spune:
Salutare salutare!!
Aici e Golden week ( Saptamana de aur) si toata lumea are liber pana pe 7 mai. Nu va spun ce bine e sa stai acasa si sa nu faci nimic!!! Si partea faina e ca si sotulica sta pe langa mine, deci ne "plictisim" in doi.
Vreau sa urez si eu proaspetelor mamici:
"refacere rapida, laptic din belsug, puiuti fara colicei si ... multa sanatate!"
Arthurana o sa fie totul Ok pana la urma! Gandeste-te ca ai reusit cu succesc sa-ti indeplinesti unul dintre cele mai mari vise! Bine ai revenit acasa!
Ileana_marius felicitari pt bebe Mario!!! Sa fiti sanatosi si sa vii sa ne povestesti si experienta ta!
Monicoasa asta da surpriza !!! Cand am scris ultima oara pe forum erai graviduta si acum te-ai "transformat" in proaspata mamica!
Sa fiti sanatosi si voiosi si multumim sotului tau pt ca ne-a tinut la curent! pt proaspatul tatic
Lilky refacere rapida si sa veniti repede acasa! Am vazut si pozele postate de sotul tau ( si pt el ) si sunteti superbi - si tu si bebe.
Cheburashka felicitari si refacere rapida! Abia astept sa ne povesteti de evolutia bb, sa ne pui pozici!
Ella ce nasol ca te-ai simtit atat de rau dupa cezariana! Adevarul e ca depinde de fiecare persoana in parte ( prietena mea a nascut prin cezariana , cu anestezie generala si e "croita" can dupa acelasi tipar: blonduta cu ochi verzi si pielea alba alba. Ea s-a refacut extraordinar de repede, la 3 zile s-a externat si la 10 zile de la iesirea din spital conducea fara probleme.) Refacare rapida si un bebe mancacios si voios iti doresc!
TINCUTZA pt tine pun la treaba majorete!!! Asteptam vesti despre tine si bebe cat mai repede!!
BYU si LIVIANA
!!! Sa fiti fericite si iubite si sa aveti parte de nasteri usoare si bebelusi mancaciosi !
Raluca si Maria Bucuria
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

lulu26 spune:
quote:
Originally posted by lavini
Andrada, stiu ca tu mergi la control la Giulesti, cum ti se pare maternitatea?Eu nu am intrat acolo pana acum si nu as vrea sa fiu surpinsa rau la acel moment!
Asa cum spunea si Andrada, la giulesti alegi medicul si echipa pt bebei...ca spital nu-i nici pe departe la nivel occidental. Parerea mea (inca) e ca e suportabil, asta in conditiile in care nu vb de cele 2 saloane de 10-12 persoane

Altfel...la celelalte de 2-3 persoane...pentru 3 zile cred ca e ok...pana la urma nu mergem in concediu ci sa dam nastere unei minuni si atat. Important e sa iesim bine din toata povestea asta si bebe sa fie sanatos...asta cred eu ca conteaza.
Alte pareri?
Lulu 38+

ancamari spune:
Liviana
Byu
M-am intors de la eco si bebe s-a intors cu capul in jos, asa ca sunt
Are 3,190 kg la 37s+1zi. Termen 22 mai, identic cu DPN initial, adica e dezvoltat absolut normal.
Placenta, lichidul, toate sunt ok, colul are orificiul intern inchis dar nu a mai putut fi masurat pt ca preseaza bebe cu capul. Singura problema ar fi esarfa de cordon dar sper sa nu dea complicatii. Vineri ma duc la dr meu sa vedem ce zice, cat mai lasam bebelul inauntru si cum il scoatem.
Sper sa mai stea o saptamana la caldurica si dupa aceea poate sa faca ce vrea el!
Ella, imi pare rau de suferinta ta. Eu tocmai pe asta incerc s-o evit, sa vad daca reusesc. Multa sanatate si incearca sa apelezi la ajutorul cuiva ca sa te poti reface repede! Ai grija de tine si de Davidut!
Anca, 37+ Andrei Cristian
burtica