***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

La multi ani LIVIANA!
La multi ani BYU!
Sa aveti multa sanatate si sa va bucurati de bebei sanatosi si mancaciosi! pentru amandoua!
Arthurana, imi pare rau ca ai suferit si suferi in continuare. Ai avut intr-adevar sansa de a lucra cu o echipa competenta...dar adevarul e ca la cat ai luptat si tu zi de zi de-a lungul sarcinii asteia..nu se putea un alt final decat cu bebe in brate si sanatoasa. Refacerea va fi mai grea, intr-adevar, dar cred ca in momentul in care iti vezi gaza langa tine merita tot efortul. E bine ca ai si parintii langa tine si pe sot, care sa te ajute.
Si acum sa punem majoretele la treaba pentru cine urmeaza:
Manuc1010
si pentru Clopo, care are DNP maine. Nu stiu daca a nascut sau nu intre timp, ca nu ne-a dat de veste, dar eu ii pun in continuare majorete
Clopo
Si multe multe pentru cele care urmeaza sa nasca de acum inainte...deja incepe sa se apropie valul de nasteri pe la noi....

diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Mi s-a rupt apa, va pup si tineti-mi pumnii!! :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Arhturana, mi-au dat lacrimile cand am citit prin ce ai trecut!Iti doresc, multa sanatate, recuperare cat mai rapida si un bebelus asa cum va doriti.
Cand doarme puiul, cauta sa te odihnesti si tu in acelasi timp.

My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Tincutza
Vrea bebe sa vina mai devreme! Nastere si recuperare usoara! Am pus majoretele la treaba!

Ella, sper sa iti revii cat mai repede Cu bebel mic langa tine

Arthurana, prin cate a trebuit sa treci toata sarcina asta! Important e ca ai avut o echipa de medici competenta, si acum baietelul tau e langa tine. Felicitari mamico Sa te faci bine repede :)

Amely, oops, Pauly a intrebat nu Chiqui? scuze Memoria! De cand a intrebat eu am tot uitat sa raspund si acum fac si asta!

Pepsi, Didi zicea ca se duce joi la spital... Si sa nu mai ii dam mesaje. Dar ca nu se gandeste la nimic rau. Probabil ca numai de forum nu are chef.

Msemcu, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi !! Multa sanatate in continuare, sa mai stea bebelinele cat e nevoie in burtica

Iar am tras cu ochiul la mamici de gemeni si tripleti, si am vazut ca si Lauracatu e bine, greu cu gemeni in burtica, dar e bine!
Si o mai tineti minte pe elen? A nascut si cu totii sunt bine!
(sunt fascinata de gemeni si tripleti, mai ales de cand la o ecografie anul trecut aveam ovulatie multipla :D)

Impart in 2 mesajul, sa le zic cum se cuvine la multi ani Livianei si lui Byu

Anca 36+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

wow tincuta...! Iti tinem pumnii! Am zis eu ca puii nostri sunt incapatanati si vin cand vreau ei, nu cand hotaram noi! . Asteptam mesaj de la tine!
edit: am mai pus niste poze facute ieri, la tara, la gratarul de 1 mai in poze, folder "1 mai" si mi-am mai completat si colectia de poze de gravida...acum cand mai am 12-13 zile maxim...gravida 37 sapt implinite
diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

LIVIANA LA MULTI ANI!
BYU LA MULTI ANI!

Sarcina usoara in continuare, nastere usoara, bebei sanatosi, fericiti, mancaciosi si cumintei! Si mai ales, multa sanatate

Am pus si eu niste poze cu camera lui bebe pe net... Nu e gata-gata, de exemplu mai sunt de pus niste zabrele ceva la usi - dar asta merge si dupa ce se naste bebe ;) A iesit foarte pooh-ista

Pentru Clopo, Manuc1010, si Corap (am inteles de la Lavi2 ca se aproprie momentul, daca nu a venit deja)

DianaLaura, frumoasa burtica!

Anca 36+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Liviana, BYU, LA MULTI ANI !!! Sa aveti parte de nasteri usoare si de niste copilasi SANATOSI si MANCACIOSI de care sa va bucurati toata viata!!!

Vali5, e un scump ANDREI!!! Sa va traiasca!!!

Pitica... "limba rrrroz" trebuie sa fie o limba foarte vesela... Fetita ta este o scumpa!!!

Ella_74, david e un scump si asa de elegant imbracat!!! Imi pare rau ca ai dureri asa mari, dar sunt convinsa ca bucuria de a-l vedea pe DAVID este mult mai mare...si cum noi toate suntem niste puternice sigur VEI trece peste dureri!!!

Msemcu si eu sunt nerabdatoare sa-ti vad fetitele aliniate la poza Trebuie sa fie asa de minunat!!! Dar mai avem rabdare 3-4 saptamani

Lulu26... se pare ca la mine nu prea mai apar contractiile dureroase in timpul noptii dar apar ziua... Ieri la gratar am avut vreo 3... Bine... una din ele era cand in padure, la nevoi fiind, am auzit un zgomot (fosnet) sub mine si am sarit ca ARSA... speriata si am tipat... Uitasem de burta... Si atunci m-a pocnit durererea Si la mine colul este inchis!

ELTEKA, am vazut ca intrebai de ruperea membranelor... Dupa ruperea lor... bebe se misca ceva mai agitat (asta in majoritatea cazurilor) iar legat de conditiile de-acolo... Doar 6 ore se pastreaza mediul steril... De-aia e bine ca in mopmentul ruperii membranelor sa nu intarzii mult si sa mergi la spital!

Dideip, ce putin mai ai pana la termen!!! Vezi??? Vine si randul tau sa fii invidiata.... DE MINE!!! Ca eu mai am ceva...

Ancadragoman... sigur iti face abdominala!!!

Motanel, glucoza nu e VOIE sa ai in urina... Cu glicemia cum stai??? Nu vreau sa te sperii... dar poate fi si un diabet ... Oooof... nu suport sa ma injuratio pe mine pt. vesti de-astea...

Cristinamaria...stii bine ca eu sunt pregatita de mult... dar se pare ca fi-miu e ori timid ori puturos

TINCUTZA ITI TIN PUMNII!!!

GATA...fug sa-mi fac CAFELUTZA!!! Revin...

HAINUTZE Antonio
Andrada 37+ cu Antonio

Mergi la inceput

multumesc poohy..tocmai iti admiram decoratiunile si camera lui bebe....si lucrusoarele fff frumoase tricotate de tine....si ma uitam la mine in camera ca nu am pregatit nimic pt bebe...ce sa-i faci, daca e o singura camera pt toti.....dar macar o aplica sau 2 tot o sa ii cumpar si eu....patutul e din cel de voiaj, si o sa il monteze sotul meu in ziua in care voi veni de la maternitate, pt ca si asa fara el e destul de stramt...dar nu-i nimic, conteaza noi sa fim sanatosi!

diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

liviana, byu, la multi ani si sa fiti sanatoase si fericite. De nastere nu mai zic, dar stiti voi, sa fie super usoara, iar bb-lushii sanatosi, frumosi si mancaciosi
Am pus si majoretele la treaba, just in case

gabi

37+

Mergi la inceput

DianaLaura, , asa e, conteaza noi (adica si bebeii) sa fim sanatosi! Si bebe o sa fie fericit si cu decoratiuni si fara. Mai ales la tine care ai o familie asa mare si unita! Cateodata ma gandesc ca decoram mai mult pentru noi decat pentru bebe
Noi am avut noroc ca am putut elibera o camera, daca nu, sa vezi ce inghesuiala era si la noi ;)

Anca 36+
poze
bebelusa

Mergi la inceput