***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna dimineata!

Florina R., multumesc pentru raspuns! Glucoza serica din sange este 85 (se incadreaza la normal intre 60-110). Am recoltat urina in vasul special pe care l-am luat de la laborator cu o zi inainte! (o eprubeta cu dop). Densitatea urinara a fost 1020 in octombrie, 1015 in martie, in aprilie 1010 si acum la fel! O voi repeta, daca mai am timp!

Andrada, glicemia a iesit ok! Multumesc de raspuns! Mai am doar trei saptamani maxim pana nasc! Sper sa nu se agraveze ceva!

Liviana, LA MULTI ANI!

BYU, LA MULTI ANI!

Tincutza, bafta multa si nastere usoara!

Astazi avem 37 de saptamani fix!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 37+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Vorbind de analize, stie cineva ce inseamna fibrinogen marit?

merci!

Anca 36+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

LIVIANA, BYU ,,LA MULTI ANI!!! Sa fiti sanatoase si sa aveti bebei sanatosi si frumosi!
Tincutza, curaj mamico! Facem galerie pt tine. I-a trimis cineva un pm cu un nr de telefon la care sa ne anunte? Ca aseara am vazut un mesaj de la ea.
Arthurana...totul e bine cand se termina cu bine!Imi pare rau ca ai trecut prin situatia asta. Felicitari echipei de medici care au avut grija de tine!
Fetelor, eu de 2 luni de cand stau in pat ...as manca tot timpul si se vede pe cantar. Iau cam un kg pe saptamana. Voi cum stati cu kg? Si pe deasupra gasesc in nas sange inchegat. Stiu ca asta ar semnifica o anemie. Eu iau in continuare vitamine gen materna. Oare nu o fi deajuns? Analizele in trimestrul 3 nu le-am facut fiindca nu ma pot deplasa si nu pot sta in picioare...ca simt o presiune jos.
A...si de ce s-a latit pagina...ca e asa greu de citit..
Va pup
Diana 35 fix URA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

diana, i-am trimis eu tincutzei nr de telefon aseara! sper sa ne anunte!
Si in privinta kg...nu-ti fa griji...eu am pus muuulllltttt pe mine, dar chiar nu imi fac probleme...am pus 22 de kg!!! Dar mai am un pic si scad ele....

diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Buna dimineatza!
Noapte alba la mine...o fi din cauza lunii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Dianalaura...ce bine ca i-ai trimis nr de telefon! Cred ca a avut o presimtire!
Mie nu mi-e frica de nr kg ci de avantul asta fiindca am o piele de proasta calitate si ma umplu de vergeturi de la ingrasat brusc. Eu la prima sarcina am luat 25 Kg pana LA 33 sapt si in 4 luni eram mai slaba decat la inceputul sarcinii...dar le-am luat in ritm constant din prima luna. Vergeturi am pe sani. Dar acum parca incep sa se vada ceva pe burtica. Bine ca acum 5 ani aveam 26 de ani...Tinerica!!!
Va pup
Diana 35 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Lulu26...NU... Hai te rog sa mergem impreuna la maternitate!!!

HAINUTZE Antonio
Andrada 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

BUNA DIMINEATAAAAAA.....
Multumesc mult fetelor pentru urari, sunteti asa dulci......
eu nu am mai intrat de mai bine de o saptamana cred, am pierdut multe vad, sincer nu prea am timp sa stau sa citesc din urma....
FELICITARI, SANATATE, RECUPERARE GRABNICA SI BEBEI FRUMOSI, CUMINTI SI SANATOSI TUTUROR MAMICILOR CARE AU MAI NASCUT....[flo
Saptamana trecuta am avut o alarma falsa...si acum ma simt super ok

Byu 34+ cu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Andrada ramane pe 8 atunci?
Parca atunci ziceai ca esti programata la consult, numai bine nu te mai duci tu la medic vine dansa la tine
Eu maine am programare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana LA MULTI ANI sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, sa fii fericita si iubita si sa te bucuri de Matei si bb2.

byu LA MULTI ANI te asteptam pe forum.

manu bafta maine

Ma duc la epilat. Revin.

Mica 37+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput