***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns business spune:

Buna seara burtici :)

Fetelor,eu nu mai am rabdare.Timpul parca s-a oprit in loc!!

Eu am contractii mai tot timpul zilei,dureroase si nedureroase,cam de doua saptamani.Am fost luni la control la maternitate...poate poate voi primi unda verde...dar nik...colul este lung,nu este sters(cum s-a exprimat moasa).Si nu are rost sa-mi rupa membranele si sa-mi provoace nasterea si sa-l chinuim pe bebe...ci sa-l mai lasam cateva zile in burtica sa hotarasca singur cand e timpul.M-a asigurat ca pana vineri dimineata cand voi merge din nou la control nu se intampla nimic.

Pupici cu drag la burtici si la proaspetele mamici.
Va las caci ma cheama datoria.
O seara minunata.

Ana,mami de:Bobi(24.02.1998),Roberto(8.08.2001) si bb3 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Ce mai faceti burtici?
Noi am fost sa-l ducem pe Corbu la noii lui stapani si cum era de asteptat Iris a fost tare suparata si a plans dupa catelusul ei...
Insa eu am simtit primele contactii dureroase.Asa ca azi pe la 17 ma durea spatele si burtica jos.Au trecut insa ma simt foarte "grea",abia ma misc si simt ca ma apasa tare bebe iar daca incer sa stau in fund dreapta mi-e imposibil,ma doare,ma inteapa...
Ma gandesc ca e luna asta noua...
Madi si Ella bina ati venit acasa.Nu renuntati la alaptat mamici.Si mie mi-a venit f greu laptele si am suferit mult,dar am reusit sa o alapez un an fara supliment si nimic altceva pana la 5,6 luni

O noapte cat mai usoara

poze
Iri 36+ -37+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Fetelor, imi permit sa revin cu mesajul meu de pe ultima pagina a capitolului anterior si sa va mai rog o data sa ma lamuriti!

Fetelor, poate stiti sa ma lamuriti intr-o problemuta:
Mi-am facut astazi analizele si in general sunt bune (chiar si calciul si magneziul au iesit ok). Insa ... la urina am urmatoarele valori inconjurate:
Densitate - 1010 (val normale: 1015-1025) si glucoza 100 (normal trebuia nedecelabil) - chestii minore totusi, consider eu! Nu?

Dar .... acolo jos unde scrie examen sediment apar : 6-8 leucocite/camp si foarte frecvete celule epiteliale scuamoase si tranzitionale!

La analizele mai vechi erau 2-3 leucocite /camp. si frecvente celule epiteliale scuamoase!

CE INSEAMNA ACEST LUCRU? O fi vreo boala? Aveti si voi? O fi semn rau? Ce analize s-ar cere in continuare? Va rog sa ma lamuriti. La medic mai ajung abia saptamana viitoare!

Noapte buna!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 37+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Elteka, imi e greu sa-mi dau seama din descrierea ta ce ai pe piele. Fa, te rog, cateva poze si trimite-le pe adresa mea de email: c_florina@yahoo.com
Intr-adevar eram in gradin botanica din Cluj - superba, mai ales in perioada asta anului! M-as muta acolo daca ar fi dupa mine.
Florina 39+ si bebelina miscacioasa Sofia

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Motanel, in mod normal nu ar trebui sa ai glucoza in urina. Glicemia (val glucozei in sange)cat iti este?In ce ai recoltat urina? 6-8 leucocite pe camp nu pun probleme deosebite (valori peste 10 ridica suspiciunea unei posibile infectii urinare, mai ales daca apare si puroi in urina, ceea ce la tine nu e cazul). O valoare usor scazuta a densitatii urinare, atata timp cat nu se repeta la o determinare ulterioara nu inseamna nici ea mare lucru. In ceea ce priveste celulele prezente...nu-mi mai aduc aminte exact ce semnificatie au (ma lasa neuronii rau de tot in ultima vreme). Sincer, in locul tau mi-as repeta la o saptamana determinarea, mai mult ptr linistea mea sufleteasca decat ptr altceva. Ma indoiesc ca sunt probleme (singura chestie care nu-mi place e cea cu glucoza).
Florina

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Pauly, abtibildurile pt. pereti le-am luat de la baby expo, de la o firma care comercializa numai decoratiuni de camera bb, dar cum spunea si Poohy mai jos, se gasesc si in supermarket-uri, eu de ex. am vazut in Cora, zilele trecute, erau doar cu vreo 5 RON mai scumpe decat la expozitie, dar crede-ma ca isi merita pretul (sunt vreo 50-55 RON/rola), efectul este superb. Aveau diverse tematici disney, asa ca poti alege

Cristinamaria, multumesc!

Ella, nasol...si eu sunt blonda cu pielea alba asa ca sunt pregatita sufleteste pt. ce-i mai rau. Dar daca e bebe bine, o sa-mi fie mai usor (sper). Inca o data, sa-ti traiasca bebeul cel frumusel!

pupici la mamici si burtici! si noapte buna!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

Camera bebe

37+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Dragele mele,

Totul e ok cu bebele meu scump care este tare micut si se straduie sa cresca mare repede. Mi-a venit si mie laptele dupa 5 zile de la nastere.
Eu incerc sa-mi revin si va dura cateva luni pana sa fiu pe picioare.
Stiu ca nu am povestit mai nimic despre nastere, dar acum mi-am luat inima in dinti sa va spun ca nasterea lui bebe m-ar fi putut costa viata daca nu as fi fost in mana unei echipe de doctori de minune, si mai presus ca orice in mana lui Dumnezeu care m-a salvat.
Din cauza coagularii mele, la 10 min dupa nastere am inceput sa sangerez. De la ora 5 la 2 noaptea, hemoragie care nu se oprea.
Intr-un final s-a oprit cu multa munca din partea personalului medical.
Acum sunt lesinata..nu ma tin pe picioare. AM PIERdUT ENORM SANGE.
Am hemoglobina 7. De 5 zile nu pot sa merg pe picioare nesustinauta, ca vad negru. Ameteala puternica si confuzie in marea parte a zilei.
Sunt pe fier si mancare gen carnuri cu sange..Trebuie sa-mi revin.
In acelasi timp nu dorm decat o ora pe noapte ca bebe se trezeste si plange.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

La multi ani, Liviana!

La multi ani, Byu!

Multa sanatate si fericire alaturi de copilasi grozavi!

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

la multi ani Liviana,

La multi ani Buy.

nu stiu daca v-am zis, dar mi-am amintit dupa mesajul lui ella cu cremele ptr ranile de sini! f bun si eficace in tratarea/prevenirea ranilor de sini, in afara de pozitionarea corecta a copilului la sin, dupa fiecare alaptare stoarceti putin lapte si ungeti-va cu el pe sfircuri, si stai cu sinii la aer, umiditatea e mediu propice ptr micoze, va doresc din suflet sa reusiti sa va alaptati bebei cit mai mult timp!

ce mai stiti de didi? ca eu nu am nici o veste!

arthurana, recuperare rapida, bine ca ai avut o echipa competenta, si eu am avut hemoglobina 8 dupa ce am facut o hemoragie dupa pierderea de sarcina, eram la un pas de transfuzie, dar cu odihna si mincare buna am recuperat, am luat si suplimente! sanatate multa, sa te odihnesti cit poti!

Flavia 34+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

madi, sint de acord cu ce ti-a zis androix despre alaptat. daca ii dai supliment e mare greseala, daca ea bea lapte supliment atunci nu mai suge, si daca nu mai suge poti bea ceai ca e degeaba, cind bebei nu sug laptele se duce pe ripa incet incet. la inceput e normal sa stea mai mult la sin de 20 min, depinde oricum de fiecare bebeu, dureaza cam 1 luna sa va obisnuiti unul cu altul, bebe sa invata sa suga. eu, l-am alaptat la cerere pe Dominic, asa e moda cel putin aici! cind cerea ii dadeam, pina ne-am facut un ritm impreuna, ei nu pling tot timpul de foame, de multe ori vor doar confort, e greu ptr ei care au stat cu capul in jos atitea luni, si intr-un mediu de apa, sa fie deodata afara in lumea reala, cu zgomote, etc!bafta, si nu renunta la alaptat, e cel mai de pret cadou ce=l poti face copilului!

Flavia 34+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput