***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Dideip... ce ma bucur pt. tine... ca NU mai e mult si iti tii minunea in brate!!! Sa ai o nastere USOAAAAARA!!!

Diana, Pitica
Carrie , nu e o tensiune mare... desi diferenta fata de cat o ai in mod normal este maricik.. .Ai vb. cu Dr. tau?
Tincutza, Amely pun majorete pt. ZIUA de maine si pt. VOI!!!

Se pare ca maine vom fi INVADATE de BEBEI

Dar si de VESTI BUNE astazi!!!
Pun majorete pentru vestile bune de azi:
Stim noi la cine ma refer

PS: Alynta27, pai montajul se va face in iulie sa apara toate mamicile cu bebii in brate!!!

HAINUTZE Antonio
Andrada 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Fetelor,mie nu mi-a fost frica pana astazi.De azi a cam inceput sa fie morcovul cam adanc in....
Mica te astept si pe tine la spitalPOATE VOM FI COLEGE, TE-AI BUCURA?

Paula39+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Paula!!! CURAJ!!!

Fruntea sus!!! Il vezi pe bebe maine cel tarziu... Iti tii minunea in brate!!! Nu ai de ce sa te temi!!! In schimb ai voie sa fii emotionata si FERICITA!!!

HAINUTZE Antonio
Andrada 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Fetelor, voi v-ati gasit medic de familie pentru bebe? De exemplu al meu nu are in evidenta bebei, asa ca trebuie sa caut altul. Si cel putin la noi nu iti da drumul din maternitate fara o adeverinta de la medicul care il va lua in evidenta pe bebe.
Ieri am vb cu o asistenta si azi la amiaza ma duc sa vb cu doctorita pe care mi-a recomandat-o. Si adeverinta banuiesc ca o sa i-o dea sotului, dupa ce se naste bebe si ii duce el ceva dovada de la spital cum ca s-a nascut..banuiesc ca asa e procedura.

diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna fetele...intru sa va spun ca IULIABRAILA e in operatie de cezariana pentru ca azi-noapte i s-au rupt membranele...si m-a sunat azi dimineata si mi-a spus...nu are decat 35 de sapt...sa punem majoretele la treaba si sa ne rugam pentru ea!!!

Mady 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata.
Dideip, hai cu mult curaj.Eu asa ma bucur cand mai raman din ce in ce mai putine fete inaintea mea pe lista si se muta la mamici.
Mica, nu ma lasa pe aici, daca pleci tu ma anunti trebuie sa ma tin dupa tine. Ai pus o gramada de majorete.Bravo.
Andradap, e super videoclipul , ti-am zis eu ca te descurci.Hai ca nu ma las fara poze. Cum sa nu apar in filmuletul final????!!!
Cris, draga de tine.Nici nu vrea sa ma gandesc ce a fost in sufletelul tau. Important e ca Dumnezeu a avut grija de voi si acum sunteti bine.
Fetelor pe mine iar incepe sa ma doara spatele, si burtica. E normal sa ma doara chiar in fiecare zi sau se aproprie momentul? si ieeri si azi am aceleasi simptome. Acum cand am contractia nedureroasa am si scurgere. Nu as mai vrea sa ma duc la un control, are mana tare grea doctorita care a ramas in locul celei pe care o aveam. (A plecat in concediu).
Tare vreau sa plec direct sa nasc. De azi suntem in teremen asa ca nu ne mai facem griji.
multi pupici.
38+

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

IuliaBraila speram sa fiti bine amandoi! Ne rugam pentru sanatatea voastra!

Alina-Mirela 33+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

IULIABRAILA!!!
O SA FIE TOTUL BINE, AI SA VEZI....NE RUGAM PT TINE SI BEBE!!!
Multumim madybulancea de informatie!

diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

iuliabraila, fii tare Dumnezeu ne va ajuta pe fiecare din noi si totul va fi bine. Ne rugam pentru tine.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

PAULA

Chris - ma bucur mult ca sunteti acasa si mai ales ca sunteti bine acum O sa vezi ca o sa uiti tot ce a fost rau. Ca un sfat de "prematuri" mie mi-au recomandat sa ii fac control la ochi pentru ca a fost prematur si pt ca si Yannis a stat la oxigen o noapte (poate sa apara retinopatia de prematuritate declansata de oxigen). Nu vreau sa te sperii, din ce am citit astfel de cazuri sunt din ce in ce mai rare (pt ca doctorii stiu acum sa dozeze oxigenul si mai ales ca Daphne a ta a fost un pematur mare). Mai bine sa previi decat doamne fereste. Eu am fost la Inst. pt Ocrotirea Mamei si a copilului.

Andrada - 12 ore de somn.. cand ma gandesc ca vreo 2-3 ani de acum nu o sa mai pup asa ceva. Iar cu pozele de gravidoasa ma mai oftic inca odata ca nu am mai apucat sa imi pozez burtoiul, am doar unele vechi de la 28 de saptamani (parca)

Carrie - eu am avut si tensiunea si plsul marite am avut odata char 120 puls) dar asa le-am avut mai tot timpul. La tine este prea mare cresterea asa ca fa cum a spus si Andrada - SUNA DOCTORUL!

Ella - tu chiar nu mananci nimic crud? Ma refer la salate si fructe.. eu am si citit si mi s-a si spus ca trebuie sa mananc pt a ma "vitaminiza" (oricum mai iau si prenatale). Dar ideea e sa introduci cate un fruct pe zi ca sa vezi daca cumva face bb colicutze de la el (si atunci il tai de pe lista). Vreau sa va zic ca am mancat si ceapa si bb nu a avut nimic (m-ar tenta si un mujdei dar cred ca chiar ma risc)

Intreba cineva de suzeta la spital (nu mai stiu cine) - nu cred ca o poti lua deoarece si ea trebuie sterilizata destul de des si nu cred ca in spital e posibil acest lucru si apoi bb e f mic si nu are nevoie de suzeta. Daca plange sunt 2 motive: tzitzi sau schimbat in rest doarme de bubuie. Peste cateva saptamani o sa se schimbe situatia si trebuie sa va decideti daca ii dati suzi sau nu. Noi am decis ca ii dam numa ca el nu o vrea intotdeauna.

Astazi dimineata dupa ce a papat Yannis la 5 m-a terorizat aproape o ora cu icnete, maraituri si caraieli. Nu stiu ce a avut ca el dormea de fapt.

Iuliabraila - suntem alaturi de tine! O sa vezi ca totul o sa fie bine

Va pup

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput