***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)
Raspunsuri - Pagina 16
dianalaura spune:
diana, eu pana acum 2 sapr luam Maltofer fol, tot fier cu acid folic...era 135 de mii cutia.
Dar de vreo 2 sapt nu mai iau nimic, nici materna, nici fier...mi s-au terminat si nu am mai cumparat. Poate dupa ce nasc o sa revin la materna
diana
37+
IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
dideip spune:
Buna dimineata
intr-adevar ati avut dreptate, am inceput sa elimin dopul gelatinos(dis de dimineata). Am intrat sa va anunt si acum vreau sa sun doftora sa intreb ce fac, vin la spital sau mai astept.Nu am absolut nici o durere doar ca simt ca imi curge ceva din mine.Asa ca Elteka
paulica pitica dideip crede ca il va vedea pe bebe
. Stiti ce curioasa sunt sa-mi vad bebelul care ma lovit 9 luni si care este foarte lenes si nu are de gand sa iasa decat la termen?
Revin cu informatii dupa ce vb cu "doftora"
Paula
39+
poze
poze bebe
dianalaura spune:
ok paula..te asteptam cu vesti....eu zic ca te va chema la spital, mai ales ca esti asa de aproape de termen..di cate am inteles sunt fete care dupa ce au eliminat dopul au nascut in interval de cateva ore si sunt altele care au nascut doar dupa vreo 2 zile....
asteptam vesti! 
diana
37+
IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
andradap spune:
Neatza FETELOR!!! La noi luna plina a avut doar 2 efecte (nici-unul nu a fost din cele asteptate de mine
): Am dormit muuult... pana acum adik aproape 12 ore
si NU am vut nici-o durere, nici-o contractie... Eu sper sa fie LINISTEA dinaintea FURTUNII... dar chiar asa de liniste??? 
Dianalaura (ma repet, STIU)... la mine nu a curs nimik de la control... Oare din cauza ca am colul cat de cat LUNGUTZ??? Tu cam cat il ai??? Oooof... parca vad ca raman ultima dintre cele care trebuie sa nasca in MAI (ca sa nu mai zic ca parca vad ca nasc cateva fete si de iunie inaintea mea
) Oricum... sa ne tii si tu la curent daca apar schimbari ![]()

ELTEKA, sincera sa fiu nu stiam ca e "la moda" acest carucior la fetele din GERMANIA... La noi a contat foarte mult ca e lucru AUSTRIAC... si ca deci o fi de calitate (am presupus noi...
)... Oricum, cu mana pe inima pot zice ca toate sunt pregatite... NUMAI SA VINA LOCATARUL!!! A "mutat destul mobila prin burtik" ... Acum e timpul sa se relaxeze in patutul lui DE-ACASA!!! ![]()
Mica, Alynta27, Msemcu, Mihamora, Motannel
sunteti dragute! Multumesc pt. aprecieri...
Pentru un montaj al odiseei noastre ar trebui trimise de fiecare din noi poze pe mailul comun (atat din timpul cat eram gravide cat si cu bebe in brate...). Asadar, cele care au nascut... deja pot trimite SETUL COMPLET de poze (1-2 de gravide + 1-2 cu bebe)!!!
Restul...mai asteptam 
Dideip... sa ne ANUNTI!!! Astept vesti de la tine!!! 
HAINUTZE Antonio
Andrada
38+ cu
Antonio
mica0307 spune:
Am ajuns si noi la termen 
38 saptamani!!! SI vad ca de vreo cateva zile scurgerile au devenit mai abundente.
elteka tot in folderul casa sunt pozele. Ultimele.
Si acum majoretele:
dideip pai era timpul sa iti vezi si tu puiul 

tincutza asteptam vesti de la tine 

manu bafta multa si asteptam info despre spitalul Pantelimon 

amely pentru maine 

Mai e cineva???

Si LA MULTI ANI!!! pentru nicoll 
care nu a mai intrat de multicel pe la noi.
Mica
38
Maya Alexandra
Poze
dideip spune:
Am vb cu doctora si mi-a zis in felul urmator:
-dupa ce elimin dopul gelatinos in urmatoarele 24 de ore se va rupe apa si pot sa nasc, ma intrebat daca ma doare burta, daca am contractii, si i-am spus ca nu.Daca bebe misca(da)
-daca in urmatoarele ore incep sa am contractii sa merg la spital, daca nu ne vedem maine la prima ora.
Paula
39+
poze
poze bebe
diana spune:
Dianalaura, multumesc pt raspunsuri.
Andrada, este superb montajul!
Dideip, bafta!!! Sa ne anunti si pe noi noutati!
Va pup
Diana 35+
carrie spune:
super ideea cu montajul odiseei noastre.
fetelor voi cum stati cu pulsul?ca mie de cateva zile desi cam stau in pat mi-e f mare peste 100.si azi alta minune mi-a crescut tensiunea eu care o am in papuci de mica(9 cu 5)mi-a crescut la 12 cu 8.e normal oare?
Paula tinem pumnii!!!
stiti ceva site-uri care te invata respiratie Lamaze?ca nu am fost la cursuri , nu am apucat...
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
piticasigogosica spune:
Neata burticute
Dideip gata punem majoretele,sa ai o nastere usoara 

Andrada mi-au dat lacrimile la clipul ala de odisee,ce frumos...si al tau.Gata ma duc sa mai fac poze la burtica,m-a apucat nostalgia 
Kay sa o stapaniti sanatosi si sa va iubiti mult!!!
Mica de ce scurgeri vorbesti?Eu am vazut ca de ceva zile si mai ales dimineata am o scurgere albicioasa apoasa nu gelatinoasa.Eu am facut un tratament cu niste ovule de teama si tot asa...
Azi ar trebui sa o sun pe doctora ca au trecut cele 2 saptamani,cred ca am sa o intreb de epidurala(daca tre sa o cumpar),daca are tel deschis noaptea etc
sau poate ne vedem.
In rest iar ma gandesc sa o iau din loc ![]()
![]()
poze
Iri 37-38+ si Iris
alynta27 spune:
Buna dimineata!
Paula esti foarte aproape de bebe! Mai ai cateva ore! Fericito! Sa ai curaj! (Eu una, fie vorba intre noi, ma cam tem!
)
Foarte buna ideia cu montajul, Andrada! Abia astept! Dar sa ne asteptati si pe noi cele de la sfarsitul lui iunie, cine stie poate inceputul lui iulie...
Alina-Mirela
33+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele