***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)
Raspunsuri - Pagina 18
Alyna24 spune:
IuliaBraila, Tincutza, Dideip,[majoreta]
Asteptam vesti!Nasteri usoare si bebei sanatosi!
Andrada, misto filmuletul tau!Sper ca ne faci si noua pt toate, nu?
Kay, felicitari pt casa noua!Ai grija de tine si de Sosonica!
Alyna cu pitik de David Andreas(6 zile)
msemcu spune:
Paula draga, in cateva ore il vezi pe bebe!! iti dai seama ce frumooooss!!!!
Uite, noi facem galerie sa treaca totul repede si usor, fara nici un fel de probleme si in maxim 3 zile sa fiti acasa si sa ne povestiti cum a fost!!! 

Iuliabraila, majoretele la munca si pentru tine!! Sper sa primim vesti cat de curand si ne anunti cat are bebe sanatos si mancacios!!!

Fetelor, pentru ca tot intreba cineva de fier, ati mai auzit de vreo graviduta care sa aiba fier in exces? Ca eu una am ramas uimita cand mi-am luat ultimele analize si la fier mi-a iesit 484 cand maximul normal era de 145!!
Sunt in ceata pana luni, cand merg la doctorita!!
Mari 32+

Alyna24 spune:
Chris, imi pare rau ca ai treut prin momente grele dar acum e bine ca sunteti acasa sanatoase!Aveti grija de voi!
Eimotto, si eu mai am probleme cu Davidutz insa probabil si de la colici!Oricum nu mai doarme non-stop!De regula mai stam cam3 ore treji in 24 ore!Aseara insa mi-a dormit de la 10.30-01.30 si de la 2-5.30; 6.30-9.Eu zic ca sunt o fericita desi tare as mai dormi vreo 6 ore fara sa ma trezesc!
Asta probabil peste vreo 1 an si ceva!![]()
Alyna cu pitik de David Andreas(6 zile)
poohy spune:
Chris, nu sunt cuvinte pentru toate prin care ati trecut
Nu pot sa zic nimic, decat ca sper ca macar in viitor pentru copiii nostrii sa nu mai fie asa (cliseu, stiu). Ma bucur ca sunteti acum cu bine acasa
Eu chiar speram ca esti atat de ocupata sa o rasfeti pe micuta Daphnee ca nu ai timp sa ne scrii, dar ca sunteti acasa si bine de mult
Multa sanatate pentru toti 4 
IuliaBraila 

si ne 

pentru tine! O sa fie totul bine 
Dideip, 

A venit randul tau sa iti vezi bebeul! Lasa morcovul, ca e la mine, doar nu vrei sa mi-l iei acum!?
Kay, felicitari pentru casa noua!
Andrada, frumos filmuletul
Unde pot vedea si eu caruciorul?
De ce ziceti ca tensiunea 12 e rea? Eu azi aveam 12.5 cu 6.5 (in sarcina (si in afara) am oscilat intre 11 cu 6 si 13 cu 7, si de fiecare data mi-au zis ca e ok)
Anca
36+ 
poze
bebelusa
alynta27 spune:
Alyna24 este voie sa speli bebe-ul, chiar daca nu i-a cazut buricutul?
Alina-Mirela
33+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
mica0307 spune:
iulia 

.
pitica de scurgeri apoase vorbesc. Parca sunt mai abundente decat pana acum cand curgeau dimineata doar. Acum tre sa schimb vreo 2-3 tampoane.
dideip m-as bucura da vad ca a mea mai sta putin desi aseara aveam niste senzatii tare ciudate. Ma durea burtica si spatele, ma lovea in col foarte jos si ma intepa. Eram sigura ca se va intampla ceva. Da uite ca tot 2 in 1 sunt. Ma si gandeam ca ieri m-am epilat, facut la axila, pensat, baie, taiat unghiile - oare asta astepta??? ![]()
vas pai grabeste-te si tu
. Hai ca nu am nascut inca.
Mica
38
Maya Alexandra
Poze
addinel spune:
iuliabraila tinem pumnii si ne rugam pentru tine. totul va fi ok... 
paula
fata si ma gandesc la tine. sa ne dai vesti cat mai curand posibil, sa nu ne tii mult in suspans. sa dea DD sa ai o nastere cat mai usoara.
tin pumnii deasemenea tuturor burticilor care zilele acestea urmeaza sa nasca. sa dea D-zeu sa fie cat mai usor posibil pentru toate.
pupici la burtici
33+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Motannel spune:
Dianalaura, eu am primit gratuit maltofer de la medicul de familie, insa spre rusinea mea nu l-am luat! Am luat toata sarcina elevit si in lunile 7-8 am luat calciu!
Am si acum medicamentele in sertar. Crezi ca e nevoie sa iau si maltoferul?
Dideip, Tincutza, Manu, Amely

Nicoll , LA MULTI ANI!
Wwwaaaawwwww! Bafta Iuliabraila! Sa fii sanatoasa! 

Sa ai un bebe sanatos si voios!

Fetelor, fierul se face ca analiza separata? Sau face parte din hemoleucograma? Daca da ... sub ce denumire? Nu ma pricep deloc! Deci nu stiu cum stau cu fierul si vad ca iarasi vorbiti despre el!
Tensiunea mea a fost toata sarcina 11 cu 6 - 12 cu 7. Cred ca e buna, nu?
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
37+,
Teodora
Sobi spune:

pentru Iulia-Braila

Alyna, Eimotto sau Ella unde faceti baie la bebe: in camera sau in baie? cam cat trebuie sa aiba apa temperatura? alte indicatii legate de baita?
multumesc...
Andreea 32+
Vladut
POZE
mica0307 spune:
Chiar asa mamicilor, fierbeti apa pentru baita lui bebe??? Ce puneti in cadita?
poohy eu cam tot timpul am avut tensiunea 11-6, 12-7. Si dr mi-a zis de fiecare data ca e ok.
Mica
38
Maya Alexandra
Poze