***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)
Raspunsuri - Pagina 11
ancamari spune:
Ella, parca ai un on mai optimist deja! Bravo si ca esti deja slaba si mai ales pt ca mananci sanatos. David cum papa?
Alyna, hai ca mai ai un pic si iesi la "curse cu carucioare" prin parc!
Fetelor care nu mai sunteti
, puneti si voi semnatura noua ca pt. mamici: cu numele si data nasterii copilasului!
Anca, 37+
Andrei Cristian
burtica
Sobi spune:
Ella, ai dat jos o gramada de kilograme - bravo! si cezariana o sa o uiti cu timpul, sunt convinsa.... vorbeai la un moment dat de niste plasturi de pus pe operatia de cezariana - ai folosit?
foarte dragute camerele de copii poohy si mica!
Andreea 32+
Vladut
POZE
dianalaura spune:
Fetelor, am si eu o intrebare pentru voi: dupa ce ati fost la controlul colului, pe masa, si ati avut pete rosietice, maronii pe chilot...cat a durat? Va intreb pt ca eu am facut controlul luni seara, la 18, si azi la amiaza aveam inca pete maronii pe tampon...si parca era si o scurgere mai gelatinoasa...ma intreb daca nu cumva e o particica din dop...oricum a fost putin...acum mi-am schimbat tamponul si astept sa vad daca se mai pateaza si ce consistenta are...nici nu as vrea sa o sun doar asa pe doctorita. De aceea am nevoie de sfatul vostru.
diana
37+
IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
piticasigogosica spune:
Am reusit sa cumpar si sa montez mobila de hol(cuier) si am cumparat lustra suuuper,inca nu e montata.Acum parca nu mai am stare sa-mi mobilez sufrageria(v-am spus ca deocamdata am improvizat fiindca am stopat procesul de mobilare...dupa cumparare am ramas fara bani)
Am mai cumparta cate ceva si pt bebe(samponele) si pentru Iris la gradi si asa a trecut ziua...
Liviana pupa baiatul frumos si tu esti tare zambareata,bravo tie,nici tu nu esti mai prejos de "fresch "![]()
FELICITARI LA MAMICI DE BEBEI fiindca se descurca f bine,eu cu Iris in prima saptamana nu ma fost asa de sprintena.
Ma bucur si pentru gravidutele cu vesti bune de la ecografii 
si nasteri usoare!!!
poze
Iri 37-38+ si Iris
cristalina spune:
N-are legatura slabitul cu stresul...
Eu am luat in sarcina 30 kg si acum la 10 zile de la cezariana am dat 13 jos.
Dar mananc pen' ca mi-e o foame de lup. Si destul de multa paine ca altfel mi se face foame imediat...:)
De kg in plus o sa ma preocup dupa ce ma duc la servici.
Ralucami, zici ca prietena ta a trecut la volan la 10 zile de la operatie!? Deci pot sa ma urc la volan linistita ca nu e problema...E bine de stiut...:)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi
Alyna24 spune:
Ancamari, abia astept sa iesim in parc cu pitik!![]()
A fost dr de familie mai devreme la noi si se pare ca din cauza IceTea-ului m-am dernajat la burta un pic!Cica nu avem voie dupa nastere sa bem nimik de cumparat vreo 3 sapt cel putin!Numai natural de mere sau ceaiuri!
Bine ca bebe e ok cu burtica!
Alyna cu pitik de David Andreas(6 zile)
poohy spune:
Elteka, rotile sunt de 6" and 10" (15 && 25 cm). Au cauciuc pe roata (anvelopa) :) da' nu stiu "janta" din ce e - probabil plastic, ca nu exista cu janta de metal la carucioare
Msemcu, 
Liviana, i-a trecut julitura de pe nasuc lui Matei 
Ralucami, acum iti trimit link-urile. Si daca gasesti, chiar ma intereseaza gimnastica recomandata pentru mamici, ca nu vreau sa ii fac rau lui bebe pentru ca ma apuca pe mine miscarea (mie chiar imi place, ma relaxeaza extraordinar)
Sobi, 
Mica, nu trebuia sa intru in concediu. Am zis ca intru de pe 7 - la 37 de saptamani. Pana acum a fost destul de ok, dar de saptamana asta cred ca am ajuns la capat. Foarte frumoasa camera bebelinei! 
Ella, ce rapid ai dat jos! Adevarul ca nici nu se vedea ca te-ai ingrasat in poze ;) Te admir ca poti sa tii regimul asta 
Alyna, si tu ai dat jos mult! Sa dau eu jos tot atat si ar fi bine. Din cate am vazut depinde, Androix zicea ca a dat jos numai 3 kg
Aveti fiecare cate un Davidutz scumpic 
Sper ca Tincutza a reusit sa isi citeasca pm-ul aseara.. Si eu i-am trimis numarul de telefon, dar ma gandesc ca poate a amanat pe dimineata cititul.
Oricum, acum probabil ca e cu bebelul langa ea 
ManuC, 

Mie de ce mi-a ramas ticker-ul in urma cu o zi? Luni era ok 
Anca
36+ 
poze
bebelusa
bogalina spune:
buna fetelor!Ibelciug si byu va doresc si eu LA MULTI ANI!si nasteri usoare!
Motannel-in sfarsit te-ai hotarat ca Teodora e mai importanta,stiu ca iti iubesti elevii dar ei o sa se descurce,ai sa vezi.Si apoi,e atat de bine acasa!
Ella74,e de retinut meniul insa nu inteleg cum reusesti sa mananci fara paine.Bravo si tine-o tot asa!
alynta27,te mentii,nu gluma.super!apropo,tu cand intri in concediu?nu e rau ca mergi la serviciu,trece timpul mai repede ,e adevarat dar sa stii ca se acumuleaza oboseala iar bb are nevoie de o mamica relaxata si odihnita mai ales in primele luni (pana cand va invatati unul cu celalalt).Si ,merge referatul?
tincutza,