***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Si..........nu ma lasa sa folosesc uleiuri sau creme speciale de bebe!Dupa baie il dau cu crema de galbenele pe la popou, incheieturi, bilute, cuc!Buricelul il sterg cu spirt si crema tot de galbenele!La ochi cu ser fiziologic!Se pare ca ii curge un ochi!Copii abia nascuti cica fac nu stiu ce la ochi in primele zile!Si mi-a dat si reteta compensata pt ceva de ochi!
Iar pt baita, apa trebuie fiarta in prima luna si pus intr-un tifon o mana de tarate de grau!

V-am zis astea ca sa stiti si voi ce sa faceti!

Alyna cu pitik de David Andreas(6 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Liviana
Byu
Fetele, sa fiti sanatoase si sa aveti nastere usoara si bebei cuminti!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Poohy, mersik pt aprecieri si vb frumoase!Oricum as fi preferat sa dau mai mult jos!Pt mine e cam putin dar....asta e!O sa dau eu!

Alyna cu pitik de David Andreas(6 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor... eu am revazut acest www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21f8c4c6e446bdb008f62a&skin_id=0&large" target="_blank">videoclip si recunosc ca m-au napadit amintirile acestei odisei de 40 de saptamani... Desi imi doresc sa-l tin cat de curand in brate pe BEBE parca ma incearca un usor sentiment de melancolie pentru toata aceasta perioada scursa...

HAINUTZE Antonio
Andrada 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

wwwwwwwwwwwooooooowwwwwwwwwwww, Andrada , m-ai facut sa ma uit la vidoeclip si a trebuit sa stau incordata sa nu incep sa plang ca vine sotul iediat si iar nu intelege de ce plang.
E superb facut. Nu faci si tu unul? Nu de alta dar ai cam fost experta cu netul si alte minunipe aici. eu nici poze nu am fost in stare sa pun. Dar la cate mamici frumoase sunt si la noi cred ca ar merita.
E chiar impresionant filmuletul. Uiti si de kg, si de vergeturi si de sani lasati si de tot. Chiar asa ia nastere o minune.
Alyna24 , ce frumos vorbesti de mititelul tau . Ne faci chef si noua de bebe.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

E SUPER VIDEOCLIPUL!M-AM EMOTIONAT TOATA!
Pentru fetele care fac cezariana dupa ce am vazut ce dureri a avut ella m-am interesat la o cunostinta care mi-a zis ca de multe ori algocalminul este ineficient in calmarea durerilor si ca la ea a functionat terfalgan=paracetamol perfuzabil care nu e nici scump.Sper sa foloseasca cuiva informatia
Eu nu pot sa mai stau la calculator decat cateva minute ca nu ma mai lasa bebe sa stau nicicum
pupici!38 saptamani maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

burticoasele !

vai, cati bebei ! FELICTARI tuturor mamicilor. am citit cam tot ce ati scris, dar stau foarte prost cu timpul, asa ca o sa va pup pe toate si o sa pup toti bebeii colectiv ! i-am si vazut, sunt superbi !
pitica, interesanta "limba rrrroz" ! o sa o invat si eu pe Sosonica. daca nu ma decurc o chem pe Iris profesoara !
offf, ca vroiam sa va scriu asa multe... na,camalasa memoria rau de tot si ma doare spatele de innebunesc, iar Sosonica e in excursie cred, ca nu sta o clipa !!! parca ea ar trebui sa iasa, nu ANTONIO ! apropos, frumos caruciorul, andrada ! vad ca nu ai mai luat cu landou ! mi-a placut ! uite ca asa se leaga ideile ! poohy, amely, foarte frumoase camerele !
arthurana, offf... tefaci tu bine !stiu cum e cu hemoragiile si cu salbiciunea de dupa... multa sanatate si sa te faci bine repede-repede !

acum sa va zic ce-am facut noi doua de n-am mai intrat : ne-am luat casa ! si suntem fara masina (ca lui Alex i-au luat politistii rai carnetul. si nici nu mai mergea bine masina...) deci trebuia sa ne luam masina si ne-am luat casa ! acum e in mobilare si o sa fie gata la sf saptamanii, cred... as fi vrut mobila de la ikea, dar cine sta s-o monteze ??? eu cu burta miscatoare, sau alex la 4 dimineata cand se trezeste? eu i-am propus sa se scoale la 3 juma si sa surubareasca, da m-a refuzat cu un "Doamne fereste ! NUUUUUU !" politicos ! acum trebuie sa luam si masina noastra si masina Sosonicii ! mi-a placut mult rosul tau, mica ! nu stiu de ce, dar eram sigura ca e rosu caruciorul Mayei ! eu il vreau bleu daca nu gasesc ceva care sa-mi placa mai mult decat bleu ciel-ul ala !

offf, ca m-am intins si s-a facut 9... maine facem camasa ROZ, mica ! de data asta asa o sa ramana, poti sa verifici dimineata !

avem 32+ inca 2-3-4 si gata Sosonica ! am utat sa va zic ca ma simt mai bine si zicea cineva de DOPEGYT ! eu iau 4 si o sa ajung la 6 plus 2 de egilok plus 4 magne si 1 biomarin ! eu si profa de actorie ne luam tensiunea dimineata la 9 !

ma duc sa calc si sa ascult carcotasii, si sa comand chinezi !

oana 30+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

AMR 26-36zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ibelciug foarte frumos Matei! Cu ochisorii lui le va lua inima fetelor!
Mica frumoase lucrusoarele fetitei! Sa le stapaneasca cu placere!
Andrada emotionat filmuletul! Foarte dragut!
Fetele cu bebeinu i se face baita la copil pana nu-i cade buricul?!

Alina-Mirela 33+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Bogalina eu sper ca mai mult de saptamana asta si cealalta sa nu mai merg! Incep sa ma resimt de acum!
Andrada esti tare romantica si sensibila! Si eu simt la fel!

Alina-Mirela 33+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

andrada, ai dreptate:desi abia astept sa imi tin iubirea in brate, perioada asta a fost totusi frumoasa, cu toate "micile probleme" pe care le-am avut fiecare dintre noi.

Kay, sa stapaniti sanatosi casuta, sa va bucurati de ea impreuna cu Sosonica.Nu iti face probleme cu mobila, ca o sa fie gata inainte sa vina mandra acasa.Azi dimineata l-am vazut pe sotul tau in sfarsit.Presupun ca ii spui "grasu" doar sa il alinti-fiindca arata foarte bine.

Pup la toata lumea!

Lavinia, 33+,

Mergi la inceput