Albinute si bondari de martie - aprilie 2007

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

ma inscriu si eu la intalnirea de pe 1 iunie. nu sunt din bucuresti, darpun tzancul in masina si intr-o ora suntem acolo. sa hotarati ce parc sa fie pt. intalnire, ca sa consult harta.

micul meu bondarel

film cu david

violeta, mamica de david alexandru

Mergi la inceput

sper sa mearga filmuletzul, ca-s tare "priceputa" in ale calculatorului.

micul meu bondarel

film cu david

Mergi la inceput

ei bine, nu merge. mai incerc o data.

micul meu bondarel

film cu david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Iunita eu stau la piata Veteranilor si Martutza la fel.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

gabdyd iti multumesc mult pentru sfaturi.
Referitor la durerile de cap, poti incerca o infuzie combinata de menta, musetel si tei, eu asta foloseam cand era insarcinata si m-a ajutat!Si incearca pe cat posibil sa te odihnesti.Multa sanatate si tie si lui bb.

Mama lui Adrian(10.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Fetelor, si pe mine ma framanta chestia asta cu valabilitatea Vigantolului la o luna de la descidere. Ca de alalteieri dupa ce am luat vigantolul avem niste dureri de burtica cu fierberi in somacel. Au! Au! Si asta in fiecare zi dupa ce il ia. Sau o fi de la Sab sau Bonisan, ca i le mai dau impreuna cu vigantolul, ori una ori alta, depinde daca e masa de san sau de biberon. Nu stiu, dar ma framanta.

Si altceava. Voi stiti care ar fi corespondentul termenului "babysling" in romana? Sau daca exista www.askdrsears.com/html/5/T051121.asp" target="_blank">asa ceva la noi? Ar fi modul ideal de a purta piticuta mea si de a mai putea face si altele prin casa. Sau chiar la plimbare ca nu cred ca iti rupe spatele ca portbebeul.

Ela, mamica de Thea-Ioana

Poze cu MINUNEA MEA in prima luna de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

elpower eu am pus adresa site-ului si ma bucur ca ai gasit si tu lucruri utile. Mie sincer mi-a fost de ajutor. Apropos de babyling sa stii ca il poti pune in marsupiu intr-o pozitie asemanatoare. Eu am reusit sa cumpar dupa lupte seculare cu sotul care se impotrivea, si am luat unul de la Chicco, in care il pot aseza si in pozitie de dormit. Nu e exact ca cel de la americani dar merge.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

Fetele mai vin si eu cu o intrebare pentru "stup" : voi de la ce varsta le-ati dat bebeilor baby drink sau alte ceaiuri (ce fel de ceai?) si cand? intre mese? cam la cat timp inainte/dupa masa. Ca avem si noi o luna si cred ca as putea sa ii dau si un pic de ceai. colici prea urati nu are, se mai strange de burtica 5-10 minute dupa masa si in rest se foieste, se screme, icneste..stiti voi, povestea cu cerbul, calul, locomotiva.. si toate sunetele naturii.

Maine mergem la bilantul de o luna .. hi hi am emotii.

Azi buburuza mea a ras cand i-am dat drumul la carusel. A ras, nu a zabit:)O mai auzisem razand in somn dar acum era treaza de-a binelea

Ralualexandrei Poate ne vedem la o plimbarica zilele astea daca e cald si frumos... ne dam pe shtrase.

Fete, mai sta cineva in bloc cu lift sa imi spuna si mie cum se descurca cu iesit cu bebe in carucior afara? ca eu inca nu mi-am facut curaj sa ies singura, numai cu sotul si cu caruciorul strans. Ca mai am si 4 trepte la iesirea din scara... dar trebuie sa iesim si noi mai des...

Gata, iar am zis ca scriu putin si am scris o tona.. evident, mandra iar doarme, sa o pape mami pe ea de cumintica

-am pe toti si toate .. HAI GRAVIDUTELE!!!!

are mama o fetita frumusica foc...
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

io tot la odisee ma duc...

Iunita, pe o cutie de ceai ce o am in casa scrie ca e ptr copii de peste 2 saptamani. La maternitate stiu sigur ca dadeau ceai bebelusilor in intervalul 12-6 dimineata asa ca nu cred ca ar fi vreo limita de varsta. Eu i-am dat cand avea 3-4 saptamani, ii dadeam cand mai cerea ceva intre mese, si aveam grija sa treaca macar o ora de la masa. Nu stiu daca asa trebuie dar aveam si eu pasarica mea.

Intreba cineva de capsuni....nu stiu daca e adevarat sau nu...capsunile sunt puternic alergene si pot provoca alergii la bebelusi. De-o fi voie sau nu sa mancam iar habar n-am. La curs ni s-a zis sa evitam, dar acum sunt in perioada negarii si nu mai cred pe nimeni pe cuvant.
Daca mananci urmareste reactiile lui bebe (scaun, daca apare ceva pe piele) si urmeaza-ti instinctul ptr ca sunt atatea pareri...

eu am ajuns sa nu mai cred nici pe dr pe cuvant....is cam cu moralu la pamant si incerc sa fac cum cred eu ca e mai bine ptr bebe

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Io am mancat capsuni ... da' nu m-am gandit vreo clipa la alergii... Stiu ca nu's bune la bb-ei pana la un an... dar nu m-am gandit ca pot fi probleme daca mananc io si ii alaptez...
Eu stiu ca sambruii aia micuti provoaca alergia... ca si la zmeura, kiwi etc. Nu cred sa fie vreo problema daca mananca mama... ca doar nu trec samburii in lapte... Asa ma gandesc io...

Despre valabilitatea Vigantolului ... se refera la substanta activa, care, in contact cu lumina se pierde... Deci trebe tinut in cutie, la intuneric si in maxim o luna schimbata sticluta... Dupa o luna e posibil ca substanta activa sa-si piarda propietatile si atunci ar fi ca si cum nu le-am da vitamina D... n-are nici o treaba cu dureri de burta sau altele...

iunita si eu am vazut o gramada de bb-ei si copilasi exagerat de grasi... Dupa ce 2 ani de zile am fost disperata ca am o fata slabanoaga... m-am calmat in ultimul timp ... si am ajuns la concluzia ca mai bine asa... decat obeza...

elpower, cum spunea si gabi, exista la chicco un marsupiu care merge pus la orizontala... nu este acelasi lucru... Pare ca sta mult mai comod bb in babysling ... chiar nu stiu unde ai putea gasi... uite-l www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=588" target="_blank">aici pe cel de la chicco...

Tzuna si noi am fost ieri prin IOR... poate ne vedem zilelea astea in parcul de la Titan...

Andreea ziceai de intalneala in zona Titan... daca ai cum sa ajungi in parcul de la Policlinica... pt. mine e cam greu sa ajung in alta parte... de multe ori sunt singura cu bb-ii si nu ma incumet la plimbari prea departe de casa... daca urla amandoi odata io cum ii calmez...

Si noi ne inscriem la intalnire pe 1 Iunie... poate facem o lista cu inscrierile si o punem undeva, pe prima pagina...

Mergi la inceput