Albinute si bondari de martie - aprilie 2007

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Gabi, eu folosesc biberonul numai pt laptele meu si ceai.Cd tin lapticul meu, acesta este gras si ramane grasime pe biberon, de aceea il spal cu detergent normal, de vase, il clatesc bine, bine, pana scartiie si apoi, il fierb, sau torn apa fiarta pe el.Asa procedez eu si e k .Si pe biberoane scrie la fel, spalat cu det si fiert.

Roxanici.alexia de ceva tp zambeste si la mami/tati sau alte persoane pe are le place ea.In prima luna in nici un caz, cred ca dupa o luna jumatate, doua.

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Roxanici Ilinca a zimbit prima data constient la 1 luna si 4 zile - i-a zimbit mamei mele, de atunci tot mai des zimbeste asa - casca gura pina la urechi si scoate limba - ma topesc

Cel mai fericita e cind il vede pe fratele meu - nici nu stie cum mai tare sa se farime- si picioarele le ridica si miinile le flutura si limba o scoate - mai incearca sa gingureasca

Mami de bebe Ilinca

pozele mele cu burtica si fara

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Raisa nu dispera asa imi facea mie Robert,nu prea manca,dormea,gura nu i-o auzeam,bineinteles ca in primele luni de viata nu a luat in greutate spectaculos,insa la 6 luni cand am inceput diversificarea s-a observat o schimbare majora a inceput sa manance foarte bine,acum dupa 10 ani am ajuns sa-i impun restrictii la mancare din cand in cand.

Sherbi si Praslea la fel face caca,nu ai motive de ingrijorare atata timp cat face asa nu e constipat,eu mai tare m-am speriat la Maria care facea chiar tare si nu pot sa-ti spun cat se chinuia ,de chinuit se chinuie si acum chiar daca ii dau 4kg de iaurt pe saptamana.

Botezul noi il avem pe 26 mai ,ieri au sosit invitatiile asa ca trebuie sa le impartim,am antamat restaurantul,am rezolvat cu fotograful si cameramanul si acum trebuie sa rezolv cu DJ-ul si decoratul salii.
Ieri am fost la tara la gratar si a fost super,copiii au fost la pescuit cu bunicul si taticul asa ca eu cu Praslea am avut parte de putina liniste.Il doare burta in continuare si ii dau Debridat ca am vazut ca il linisteste cel mai bine ,din cand in cand ii mai dau si Saab Simplex ,ca tot intreba cineva.Am observat ca are deja ceva costumase care i-au ramas mici asa ca azi facem o sortare si asteptam nepotii care va sa vina ,sa le imbrace,poate sor-mea,poate cumnata,ca am hainute si de fetita si de baietel .

Astept si eu intalnirea de pe 1 iunie cu mare nerabdare.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar spune:

si briana mi-a ras ieri pt prima oara,treaza fiind,deci nu prin somn,numai pot de dragul ei......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

Vin si eu cu vesti, foarte pe scurt, cam tarziu ce e drept, ca eu una nu am timp deloc-deloc!!! Sper sa ma intelegeti.

Am nascut o fetita frumoasa si sanatoasa, pe 16 aprilie, ora 14:40, prin cezariana, nota 9. Avea 3,150 kg, firava si finuta, fata de Bogdan al meu, care e un grasan si un pufos. Insa asa ii sta bine unei fetite, mai ales daca seamana cu mine.

Noi suntem bine acum, dupa 2 saptamani de la nastere, ne miscam natural si cu usurinta... Mancam laptic de la san. AM inceput sa ne rotunjim... Mami nu mai are burta deja de o saptamana. Totusi nu incape in blugi, ca a ramas mai lata in bazin, peste cateva luni trece si asta!

Acestea fiind zise, inca o data am sa ma scuz. Am culcat gandacul mare, cea mica sper sa mai doarma macar o jumatate de ora, timp in care macar ochii o sa-i tin inchisi!!!

Va dorim multa sanatate si sper sa ne mai auzim. Nu promit insa nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Mda...hai ca m-ati dat gata cu ultima pagina de la odisee. Parca eram intr-o aula mare si fiecar etrecea la microfon si multumea care cui avea....sau sa zic eu imi lasa impresia de un Oscar .
Multumirile mele sunt asemanatoare cu ale voastre , va multumesc voua ca ati fost alaturi aici de mine, m-ati suportat cu bune si rele .......adica asta a fost asa de acomodare...
Ce uitam toate , uitam sa le multumim si taticilor ca fara ei nu ne-am fi cunoscut, nu am fi fost nici la odisee nici aici...:))
Ce pot eu sa zic in afara de " Sa fie intr-un ceas bun si la multi ani impreuna"

De 1 iunie, da, as vrea sa ne intalnim cu bb intr-un parc....sa parcam asa carucioarele si noi sa stam la barfa......

Daca alaptam avem voie sa mancam capsuni???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Bine v-am regasit la albinute si bondarei!
Am si eu o intrebare :voi ce le dati la bb atunci cand fac diaree si dupa ce ne dam seama ca este diaree, mai ales ca ei au scaunele f.lichide?

Mama lui Adrian(10.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la mamici si la ultimele burtici!

Am intrat sa va salut si sa urez si io numai bine mamicilor si bebeilor!

Noi suntem bine in general, azi am cintatit bebelina si a luat 400 g intr-o saptamina, ceea ce ne fericeste nespus, in rest e tare cumintica cu exceptia momentelor in care e constipata de ieri am inceput sa-i dam si noi Debridat si ceai de musetel...asteptam rezultatele acum.......

Am rezolvat si noi cu dj-ul si cu decoratiunile pentru botez...acum cautam hainute pentru beeblina si pentru mami...ca mami nu stie cu ce sa se imbrace...,mai ales ca ma vad ca un mic elefant..ce sunt

Va pupic

Roxygeo si bebe Teodora Maria (13.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Elena, eu as incerca cu ceai de menta, nu foarte mult, cca 50 ml, indulcit zahar, la fiert, o lgt rasa la 100 ml. Daca nu merge atunci cu zeama de orez fiert. In cazuri extreme poti sa ii dai smecta, maxim o jum de pliculet dizolvata in apa fiarta si racita. Asa mi-a spus dr de familie dar eu nu i-as da chiar o jum de pliculet ci mai putin. Dar e bine sa fii sigura ca e diaree. La nou-nascuti e dificil. Trebuie sa vezi consistenta scaunelor, daca e diferita de cea de dinainte, cate sunt pe zi, cate au fst inainte, etc. Plus ca daca alaptezi e posibil sa fii tu de vina , daca mai ai probleme cu stomacul, si atunci se va regla de la sine cand iti trece tie.

Eu am alta problema, ma doare capul ingrozitooooor. Si mai am si palpitatii. Sa dorm e exclus, desi mi-ar prinde foarte bine. Stie cineva ceva remedii naturiste??!! Cafeaua nu ma ajuta, am incercat deja.
Va pup,

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Tzuna , Andra si celelalte fete care mi-au raspuns va multumesc din suflet ...acum m-am mai calmat dar problema este ca mi-a scazut lactatia si acum trebuie sa ma lupt sa o maresc..am ajuns sa am vreo 40-50 la ambii sani ...of numai probleme dar nu reununt la alaptat chit ca macar o masa pe zi si tot i-o dau dew lapte de la san...acum am mancat 60 ml lapte praf si ar mai fi mancat putin dar mi-a fost frica sa nu vomite si am zis ca la masa urmatoare ii dau mai mult

Pupicei si numai bine va doresc

iubita mea Busca - Galusca

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput