Albinute si bondari de martie - aprilie 2007

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Buna fetelor,
Am reusit cat de cat sa citesc si eu din urma ca ati fost tare harnicute.
Noi ne chinuim cu colicii, ii dau saab simplex dar vad ca nu ii trec. Eu il hranesc mixt pt ca de la san nu se satura, suge cam 25-30 minute dupa care refuza sanul dar daca ii dau sticluta papa ca haplea. Sughite foarte mult aproape dupa fiecare masa. Daca stiti si alte remedii pt colici va rog sa imi spuneti.
Intreba cineva de centura pt cele care sunt operate, mie dr. mi-a spus cand mi-a scos firele chiar sa port burtiera sa se retraga burta.
Roxi la noi caca e exact ca mustarul la culoare si mai gros putin.

Cria mami de Vlad

Mergi la inceput

Am uitat HAI MADY

Cria mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by Mihaelaaa

Hop si noi....

Am si eu o intrebare...David de sambata noaptea cam sfornaie pe nas...i-am curatat nasul cu o pompita si pare curat pe dinafara,dar tot sfornaie...Cand stranuta,ii iasa mucisori afara,galbeni si urati,dar mai mult eu nu reusesc sa scot.Acum intrebarea:Ce-as putea sa fac sa-i curat nasucul bine.Ar folosi la ceva aspiratorul ala pt nasuc?Merita cumparat?L-a folosit cineva?

N

Mihaela, de DAVID

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mihaelaa ti-l recomand cu caldura....eu cu pompitza de nas numai o chinuiam si nu scoteam nimik ....de cand cu aspiratorul...scot i gramada de muciori si ii place....ca ea rade cand il folosesc....l-am incercat mai intai la mine si nu trage tare deloc...are inauntru o supapa care isi regleaza sg fluxul de aspiratie deci nu are forta aspiratoruklui....asa ca daca vrei sa numai ai griji poti sa o iei linistita...

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna fetelor!

In primul rind si cel mai imporatant:

Hai Mady!!

Si sa va dau si eu ceva vesti despre pticul meu. De trei zile ma uimeste cu programul pe care si l-a ales si anume: aproape 4 mese pe zi!! Si cuminte cuminte cuminte sa nu-l deochi, de nici nu zici ca am copil in casa! Acum cel putin ma uimeste cel mai mult!
A mincat aseara pe la 8 si nu foarte mult adica aproximativ 90 ml, i-am facut baie pe la 9 si ceva si nu a mai vrut sa manince dupa baie, a adormit pe la 10 si jumate si a dormit pina la 4si jumatate!! Ca la 3 m-am trezit si m-am dus la el ca am zis Doamne mai respira copliu' meu? Nu a patit ceva? Dar nu avea nici o treaba! A mincat tot asa vreo 80-90ml si a adormit la loc. De fapt a mincat mai mult dormind. Si apoi s-a trezit pe la 7 si un picut, a mincat la 8 cam 160 ml si de atunci doarme se trezeste se mai joaca putin, iar adoarme si tot asa. Si acum doarme, deci nu ii e foame. Ce o mai fi si asta? Ce program mai e si asta? in ritmul asta ajunge sa manince de 3 ori pe zi! Sunt foarte curioasa cit a luat in greutate ca are o evolutie extrem de ciudata. Miercuri mergem la contolul de 2 luni. Are asa un ghinion ca fiind nascut pe 1 nu ma duc cu el decit o saptamina mai tirziu la control pentru ca in prima saptamina e extrem de aglomerat cu retetele compensate si cu toti pensionarii, asa ca de fiecare data imi spune docotra sa stau cuminte si sa nu duc copilu printre toti batrinii aia. Asa ca miercuri mergem la cintarit si masurat!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor

Mergi la inceput

La multi ani Ellamiss sa fii sanatoasa si baietelul tau sa-ti aduca numai bucurii.

Cria de Vlad 28 Aprilie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Cumva, intre un alaptat, un examen si lectiile de clasa I cu Raul reusesc cu greu sa mai scriu si eu.

Giulia e bine, numai ca inca nu reusim sa avem un program regulat, adica vrea mancare mai des decat as vrea sa-i dau. Uneori mi se pare ca n-am destul lapte, dar apoi mi se face iarasi mai mult, asa ca inca nu i-am dat altceva. azi are 8 saptamani si cam 5500 g. s-a nascut cu 4050 g, a scazut pana la 3650. Eu spun ca e ok, nu are nevoie de completare daca creste in ritmul acesta. Colici nu prea mai avem, nu i-am dat nimic pentru ca nici nu au fost asa rele, pe cand sa ma conving ca ar trebui sa-i dau ceva au cedat.
lauramar si eu si sotul meu am fost foarte raciti, eu am luat de la el, ne-am simtit f rau, bebe nu a luat deloc, nici macar nu i s-a infundat nasul. eu am luat oscilococcinum de 2 ori, nu mi-a trecut asa usor, doar intr-o saptamana.

Ma duc ca ma cheama sa-i dau laptic!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna, fetele!
Ne-am mutat de o saptamana la scutece iar eu tot la odisee trag.
Ieri am avut si noi botezul, insa la noi experienta a fost mai placuta decat la flopici. Maya s-a comportat exemplar, draga mamii. A dormit in brate la nasa cat a citit preotul, s-a lasat dezbracata si bagata in apa fara sa zica absolut nimic, a stat la miruit fara probleme, ce mai, a uimit pe toata lumea. Pana si preotul ne-a intrebat cine ii face baita de s-a obisnuit sa stea atat de cuminte. Si, ca sa fie si mai frumos, a "botezat" si ea cristelnita cu un pisu. Abia la sfarsit i s-a facut foame si a inceput sa scanceasca. Am luat-o cu noi la restaurant pentru nu aveam cu cine sa o las acasa si iar a fost cuminte, cred ca ii placea atentia. A uitat pana si de crizele ei de seara, cand plange si scanceste inainte de baita, ca mi-am zis ca ar trebui sa plec cu ea prin vizite la orele acelea. Noi am rezervat un salonas la un restaurant, fiind putini si cei cativa fumatori au iesit afara la tigare, asa ca nu au fost probleme. Per total, a fost foarte bine totul si ma bucur ca am facut-o si pe asta.
Apropo, preotul nu a bagat-o cu capul complet in apa.
Am vazut ca s-a discutat de baita. Noi ii facem in fiecare seara, nu neaparat ca ar fi ea murdara, insa o relaxeaza, doarme mai bine si ii priesc apa si mai ales masajul.

lauramar, sanatate multa!

karra, am comandat si eu marsupiu din acela, asa ca sarumana pentru poza.

crina_mio, frumos nume are printesa ta. Eu la Maya visam din luna a doua, cand am aflat de bebe, insa si Georgia e super. Doar ca noi avem numele de familie lung, din 9 litere si nu am vrut sa-i complicam viata cu inca un nume. Ca tati, pe care il cheama Lucian Constantin, se plange mereu ca nu-i ajung patratelele cand are de completat formulare.

roxigeo, o fi mica menstruatie. Mi-a venit si mie, dar acum la 7 saptamani. Asta e a treia zi si deja curge foarte putin. Cine stie, dupa asta vine menstruatia normal?

Pupici!

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Ma uimiti cand va vad ca fiecare stiti cat mananca copii vostri....cat cantaresc la fiecare saptamana...eu nu stiu...fetita mea nu mananca decat san si nu am habar cum as putea sa stiu cantitatea, insa dupa ce mananca mai cere la 3, 4 ore...

Vreau sa va intreb ce parere aveti de faptul ca fetita mea pe 16 face 2 luni si vaccinul il facem pe 21.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

raportez si eu un bb cuminte de vreo 3-4 zile. parca si-a mai marit si distanta intre mese de 3 pana la 4 ore. nu constant, dar e de bine. david manca la 2 ore punct, ba ziua ma mai freca si la o ora.
despre kk- si el a avut o perioada cand facea kk spumos sau ca o crema cum a spus roxanici. facea rar la 3-4 zile si cred ca de acolo i se tragea. acum am dat-o in extrema cealalta, face zilnic, dar exploziv si foarte apos.
MIHAELAAA- ia-ti pompitza ca e tare buna. si david al meu are fornaieli, dar fornaie un pic si dupa ce-l curat cu batista bblushului. oricum, e net superioara pompitzei, asa ca nu ezita in achizitionarea ei.

voi va plangeti ca nu se stura copiii si al meu crete de nu se mai opreste. la inceput m-am gandit si eu ca nu se satura de mananca atat de des si i-am dat si biberon. si am renuntat repede cand am vazut ca el creste in medie 100 gr la 2 zile. il cantaresc la 2 zile la baitza. si uite asa avem la 1 luna juma 5 kg. de la 2,940 cu cat am plecat dn maternitate. are niste falci...

micul meu bondarel

film cu david

violeta, mamica de david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzontzonel spune:

Mihaelaaa, recomand si eu aspiratorul nazal. poti sa nu-l conectezi la aspirator ci sa tragi tu cu gura.noi asa facem. e la fel de eficient si nu exista nici un risc sa-i inghiti mucusorii. o sa fi surprinsa ce "crocodili" o sa scoti din nasucul ala mic.
spor

Mergi la inceput