Albinute si bondari de martie - aprilie 2007
Raspunsuri - Pagina 26
lauramar spune:
Fetelor am racit
,ce pot sa i-au in afara de paracetamol? Se pare ca si bebelina are nasul infundat si abia miercuri am programare la pediatru,nu stiu ce sa fac cu ea......ajutati-ma va rog
laura
de Arianna
RaisaFudulu spune:
Laura eu stiu ca poti lua osiclococcinum si din cate stiu eu poti sa dai si la bebe dar mai binemai citesti pe prospect.....si ceai mult
sanatate multa pentru amandoi

iubita mea Busca - Galusca
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
Amma23 spune:
Lauramar si Lucas are nasul infundat si nu e racit.Nu cred ca e racita si ea, are anticorpi de la tine.stai linistita ca nu se imbolnaveste.si eu am fost racita si diasprata ca ia si copilul si nu a luat.Curata-i nasucul cu ser fiziologic si cu pompitza daca trebuie si gata , nu-i da nimic.
Hai bafta, fii linistita si increzatoare ca nu se intampla nimic.Tu pune-ti masca cit alaptezi si stai cu el in bratze. Daca tusesti bea lapte cu miere si cu galbenus de oe, laptele cit mai fierbinte.Mananca kiwi, da nu prea mult, daca ai temp frectie cu otet de mere sau cu spirt.Atat am facut eu si nu a avut nimic puiul.
Pupe, tin pumnii
lauramar spune:
Mersi
fetelor,ceai cu miere beau de ieri intr-una,de tusit nu tusesc doar imi curge nasul si mi-e f. cald ,asa imi trebuie daca fac baie si ies la plimbare cu geamul de la masina deschis(fara bebe binenteles).
laura
de arianna
roxanici spune:
Intrebare: cum arata kk de copil hranit mixt, lapte de mama + formula?
Raresu' face ca o crema ce ii ramane pe fundulet....
roxana, mamica de Rares Teodor
lauramar spune:
Roxi si eu ii dau formula dar nu la fiecare masa doar cand vad ca nu s-a saturat dar kk face normal ca si pana acum,deci sper ca te va ajuta altcineva cu mai multa experienta
.
laura
de arianna
roxygeo spune:
Buna ziua la mamici si la ultime burtici!

Am trei saptamini de la operatia de cezariana si pina vineri lohiile erau ceva rozaliu, aproape disparuesera si necesitau un tampon pe zi, e de vineri am sentimentul ca mi-a venit ciclul...curge mult, cu chegulete si am adurerile pe care le aveam...acum 9 luni si ceva

, ce credeti ca mi se intimpla? e posibil sa-mi fi venit cilcul sau se elimina de pe acolo ultimele resturi?
In rest bebelina e bine...uneori miriita de colici..alteori de rasfat...a inceput sa cerceteze cu privirea ce e in jurul ei, il priveste pe cel care se apropie
...e tare scumpa
Va pupic

Mihaelaaa spune:
Hop si noi....
Am si eu o intrebare...David de sambata noaptea cam sfornaie pe nas...i-am curatat nasul cu o pompita si pare curat pe dinafara,dar tot sfornaie...Cand stranuta,ii iasa mucisori afara,galbeni si urati,dar mai mult eu nu reusesc sa scot.Acum intrebarea:Ce-as putea sa fac sa-i curat nasucul bine.Ar folosi la ceva aspiratorul ala pt nasuc?Merita cumparat?L-a folosit cineva?
Noi facem baita cam o data la 4 zile,ca asa ne-a recomandat moasa,si fac cum zic ei...chiar daca eu am impresia ca ar trebui mai des cateodata...
aaa.si inca o intrebare:David manca inainte cam 10 min la un san (deci 20 min in total) si statea 2-3 ore pana i se facea foame iar....apoi nu mai statea deloc linistit la masa si m-am gandit ca face kk...
si pt ca a ajuns pt mine alaptatul aproape un chin,ma doare de numa cand isi trage capul inapoi cu sfarcul in gura, m-am gandit sa cumpar lapte praf sa vad daca mai mananca ceva dupa san,sa nu cumva sa nu se sature,pt ca face asa cum ziceati voi ca face un bb cand nu se satura...zis si facut!Prima oara cand i-am dat a baut 60 ml,a doua oara 30 si azi 25.Inseamna asta ca nu se satura?
Se poate ca eu sa am lapte,dar el sa suga numai la incepul cand curge "garla"?Si apoi sa fie prea lenes sa mai suga?
Acum vreau sa ma duc la farmacie sa inchiriez o pompa pt cateva zile sa vad daca dupa ce suge el mai este lapte...si daca este o sa-mi cumpar una,ca daca tot ii dau din sticla mai bine sa-i dau laptele meu ,nu?
Mihaela,
de
DAVID
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
Mihaelaaa spune:
uitai...
Val, eu eram cea care a zis ca i-am facut culcus in patut cu o plapuma piticului....
Problema e ca altfel nu doarme in patut,numai in pat cu noi...si tot din cauza ca am auzit si eu ca n-ar fi bine asa ca se poate sufoca,nici n-am incercat pana acum...
Dar pana la urma consider ca e acelasi risc(sau chiar mai mare) si cu noi in pat...pt ca s-a intamplat de cand m-am intos in pat era aproape sa pa pun pe el,sau sa ma acopar prea mult si sa-i pun EU plapuma pe fata,sau sa il mangai pe fata si sa adorm cu mana pe fata lui...Doamne-ti multam ca mi-am dat seama!
DECI,pana la urma in pat cu noi e MULT mai periculos se se sufoce decat asa cum am procedat eu...si asa ma simt mai sigura!
Mihaela,
de
DAVID
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
karra80 spune:
quote:
Originally posted by roxanici
Intrebare: cum arata kk de copil hranit mixt, lapte de mama + formula?
Raresu' face ca o crema ce ii ramane pe fundulet....
roxana, mamica de Rares Teodor
Idem si la noi..... si e galben verzui si tot la fel cu graunte in e ca si inainte cand era la maternitate...doar ca acuma e ca o crema cum zici tu....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI
pozici