Albinute si bondari de martie - aprilie 2007
Raspunsuri - Pagina 25
roxanici spune:
quote:
Originally posted by karra80
Roxi uite aici datoria cu marsupiul
Carminade
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI
pozici
sarumana Karra, cred ca am reusi si iot, tot ca la tine vad ca arata cand il pun insa la mine atarna pana pe la buric, oricat l-as strange, de fapt il strang la maxim da cre'ca is io prea mica
roxana, mamica de Rares Teodor
karra80 spune:
La mine era strans de tot ca il aveam fixat pt cand o tin la piept si o tin in fatza.....ti-am zis pozitia asta nu am incercat-o niciodata doar in fatza o tin.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI
pozici
ghibuadina spune:
Buna,
VAL, e normal sa fie un pic mai tare in zona operatiei, pana se refac muschii.Eu am fost la control la 40 de zile si dc a zis ca ek.Lohii eu am avut cam 2-3 sapt si am inteles ca asa e la cezariana.Am avut la 35 de zile o scurgere maronie, rosiatica de-am zis ca-i menstruatie, dar dr mi-a zis ca-i de la uterul taiat.
TZUNA, ma bucur mult pt tine, ca esti mai relaxata acum cu Mariuca.Sa stii ca si Alexia, de cd s-a marit a devenit mai cumintica, sta mai mult fara sa planga, rade, se joaca.Azi insa ne-a cam turbat, de oboseala nu prea poate sa adoarma si ne tampeste.Dar ce sa faci mai au si ei zile mai proaste.
ALINUSHCA t esti curajoasa tare ca procedezi cu bb asa.Eu n-as avea curaj.S dorm cu fereasta deschis?Si eu incerc sa n-o infofolesc insa nu stiu cat reusesc ca mi-e teama tare sa nu raceasca.ce-i drept asa cum am procedat pana acum a fost bine.Nici nu transpira dar nici n-o vad ca-i e frig.Te rog, scrie-ne macar pe scurt ce stii despre manute si picioruse reci.Ca si noi le avem asa.
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
ghibuadina spune:
La scutece noi folosim Pampers, am trecut la marimea 3.Insa uneori nu sunt asa multumita, ca se pateaza cd face kk mai exploziv.Asa ca azi i-am luat si HAPPY, si o sa le icerc si pe-stea ca sunt un pic mai inalte.
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
karla32 spune:
Fetelor, am cam incurcat-o!Ma apuca disperarea! 

Nu prea mai am lapte. Si aseara, si astazi a trebuit sa-i dau formula.Saracu bebe, tragea de tzatzica, dadea capul pe spate si se framanta tot. Ciudat este ca din san mai curgea lapte dar cred ca prea putin ptr el... Azi mi-am luat din nou galactogil. Am mai terminat o cutie saptamana trecuta. Am crezut ca se poate si fara, dar iaca nu!
Val, mie galactogilul mi-a fost de folos. Sa vedem daca si acum isi va face efectul. Sunt destul de ingrijorata. N-as vrea sa ajung sa-i dau doar lapte praf.
HAI MADY!!!!!!!!!!CURAJ!!! 

Poze Luca http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
Crina_mio spune:
Buna seara mamici, albinute si bomdarei,
Am reusit si eu in sfarsit sa intru pe net. Minunea mea mica imi ocupa tot timpul, iar cand am ceva timp liber incerc sa ma odihnesc sau sa mai fac ceva prin casa.
Multumesc fetelor pentru incurajari. Printesa mea s-a incapatanat sa vina cand vrea ea (am facut-o si capoasa, sper ca nu m-a auzit), dar si eu si nu am acceptat cezariana desi toti din familie erau pe capul meu ca de ce nu-i cer dr. cezariana si sa scap. Ideea e ca am stat 3 zile in spital (timp in care mi-au facut calciu si nu stiu ce ovule pentru a incepe contractiile) dar nu am avut dureri. Nu mi-au rupt membranele decat luni pentru ca mi se formase nu stiu ce punga de aer, nu am inteles prea bine ce era cu ea si trebuia sa se duca inainte de a le rupe. Abia luni mi-au rupt membranele si tot luni, la 7:35 dupa amiaza am nascut. Am nascut natural cu peridurala, asa cum mi-am propus de la inceput. Nasterea a fost usoara, chiar a doua zi am spus ca daca e sa mai fac un copil eu tot natural o sa nasc (traiasca cine a inventat peridurala).
Roxanici te rog imi completezi si mie in listuta de la inceput:
Cum printesa mea s-a nascut de sf. Gheorghe i-am schimbat si numele, asa ca o cheama Maya Georgia, a avut la nastere 3.400 kg, 55 cm si Apgar 10, nasterea - naturala cu peridurala.
E un copil tare cuminte si linistit atunci cand este schimbata si mancata bine, in schimb urla efectiv daca se trezeste si eu nu sunt gata de alaptat. Asa ca la cel mai mic semn ca se trezeste ma duc repede la baie, ma spal pe maini si piept, clatesc pupul (nu am mameloane si folosesc din silicon pe care-l tin in solutie dezinfectanta) si cand se trezeste repede la tzitzi.
Apropo de mameloane credeti ca mai am sanse sa se formeze? Si daca nu o afecteaza cu ceva daca o sa folosesc tot timpul mameloane de silicon (folosim de la avent tip fluturas)
Am trecut cu bine si peste febra laptelui (am stat o noapte intreaga si ma tot mulgeam iar sanii erau ca niste pietroaie, dar a trecut cu bine).
Pana acum nu avem probleme majore, dormim cate 3 ore. Noaptea ne trezim pe la 1-2, papam o schimb si apoi mai stam cam 1 ora de povesti si in sfarsit adoarme pana dimineata pe la 6-7. Ii place tare mult sa asculte muzica si in special sa-i cante mami.
Deocamdata nu am facut colicii (poate da DD si nu face), se mai strange cate o data inainte de a face kaku sau sa dea cate un pirtulet, dar trece repede. Ii dau preventiv bonisan, dar din 15 picaturi pe care i le pun eu in lingurita daca inghite cateva, restul le da afara.
Sper sa reusesc sa citesc din urma.
Sa aveti o noapte linistita
Crina si printesa Maya Georgia
PS. Maine sper sa reusesc sa pun si eu niste poze la bebici, daca nu Roxanici ma ajuti??
flopici spune:
Buna ziua albinutze si bondarei!
Trebuie neaparat sa va povestim experienta noastra, neplacuta, de la botezul de ieri.
L-am facut la biserica Sf. Constantin si Elena de la Piata Muncii, pentru ca era aproape de casa.
Si sincer, aveam emotii , pentru ca vazusem la alte botezuri cum se poarta preotii cu copilashii. O prietena i-a gasit vanatai pe piciorush, pentru ca l-a scos din apa de picior.Si dat fiind ca fetitza mea avea doar 2 luni, l-am rugat pe preot sa aiba grija cu ea, mai ales la gat.
Nici nu i-a pasat. A bagat-o in apa, i-a dat de trei ori cu apa in ochi, si apoi, nu mi-a venit sa cred ce vad, a indoit-o si i-a bagat capul in apa FARA SA-I TINA MANA LA NAS. Bietul copil a inghitit apa si cand a scos-o nu stia ce sa faca : sa respire, sa planga...
Cand a ajuns nasa cu ea la masa, ii iesea apa pe nas si tusea ...plangea si era rosie...rosie...mi s-a rupt sufletul....atata lipsa de ...nici nu am cuvinte... :( . Am fost neagra de suparare. Am reusit sa o linistesc, luand-o in brate...si in timpul slujbei chiar a adormit.
Si a dormit de la 1.30...pana la 5...desi la ora 2 era ora ei de masa. Dar la 5 cand am trezit-o eu sa manance...a mancat 180g.
Eu i-am facut program si daca cumva la ora mesei doarme...eu incerc sa o trezesc...si de fiecare data manaca cu pofta. De obicei se trezeste ceas, la ora mesei...Iar ca program, de regula, mananca din 3 in trei ore, cam jumatate de ora, apoi se mai joaca jumate de ora si adoarme.Iar noaptea, de la 12 la opt doarme fara sa se trezeasca.
LLegat de baita, pediatrul mi-a recomandat sa ii fac in fiecare zi, pentru ca, mi-a explicat el, corpul i se curata. O sa mai rarim baita.
Sambata a implinit 2 luni. A luat in a doua luna 800 grame. Eu sunt multumita. Miercuri vine dr in vizita si o sa o si masor. Si ii facem vaccinul Am optat pentru cel din comert.
Merg sa dorm...sunt epuizata dupa botezul de ieri...
Aveti grija la ce biserica faceti botezul Mergeti inainte si vedeti cum se poarta preotii cu bb-ii.
O zi minunata!
Florina, mamica da Martha Ioana
gabdyd spune:
Fetelor, esec total!
Aseara mi-am pus in plan sa incerc si eu sa ii dau o completare cu lapte praf doar doar m-o lasa mai mult sa dorm. Ca ea se culca pe la 9 cand eu inca mai sunt buna de treaba si plina de energie, as sta si pana la 12, 1. Si se trezeste de obicei pe la 2, si apoi la 5 si la 7, 8 dupa care o ora doua sta sa suga si se screme si iar suge, iar se screme, in sfarsit face, o schimb si tot asa.
Si am asteptat-o sa se maraie nitel, pe la 12, am luat-o la zmotocit, schimbat etc si i-am dat biberonul. Nu a vrut decat 70 si ceva de ml. si aiacu greu. Dupa care a mai scos afara putin. Mereu scoate afara dupa lapte praf. Si tot la trei ore s-a trezit
. Si eu tot moarta de somn.
. Deci ii ajunge doar laptele meu, si asta e programul ei. Poate mai incerc o data, vad eu, ma mai gandesc.
Nu stiu cat o sa mai rezist cu asa de putin somn.
Acum suntem la partea cu adormitul in brate, ca nu merge singura in patut. M-am dus sa o pun in patut si imediat a facut ochi smechera!
Bine ati revenit Crina.
Flopici, ce experienta cu botezul. Noua nu ne da mana sa ii certam dar ii vede DD. Preotul care a fost la noi, DD sa-l ierte ca intre timp a s-a dus, avea un stil foarte bun. Punea palma pe fata si acoperea cu ea si nasucul si gurita, si cu degetele le acoperea si urechile. Si ii baga foarte repede, nici nu aveau timp sa isi dea seama ce se intampla. Cel care e acum nu ii mai baga cu capul in apa, cred ca s-a speriat o data. Le da capul pe spate si le pune el apa in cap cu mana. Sper sa nu isi fi schimbat stilul intre timp.
Va 
Diana, mami de Julie
14.11.2003 si de Rianna
15.04.2007
gabdyd spune:
Alionushca, cred ca ai dreptate cand spui ca ceaiul verde e bun la lactatie. Eu am baut in ultimele doua zile cate un pahar si imi curg sanii intr-o veselie. Dar iau si vitamine.
In schimb, nu vad nici o diferenta, in sensul ca ar agita copilul. Se comporta la fel. Si eu beau si o cafea pe zi
.
Diana, mami de Julie
14.11.2003 si de Rianna
15.04.2007
suzy78 spune:
Buna dimineata albinute si bondarei,
Nu am intrwat d e2 zile.....am avut o comemorare in familie - un an d ela decesul socrului si ieri am fost la nasii mei la curte......
ELLAMISS - LA MULTI ANI!!!!

si SA-TI TRAIASA PRINTISORUL,
TZUNA - ma bucur ca in sfarsit incepe sa aiba program Maria.....tot raul inspre bine......sa dea DD sa-ti fie din ce in ce mai usor.....se par eca daca nu-i un ae alta....eu am un copil ff cuminte....dar inca ma lupt cu problema sanilor.....Imi pare rau ca tia-i luat pompa d eprimii pasi....eu m=-am muls o singura ddata cu ea....si dupa 380 ml de laptes-a dus motorul.....acum am de NUK e mai scumpa dar e ideala
FLOPICI - imi pare rau de experienta cu botezul....eu am pareri proaste de ritualul d ebotez ortodox.....eu sunt ortodoxa dar imi botez copilul la religia sotului nu e asa complicat.....si eu n-as las pt nimik in lume sa-mi scalde copilul;....inainte la baia mare doar ii uda pe cap si le facea cruce in talpi si palme....acum ii scalda cu totul....si ce experienta are un preot cu un copil de 2 luni???!! nu are e evident....sa nu dati cu rosii......e parerea mea.....te casatoresti, te cununi, moare cineva.....nu stiu preotiii cum sa ia banii......la alte religii ti se da chitanta......pt orice ban dat biseriii....
KARRA80- poti s aalaptezi daca ti-a vent ciclul.....dupa ce papa bebelina incearca s ate mulgi chiar si 10 ml ca sa stimulezi lactatia....si bea o cana cu lapte inainte de masa printesei....asta imi pove socrela ca fcea.....in rest eu am lapte cat china.......si nu pot scapa d eel.....

la toate albinutele si bondarei nostri,
Suzy78, mami de
Nicolas Mihai - 27 februarie 2007