Albinute si bondari de martie - aprilie 2007

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Aliona imi pare rau dar cel mai bun sfat e sa nu te stresezi si sa ai o alimentatie potrivita si multe lichide ca o sa vezi ca o sa ai parte acum de o supriza placuta chiar daca nu iti plac surprizeke deloc

iubita mea Busca - Galusca

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Buna!

Noi astazi suntem tare mataite. I-o fi foame? Ca la tzitzi papa, se enerveaza cand nu mai e si trage din toate puterile de sfarc cu capul lasat pe spate. O mut. Aceeasi poveste. Ii dau biberonul. Suge 5-10 ml, se stramba de parca i-ar fi sila si nu mai vrea. Peste maxim o ora, iar plans, iar la tzitzi, aceeasi poveste, iar refuzam biberonul. E clar ca nu se satura la san, dar de ce nu vrea din biberon. Ca sa tot fac si sa tot arunc laptic, nu imi e asa comod. Mai ales ca e destul de scump. In ritmul asta nu ne mai ajunge o cutie nicio saptamana. Cred ca de vina e si vremea asta idioata care ne da pe noi peste cap, dar pe ea, mitititca.
Voi cat timp mai dati dintr-un biberon facut, cu lapte praf, daca a ramas in camera? Mai mult de o ora jumate sau doar o ora jumate?
Ca nu mai stiu ce sa-i fac. Parca m-am prostit de tot. Ea ar vrea sa o las fara pampers ca atunci cand o desfac din ei e asa fericita si da din picioruse si se bucura... N-are nicio iritatie, dar cred ca am sa incerc cu o marime mai mare, desi nu are nici 5 kg.
eu folosesc acum mar 2 de la Pampers. Dar ea s-a lungit, are 57 cm, si cred ca o deranjaza la incheieturi.
Ce nasol sa nu stii ce sa faci sa nu mai planga copilul! Tzuna, acum inteleg prin ce ai trecut.
Noi adormim 10-15 minute si ne trezim plangand si , cu ochii carpiti, refuzam sa ne culcam la loc. Ce-o mai fi si asta?
Hai ca ma mai duc sa-i mai fac un biberon, sa vedem, de data asta vrea? Nici nu mai stiu cat sa-i mai fac. Cred ca am sa incerc sa fac doar 30 de fiecare data.

Si o incurajare pt Mady.

Hai Mady! Esti pe ultima suta de metri si vei afla ce inseamna sa fii M A M A!!!

Ela, mamica de Thea-Ioana

Poze cu MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUNA!

Fetelor sunt f fericita! Am inceput si eu sa o cunosc mai bine pe Mariuca mea iar ea sa fie mai blanda cu mine.
In primul rand am observat ca in zilele ploioase e mult mai linistita si adormita. Si alalta ieri si azi a fost f cuminte si a dormit in timpul zilei ca niciodata pana acum. Am reusit sa-i fac si eu program si papa tot lapte de la san cu biberonul la 2.5-4 ore ziua. Noaptea iar sare o masa. Aseara a mancat la 23 si urmatoarea pe fuga asa ca sa adoarma iar la 5.00. Stiu ca unele ma invidiati ca doarme bine noaptea si nici nu mai manaca dar ea si asa mananca putin si eu nu sunt incantata. dar in acelasi timp mi-a prins bine asa un somn lung desi eu stresata m-am tot trezit sa o verific si sa vad daca nu da semne ca ar vrea sa pape. Apoi dimineata la 8 a mancat numai 60 ml spre disperarea mea, am fost la impartasit si la 12.30 a mancat 70. s-a gandit sa ma bucure si la urmatoarea masa a papat 100 si a dormit 2 ore dupa ce s-a si jucat putin. Ce sa spun, ramanem la clubul fotomodelelor pana una alta.
Sunt asa incantata ca nu mai plange isteric cu orele si ca o pot si eu linisti. In primul rand nu mai plange f mult seara. daca are de plans o apuca de dimineata. Initial ca se screme , apoi ca o forfoteste burtica si apoi si asa isteric ca sa nu ma bucur ca am scapat de tot.
Am observat ca plange isteric chiar pana se inroseste si i se opreste respiratia mai ales cand e f obosita si nu se poate linisti, asa ca fac tot ce pot sa o linistesc si sa o adorm. Ma mai folosesc si de suzeta cand o vrea ea. Din fericire nu dorme noaptea cu suzeta si nu o tine deloc cand e treaza. Acum a inceput sa mai planga si afara in carut dar de fiecare data cu motiv(fie o doare burta , fie ii vine inapoi ce a mancat).

Acum doarme iar. Ba mai mult a dormit singurica in sezlong dupa ce s-a jucat si a tipat la ursuleti. Mi-e si frica sa va povestesc toate astea ca nu cumva sa o luam de la capat.
Cand o doare burta si nu se linisteste si plange o ajuta daca o tin in pozitie verticala sus pe umarul meu. In timpul asta merg si ma ridic pe cate un picior. Nu prea stiu sa va explic. Ideea e ca o zgudui putin ca atunci cand merge cu caruciorul. Scriu toate astea pentru celelate mamici cu copilasi plangaciosi, poate va ajuta cu ceva ca stiu cum e sa planga cu orele.
Oricum cred ca si masa la ore mai fixe o ajuta. Ii mai dau si intre mese sa suga dar la san. Si nici nu prea are ce ca eu scot laptele intre timp dar o linisteste sa stea 1-2 minute la san. De obicei mai si adoarme , dar se trezeste dupa insa nu mai e asa agitata si continui plimbarea prin casa cocotata pe umar si in max 10 min e adormita. O pun pe patul meu in sacul de dormit si dupa ce fac dus etc, o mut in patutul ei si doarme pana la prima masa care e si dupa 5-6 ore dc-i noapte. Si eu fac la fel ziua ii las muzica, vb mai tare , seara incercam sa stam cu o lumina difuza, si sa fie liniste.

ELPOWER- baita ii fac in fiecare seara chiar si mai tarziu dc sotul nu-i acasa la timp pentru ca o linisteste. Pe cap o spal la 2-3 zile.
In timpul zilei nu prea o spal la fundulet decat daca se murdareste rau. In rest folosesc servetele umede. Am auzit ca-i mai bine sa o speli dar pana acum nu a patit nimic.
Daca bebita a mancat asa haotic iti spun eu ce are. Ca doar am experienta cu Maria. Cand vrea sa manance din 10 in 10 minute si tipa, si se agita inseamna ca e foarte obosit si nu poate adormi. sau il doare burta. Maria cand e f obosita nici nu stie ce vrea. Plange, se agita, vrea sa suga chiar daca abia a mancat si bineinteles ca pusa la san nu papa ba mai si tipa sau in cel mai fericit caz trage de 2 ori si adoarme.

KARRA80 dupa cum ai vazut avem aceeasi problema cu masa. Nu a mancat niciodata mai mult de 110ml. De cele mai multe ori mananca 80-90.

ELYANNE- La mine sezlongul/balansoar plus jucariile din dotare au facut minuni. Maria sta si cate 15 minute singura si se joaca cu ele. da din maini si din picioare, rade la ele, da cu manutele in ele (mai mult din greseala si agitatie) tipa la ele. Eu ii mai si schimb jucariile alea ca sa nu se plictiseasca.

SHERBI- asa am incercat si eu sa o alaptez pe Maria , la cerere, dar ea nu lua in greutate si nu am avut de ales si ne-am intors la biberon tot cu lapticul meu. Insa la biberon nu-mi mai permit sa-i dau chiar cand vrea ea. ca eu procedez asa: Scot o sticluta din frigider, o incalzesc ii dau sa pape, o linistesc(sau uneori nu ca nu reusesc) si apoi scot eu alt laptic care-l pun la frigider. De ce nu fac invers ca nu reusesc sa scot tot timpul alptele la timp. Mi-am cumparat ieri o pompa electrica de la Primii pasi tocmai in ideea asta. Si surpriza: am dat banii degeaba. Face vid dar nus coate decat f putin lapte.Am scos 30ml. Ma si speriasem ca nu mai am. dar sanii erau plini. Si iau apoi pompa manuala si scot inca 100. Eram neagra de suparare. Am dat aproape 1 milion pe ea si nu-i buna de nimic. Sau poate nu stiu eus a o folosesc.

Gata asta e tot pe azi. am profitata ca a fost Maria cumintica.

Mergi la inceput

Ela eu cred ca am ajuns si la o mai mult de o jumatate de ora dar rar...incerc sa nu depasesc o jumatate de ora...imi pare rau ca aveti si voi probleme de papi dar poate isi revine la normal...poate are si ea o zi mai pproasta....cine stie...aveti grija si sa va revina pofta de mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by karra80

'Neata fetele.....

Si acuma intrebarept fetele care sunt la al doilea copil.......eu am marti 2 luni de cand am nascut.....de ceva vreme numai alaptez la fiecare masa si vad ca azi mi-a venit ciclul....eu lohii numai am de la 3-4 saptamani....deci intrebarea me....pot sa mai alptez in continuare nu are ceva lapticul?ca nu as vrea sa sun azi pediatra in dispperare......

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI

pozici

dai linistita laptic nu ii face rau, sunt mamici care alapteaza pana dupa 1 an si ele au CM , daca nu ii mai dai productia scade si e pacat, dai bebitei sa pape

eu una ma intreb oare mie cand mi-o veni? lohiile sau oprit de tot la 5-6 sapt , de alaptat alaptez dar papa si biberon, iar uratii inca nu dau semne, si cei drept nu imi pare rau, dar am si eu o grija

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Aliona multumesc pentru raspuns. La tine cat au tinut lohiile si la cat timp ai avut ciclu? Pe mine ma mai enerveaza ca nu mi-a scazut de tot burta, de fapt nu ma incape nimic de dinainte de sarcina (din cauza burtii). La cat timp ar trebui sa se retraga sau doar dupa exercitii pentru abdomen se va intampla asta? Nu stiu daca sa imi pun centura sau nu.

Noi avem probleme cu sughitul si constipatia. Astazi i-am dat Debridat si a facut o groaza de kk. Aseara i-am dat insa o jumatate de supozitor si a facut urat de tot pana a avut scaun. Nu imi vine sa-i mai pun supozitor pentru ca se pare ca ii provoaca o fierbere in burtica dar Debridatul este tratament sau se da doar din cand in cand?

Si eu am putin lapte. Nu stiu daca sa iau Galactogil. Fetele care ati luat, este bun de ceva, mai ales ca din cate spunea cineva este si scump.

Am incercat si eu sa pun cateva poze cu Mariuca, sper ca m-am descurcat.

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

Mergi la inceput

Tzuna ma bucur ca ati reusit sa va cunoasteti mai bine tu si Mariuca ta...si ai depistat cauzele plansului isteric......sa va ajute DD sa mancati asa si sa va linistiti fara sa mai aveti reprize mari de agitatie si de plans

Tu te mulgi la toate mesele si ii dai din biberon? Dar completare ii dai ? Eram curioasa....noi mancam tzitzi max 10 min cu 10 min si apoi completare praf...10-30-60 60 a fost max de completare pe care a mancat-o...la san nu mai stiu cat am ca nu am mai cantart-o si nici nu o mai fac prea curand ca ea doarme dupa masa deci eu zic ca-i e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

hei, pai la fotomodele ne bagam s noi ca doar pustoaica mea a luat 650g in prima luna dar a crescut cu 6 cm. Taica-su i-a zis ca pe la 1,80m sa se opreasca totusi.

Se pare ca eu sunt o fericita cu pitica mea care se culca la 23.30 si se trezeste la 6.30 ...Nu imi fac griji ca sare peste o masa pentru ca noapte mananca 120 ml. Ziua cantarul din burtica ei e setat pe 100 ml. Mananca si apoi mai baga 1-2 ore de somn si apoi incepe programul de scremut . Ca ea face un singur kk pe zi, intre 8.30 si 10.00 si pana reusesteee... mai ca imi vine mie sa ma duc in locul ei

ELA Nu vreau sa sperii/supar pe nimeni dar si bebita mea avea aceeasi problema cu supt din 10 in 10 minue, plans, agitat, iar supt si tot asa pana cand m-am prins ca nu ii ajungea lapticul meu. O puneam la san si tragea de 2-3 ori, o lua somnul dupa 10 min se trezea ca ii este foame , dar era prea obosita ca sa mai manance si tot asa. Pana cand i-am dat completare si a dormit si ea 3 ore prima data dupa o saptamana de chin. Din pacate noi am ramasa numai cu formula. Asa ca daca suspectezi ceva baga regim de odihnit, mancat sanatos si bine , mulge in continuare chiar daca ea nu papa ca sa nu pierzi lapticul si poate va reveniti. Sper totusi sa ma insel si sa aiba si ea o zi mai proasta.

Mady toata lumea e alaturi de tine

are mama o fetita frumusica foc...
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Roxi uite aici datoria cu marsupiul

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

fetelor, am aflat si eu ce-s aia colici la copil! eu credeam ca daca se screme si el putin acolo, are colici...da de unde. m-a urlat de dimineata si se strangea de burta de-mi venea sa ma sui pe pereti de mila lui. si david a avut o zi proasta, probabil din cauza burticii, cum spunea Paxela. sta la san, suge putin, da capul pe spate, urla apoi si tot asa. iar ochii...ii cad in gura de obosit ce e. sigur e de la nenorocitii astia de colici. offf, d-abia astept sa crestem mari!
ALIONUSHCA- sunt de acord cu faptul ca trebuie calit copilul, drept urmare si eu am scazut temp. in casa si il imbrac doar cu body cu maneca lunga si pantaloni, insa cand ai scris ca o lasi pe fetitza in apa de 32 de grade mi s-a facut mie frig. o sa incerc in maine sa il spal pe david cu apa mai rece de 37 sa vad cum reactioneaza.

micul meu bondarel

film cu david

violeta, mamica de david alexandru

Mergi la inceput