Albinute si bondari de martie - aprilie 2007

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Cica diferenta de culoare dintre laptele praf sau de vaca si cel de mama nu are legatura cu calitatea lui. Asa am citit in Mama si copilul. Laptele de vaca e mult mai alb pt ca are mai multa cazeina (o substanta care nu stiu ce e dar are treaba doar cu, culoarea), iar cel praf .. pai asta e total artificial asa ca nici nu ma mir de diferenta de culoare.
Si al meu pare tot asa apos, galbui, transparent, nu stiu ce dunga lasa pe biberon, ca eu nu apuc sa il vad decat cand il las in sticla , in nici un caz de un deget, dar cred ca e destul de gras dupa urmele care raman pe sticla si pe bluzele mele .

Am si eu o mica asiatica, dupa ce termin cu blestematia asta de referat pe care trebuie sa il depun sapt viitoare o sa fac si sa pun si eu poze, pana atunci abia am timp sa mai citesc forumul.
Si smechera pe deasupra, daca o las in patut cand e treaza, sta ce sta si apoi incepe sa maraie, ca nu poate sa adoarma decat in brate sau eventual cu tzitzi .
Sunt teleghidata de somn, azi dimineata am cedat, am dat bir cu fugitii din camera noastra si am mai prins si eu o ora de somn langa tati in timp ce ea se scremea de una singura in somn ca sa "produca" ceva la trezire. Ea se screme si cand face pipi daca asa vrea.
Incep sa inteleg care era treba cu camera separata a bebelusului...

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Dar stiti si vorba aia, lenesul mai mult alearga,
ce mai, imi merit soarta,
ar trebui sa imi dau mai mult silinta sa o fac sa ragaie, ca nu prea ragaie si sa o tin treaza cand suge ca sa manance mai mult si sa ma lase si pe mine mai mult libera...

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

krissy , vezi ca si aici se gasesc huggies, noi folosim happy ca de pampers nu mai sunt multumita, desi la baiat doar pampers am folosit

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

'Neata fetele.....

Noi raportam o super noapte linistita cu somn de la 9 la 3 si dupa aia de la 4 la 10 deci suntem super ok...plus ca fotomodeala mea cred ca a auz ca facem misto de ea si azi-noapte dupa ce a papat vreo 10 min la un san si 5 la celalalt a mai topit si 100 ml de praf......apoi dimineata in 10 min a topit 130 ml praf dar am obs ceva....inainte ii puneam sab simplex-ul in biberon acuma ii dau inainte in lingurita si pun doar 2 pic in bibe ca sa numai aiba spuma si cred ca poate si de la gust facea nazuri pitica mea......
Roxi azi apare si poza cu marsupiul......

Si acuma intrebarept fetele care sunt la al doilea copil.......eu am marti 2 luni de cand am nascut.....de ceva vreme numai alaptez la fiecare masa si vad ca azi mi-a venit ciclul....eu lohii numai am de la 3-4 saptamani....deci intrebarea me....pot sa mai alptez in continuare nu are ceva lapticul?ca nu as vrea sa sun azi pediatra in dispperare......
Ca atat ca ma duc la puiutz ca sughitza si vad ca incepe sa maraie.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

KRISSY- bine ai ajuns acasa! sa ai parte de o minivacanta pe cinste. dormi cat poti de mult, acum ca ai ajutor din partea mamei. nici eu si cred ca multe dintre noi nu mai stiu ce e ala somn de 6 ore.
cat despre scutece de unica folosinta, nu stiu ce sa-ti zic. eu am folosit in principal pampers, 3-6 kg., dar il strange un pic la bulanele, i-am luat si nr. 3, de la 4-9, dar parca sunt cam marishori totusi. insa mai am o alternativa intre pampers 3-6 si 4-9: de la LIBERO, pt. 3-6 kg., sunt un pic mai mari decat cele de la PAMPERS pt. aceeasi categorie de kg.
eu una nu stiu cuma va dati seama daca un scutec e bun sau nu. mie mi se par toate la fel, la calitate ma refer, ca poate intr-adevar sa difere un pic croiala de la o marca la alta.

micul meu bondarel

film cu david

violeta, mamica de david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

AMMA, n-am vrut sa te lasam singurica, dar mie una mi-a venit sotul din oras si ne-am bagat la culcush, ca altfel mai bantuiam si eu pe net.
l-am vazut pe bb Lucas si intr-adevar seamana piticii intre ei. si eu ii spusesem lui Roxi ca mi se pare ca david seamana cu rares, dar numai in anumite ipostaze, in special cand dorm amandoi, ca altfel la ochisori sunt total diferiti.
ce sa mai, avem niste bb-lushi pe cinste, si nu numai noi ci toate mamicile de albinutze si bondarei.

pe voi nu va dispera vremea asta schimbatoare, ca eu nu o mai sufar deloc?

micul meu bondarel

film cu david

violeta, mamica de david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna fetele...azi e DPN si nu se intampla nimik...maine mergem la doc sa vedem ce facem!!!
va pup!

Mady 40 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna dimineata sdi de la mine la ora asta

Haide Mady! sa te ajute DD sa nasti usor si sa ai un puiut mancacios si fara colici...pupici si iti tinem pumnii....

Krissy bine ai venit in ROmania si sa ai o minivacanta 'odihnitoare'...pupici si asteptam poze cu baietul in avion

Laptele meu este alb galbui si cand l-am lasat in bibi a lasat o urma dar nu a facut smantana.... deci nu e foarte gras dar cred ca e hranitor ...ca azi am supt decat 10 cu 10 la tzitzi si am refuzat de tot completare.....nu am mai veriicat daca a mai crescut productia dar azi fac iar proba...fara sa fiu stresata...deja m-am linisiti sunt si copii ca si oanmenii mari...uniii se satura cu mai putina hrana si altii trebuie sa manace mult...ale noastre stiu de mici ce vor....Rozi il primim si pe Rares in clubul nostru

Noi azi alergam dupa bautura ca avem botezul pe 20 mai si iata ca mai e putin

Va pup pe toate si mai vorbim

iubita mea Busca - Galusca

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

HAIDE MADY ,mai ai putin si iti vei tine comoara in brate!

laurade arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Abia azi m-am asezat sa citesc ceva - nu am avut internet

Mda eu vin sa ma jelui - de marti mi-a scazut brusc lactatia - nu intelegeam de ce bebe plinge toata ziua si nu vrea sa doarma - mama denaturata ce sunt - nu mi-am dat seama, dar poate nici nu mi-a trecut prin minte ca imi poate scade lactatia si micutei ii este foame. Seara, la sugestia mamei, i-am pregatit 60 ml de Nan - fetelor l-a mincat dintr-o rasuflare si a adormit tun.

Primele zile cind aveamcea mai mare nevoie de sustinerea voastra - nu aveam internet - am suferit in tacere - desi sotul si mama spuneau sa nu-mi fac griji ca se intimpla ca eu am lap[tic si o hranesc mixt, si ca trebuie sa depun efort sa fiemai mult - pai eu foarte bine inteleg lucrurile astea, nu este o tragedie - asa a fost sa fie - pentru mine insa a fost un soc - nu-mi plac ,, surprizele,, - nicic cele rele nici cele bune

Acum ma simt mai bine - dar bebe a inteles ca e mai usor la biberon si face maaaaaare taraboi pina la titica - dar eu nu ma dau o amagesc cu suzata si tot pe a mea e la inceput - nu stiu pentru cit timp.Oricum de cind am inceput sa-i dau completare - doarme mai bine noaptea - azi a fost prima noapte in care nu sa trezit deloc

Ghibuadinala mine bebe tot se screme si face kk verzulii - am inteles ca e de la fierul din laptele formula si plus la asta mai i-au si eu fier, dar nu-mi place ca e spumos - ii dau cite o pastiluta de bifidumbacterni si parca sa mai regulat.

Baita - noi ii facem in fiecare zi - temperatura apei e de 37 grade la inceput - dar stam in baita pina se fac 32-30 grade, nu incalzim camera in care ii facem baie - inchidem fereastra care era deschisa pina la baita, inchidem usa camerei si incepem baita - nu este mare diferenta intre temperatura care era pina la baita - ci doar faptl ca nu ,,bate vintull,,- bebe se simte bine, vesela- din cauza apei mai reci ea este nevoita sa fie mai activa- da din picioruse, din minute veselie mare. La noi baita face parte din ritualul de seara : baita, dupa ce o imbrac sting lumina(vine de acvariu alta) si in semiintuneric vorbim cu mami in soapta, o migii pe minute, capusor si dupa asta o pun in patuc si o las sa adoarma singura - ziua cind doarme nu are importanta cit de tare vorbim cei din casa, muzica tare, etc - insa seara pentru a face diferenta - inchid usa camerei, vorbim mai incet,etc.

o imbrac in casa asa - scutecul, bodi cu minuta lunga, pantalonasi si fara caciulita. Noaptea ii mai pun o pereche de ciorapei si o invelesc cu o paturica mai grosuta pentru ca dormim cu fereastra deschisa - dar oricum temperatura nu coboara mai jos de 18 grade.

Valla mine tot e intarit la operate unde e cusatura - e normal nu-ti fa griji.

Gabdyd eu am nascut prin cezariana - din aceasta cauza mi-am permis sa-mi fac de cap mai devreme Avem voie sa bem ceai verede - unele beau cu lapte se zice ajuta la lactatie - insa nu stiu cit de gustos este

Karra80 foarte ferbinte apa pentru baita regula e 37 - 42 este prea mult, eu sunt mai nebuna si am s-o scad si mai mult de 30 dar mai sus de 37 nu e bine.

RaisaFudulu cind mi-a scazut lactatia mi-a fut gindul la tine - ca suntem in aceasi situatie si cu putin timp inainte citisem mesajul tau in care te plingi de lactatie si colca peste pupaza mi-a venit rindul si mie - si bebita me-a a inceput sa ia in greutate cum am introdus completarea - eu sin ii dau de cite ori am ocazia - insa lapte formula nu mai devreme de 3 ore si nici o minuta mai devreme - daca plinge mai devreme poftim tzitzi altceva nu primeste.

Despre starnutat - bebelusii mici nu starnuta din cauza ca le este frig - ci pentru asi curati nasucul, mama mea la inceput zicea ca-i este frig - insa dupa ce a citit ce spun medicii pediatru - nu mai spune nimic - oricum la 24 grade nu poate un bebelus sa inghete - faceti rau ca il tineti infofolit si la atitea grade - pe viitor se vor vedea consecintele, s-apoi la aceasta temperatura e foarte usor sa-l incalziti pe bebe prea tare da despre ce se face sub scutec nu mai vorbesc - oricum poate vorbesc mult despre temperatura in casa si imbracat pentru ca am eu piticii mei pe creier - cer scuze.

Krissy noi folosim scutece Huggies nr 3 de cind avea bebe 4,5 kg - sunt perfecte, desi ele sunt de la 5 kg pina la 9.

Hai ca am scris pina acum cu o mina - stau cu mindra in brate, azi mergem cu tai si fratele dupa cumparaturi si cascat gura - Ilinca ramine cu bunica - mai fac si eu o pauza

Am promis despre talpi raci - dar cred mai amin - acum fug ca nu mai vrea sa stea la mami in brate cumintica.

Mamica de Ilinca

pozele mele cu burtica si fara

Aliona

Mergi la inceput