Albinute si bondari de martie - aprilie 2007
Raspunsuri - Pagina 22
kmi78 spune:
asa deci Serbi, un barbat care sarbatoreste... si al meu m-a intrebat ce i-am cumparat de ziua barbatului???
de saturat se satura pt ca eu i-as mai da dar nu am cui , ea singura se opreste din mancat, dar a luat in luna II DOAR 700 gr, am zis eu ca o fac fotomodel
; de la laptele praf ii ramane si ei boticul alb dar de la al meu nici vorba
si la mine tot o dungulita ramane...
roxanici spune:
quote:
Originally posted by kmi78
asa deci Serbi, un barbat care sarbatoreste... si al meu m-a intrebat ce i-am cumparat de ziua baratului???
de saturat se satura pt ca eu i-as mai da dar nu am cui , ea singura se opreste din mancat, dar a luat in luna II DOAR 700 gr, am zis eu ca o fac fotomodel; de la laptele praf ii ramane si ei boticul alb dar de la al meu nici vorba
Kmi, Rares a luat 600 de grame in prima luna deci il fac si pe el fotomodel
roxana, mamica de Rares Teodor
kmi78 spune:
asa putin a luat si el?? dar din poze nu se vede, ca parca la noi s-ar vedea; vrea si el fotomodel deci; am mai zis eu ca suntem deja cateva codase: noi, Karra, Tzuna, Diana; dar il primim si pe el in gasca;
sper sa nu se supere fetele pe mine
sherbi spune:
da KMI, al meu sot e foarte fericit daca i se iveste ocazia sa o uscheasca de acasa, asa ca nu avea cum sa rateze asa "sarbatoare" mare pt. natiune.
am mai pus si eu niste poze cu grasanul meu, numai ca l-am intitulatdavid mic.
micul meu bondarel
film cu david
violeta, mamica de david alexandru
karra80 spune:
KMI ce dulcica-i fotomodeala ta....da da-mi voie sa te laud si pe tine nici tu nu esti mai prejos ca fata ....cu cine vrei sa semene ? uite ce mama silueta are.....si ai gasit raspunsul....eu ma uit la al meu sot ca el e mai pricajit sarmanul ....avem amndoi acuma aceleasi kg....eu inca mai am 9 in plus oare cand le dau jos......ac am dat doar 6..lasa mami nu te mai stresa ca ale noastre o sa fie siluete....important sa se incadreze in cat treb sa i-a pe luna si Criss a mea s-a incdrat pana acuma...avem o verisoara la care am fost azi la botez are niste falci...s-a deformat rau de tot copila asa ac tot mai bine cu pisicutele noastre......
Laptele meu e tot asa dar sa stiti ca am citit in Dr Spock ca asa e mai apos si mai alb-albasctrui fata de cel praf care e mai gros si mai galben......eu l-am lasat in sticla de seara pana dimineata si s-a separat asa in doua ca si smantana a ramas deasupra si restul apa ca si laptele de vaca ....atunci cand se aduna smantana....ce comparatie am facut eu=vaca 

Cam atat Roxi il primim si pe Rares in clubul fotomodelelor......manca-l mama de asiatic mic si dulce......
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI
pozici
Amma23 spune:
Da' v-ati pus pe povestit, nu gluma...dupa ora 10 mai avem timp, hm.Am facut si eu un tiramisu, mai am de bagat cheluielile in Money , de pus niste poze, de facut un dus si ma duc si eu la nani.Sa speram ca noaptea asta o sa fie mai linistita, ca azi noapte am facut ture prin casa.
Felicitati-ma, am reusit azi sa-i fac program lui Lucas
, a mancat la 3 ore.Parca a si dormit mai bine.Doamne ajuta sa fie asa si maine si poimaine, sa se obisnuiasca.Sunt curioasa daca o sa-l mai doara burta si in noapte asta.Ce am observat ca faca kk mai putin.azi a facut de doua ori si el facea dupa fiecare masa.Nici noaptea nu mai facedoar dimineatza o data.Sper sa fie ok.
Si eu zic , ca Sherbi sa nu ne mai tot facem probleme cit si ce fel de lapte avem, daca se satura copilu' a bine.
Nici nu mai stiu ce am vrut sa va zic, adorm aici de mai stau mult.
Hai ca incerc sa mai citesc ceva si revin.
Amma23 spune:
Si eu mai am vreo 8 kile in plus si o burtoanca de zici ca-s gravida.Da' nu-mi fac probleme, daca nu dau jos pana prin luna a 5-6 atunci incep sa ma stresez.Acum numa' asta imi mai trebuie, si asa maninc din an in Pasti.Is tot lihnita de foame, cel putin cind sunt singura acasa.
Amma23 spune:
Sherbi , mi se pare ca David seamana cu Lucas al meu.Ori or fi toti botoshi asa.
Roxi , ce fain se uita crucis si Rares.Si Lucas la fel.Imi vine sa-i maninc cind se uita asa, Doamne shozi sunt!
Saptamana asta ni s-a trezit si noua interesul pentru jucarioare zgomotoase, pentru mobilul de la patut.Acum intoarcem capul dupa lumina, dupa zgomot si chiar dupa jucarii.Daca-i atarn un mamotan si-l misc, isi intoarce capul dupa el.
Aaaaaaaaaaa, azi a fost prima baitza fara nici un scancet, nimic.Chiar a zambit, deci am castigat o batalie![]()
Lucas al (m)Amei
Amma23 spune:
Cand m-am infipt si eu la povesti..m-ati lasat singura.Mai barfeam si noi, mai ne distram
...ma duc sa ma culc.
Pupe, somn usor si prima trezire dimineatza v-o doresc.
Krissy spune:
Bine v-am regasit mamicilor. Noi am ajuns cu bine la Sibiu, Sophia a fost o cuminte si jumatate tot drumul, foarte putin a plans la aterizari, in rest somn din greu si mancat normal la 3-4 ore. In toate trei avioanele (am zburat Detroit-Frankfurt, Frankfurt-Munchen, Munchen-Sibiu) a fost cel mai mic pasager, saracuta de ea! O sa va povestesc mai mult cand ne intoarcem acasa si o sa punem si poze de calatorie
.
Vai ce bine e la mama, suntem cu totii niste rasfatati! Eu de cand am nascut nu m-am odihnit asa de bine nici o noapte! Fetita doarme in camera parintilor, si vine mama si ma trezeste cand e vremea de mancat, ceea ce s-a intamplat azi-noapte la 6 ore. Pai eu n-am dormit 6 ore la rand de cand eram gravida
...
Nu am reusit sa citesc din urma, ce mult ati mai scris. Am insa si eu o intrebare, va rog sa imi raspundeti cat mai curand: ce scutece imi recomandati sa cumpar pt bebelusa mea de 5 kg+ , ca ce am vazut in viteza la Metro si Kaufland sunt variante diferite fata de cele pe care le gasesc acasa, iar timpul e prea scurt ca sa experimentez acum. In urma "selectiei naturale"
, noi folosim acasa Huggies nr.1, dar se va termina rezerva cam in 2 zile, asa ca trebuie neaparat sa cumpar azi sau maine! Va rog sa ma sfatuiti!!! Multumesc
!
Trebuie sa va las acum, poate mai prind o repriza de somn, dar o sa mai revin azi sa citesc sfatul vostru! Pupam toate mamicile si toti bebeii cei frumosi si sa aveti o duminica frumoasa (desi din pacate ploua)!
Pe curand,
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold