Albinute si bondari de martie - aprilie 2007

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

asa deci Serbi, un barbat care sarbatoreste... si al meu m-a intrebat ce i-am cumparat de ziua barbatului???

de saturat se satura pt ca eu i-as mai da dar nu am cui , ea singura se opreste din mancat, dar a luat in luna II DOAR 700 gr, am zis eu ca o fac fotomodel; de la laptele praf ii ramane si ei boticul alb dar de la al meu nici vorba

si la mine tot o dungulita ramane...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by kmi78

asa deci Serbi, un barbat care sarbatoreste... si al meu m-a intrebat ce i-am cumparat de ziua baratului???

de saturat se satura pt ca eu i-as mai da dar nu am cui , ea singura se opreste din mancat, dar a luat in luna II DOAR 700 gr, am zis eu ca o fac fotomodel; de la laptele praf ii ramane si ei boticul alb dar de la al meu nici vorba

Kmi, Rares a luat 600 de grame in prima luna deci il fac si pe el fotomodel si 700g e numai bine; nu-ti mai fa griji.

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

asa putin a luat si el?? dar din poze nu se vede, ca parca la noi s-ar vedea; vrea si el fotomodel deci; am mai zis eu ca suntem deja cateva codase: noi, Karra, Tzuna, Diana; dar il primim si pe el in gasca;
sper sa nu se supere fetele pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

da KMI, al meu sot e foarte fericit daca i se iveste ocazia sa o uscheasca de acasa, asa ca nu avea cum sa rateze asa "sarbatoare" mare pt. natiune.
am mai pus si eu niste poze cu grasanul meu, numai ca l-am intitulatdavid mic.

micul meu bondarel

film cu david

violeta, mamica de david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

KMI ce dulcica-i fotomodeala ta....da da-mi voie sa te laud si pe tine nici tu nu esti mai prejos ca fata ....cu cine vrei sa semene ? uite ce mama silueta are.....si ai gasit raspunsul....eu ma uit la al meu sot ca el e mai pricajit sarmanul ....avem amndoi acuma aceleasi kg....eu inca mai am 9 in plus oare cand le dau jos......ac am dat doar 6..lasa mami nu te mai stresa ca ale noastre o sa fie siluete....important sa se incadreze in cat treb sa i-a pe luna si Criss a mea s-a incdrat pana acuma...avem o verisoara la care am fost azi la botez are niste falci...s-a deformat rau de tot copila asa ac tot mai bine cu pisicutele noastre......

Laptele meu e tot asa dar sa stiti ca am citit in Dr Spock ca asa e mai apos si mai alb-albasctrui fata de cel praf care e mai gros si mai galben......eu l-am lasat in sticla de seara pana dimineata si s-a separat asa in doua ca si smantana a ramas deasupra si restul apa ca si laptele de vaca ....atunci cand se aduna smantana....ce comparatie am facut eu=vaca
Cam atat Roxi il primim si pe Rares in clubul fotomodelelor......manca-l mama de asiatic mic si dulce......

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Da' v-ati pus pe povestit, nu gluma...dupa ora 10 mai avem timp, hm.Am facut si eu un tiramisu, mai am de bagat cheluielile in Money , de pus niste poze, de facut un dus si ma duc si eu la nani.Sa speram ca noaptea asta o sa fie mai linistita, ca azi noapte am facut ture prin casa.
Felicitati-ma, am reusit azi sa-i fac program lui Lucas, a mancat la 3 ore.Parca a si dormit mai bine.Doamne ajuta sa fie asa si maine si poimaine, sa se obisnuiasca.Sunt curioasa daca o sa-l mai doara burta si in noapte asta.Ce am observat ca faca kk mai putin.azi a facut de doua ori si el facea dupa fiecare masa.Nici noaptea nu mai facedoar dimineatza o data.Sper sa fie ok.
Si eu zic , ca Sherbi sa nu ne mai tot facem probleme cit si ce fel de lapte avem, daca se satura copilu' a bine.
Nici nu mai stiu ce am vrut sa va zic, adorm aici de mai stau mult.
Hai ca incerc sa mai citesc ceva si revin.

Mergi la inceput

Si eu mai am vreo 8 kile in plus si o burtoanca de zici ca-s gravida.Da' nu-mi fac probleme, daca nu dau jos pana prin luna a 5-6 atunci incep sa ma stresez.Acum numa' asta imi mai trebuie, si asa maninc din an in Pasti.Is tot lihnita de foame, cel putin cind sunt singura acasa.

Mergi la inceput

Sherbi , mi se pare ca David seamana cu Lucas al meu.Ori or fi toti botoshi asa.
Roxi , ce fain se uita crucis si Rares.Si Lucas la fel.Imi vine sa-i maninc cind se uita asa, Doamne shozi sunt!
Saptamana asta ni s-a trezit si noua interesul pentru jucarioare zgomotoase, pentru mobilul de la patut.Acum intoarcem capul dupa lumina, dupa zgomot si chiar dupa jucarii.Daca-i atarn un mamotan si-l misc, isi intoarce capul dupa el.
Aaaaaaaaaaa, azi a fost prima baitza fara nici un scancet, nimic.Chiar a zambit, deci am castigat o batalie
Lucas al (m)Amei

Mergi la inceput

Cand m-am infipt si eu la povesti..m-ati lasat singura.Mai barfeam si noi, mai ne distram...ma duc sa ma culc.
Pupe, somn usor si prima trezire dimineatza v-o doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bine v-am regasit mamicilor. Noi am ajuns cu bine la Sibiu, Sophia a fost o cuminte si jumatate tot drumul, foarte putin a plans la aterizari, in rest somn din greu si mancat normal la 3-4 ore. In toate trei avioanele (am zburat Detroit-Frankfurt, Frankfurt-Munchen, Munchen-Sibiu) a fost cel mai mic pasager, saracuta de ea! O sa va povestesc mai mult cand ne intoarcem acasa si o sa punem si poze de calatorie.

Vai ce bine e la mama, suntem cu totii niste rasfatati! Eu de cand am nascut nu m-am odihnit asa de bine nici o noapte! Fetita doarme in camera parintilor, si vine mama si ma trezeste cand e vremea de mancat, ceea ce s-a intamplat azi-noapte la 6 ore. Pai eu n-am dormit 6 ore la rand de cand eram gravida...

Nu am reusit sa citesc din urma, ce mult ati mai scris. Am insa si eu o intrebare, va rog sa imi raspundeti cat mai curand: ce scutece imi recomandati sa cumpar pt bebelusa mea de 5 kg+ , ca ce am vazut in viteza la Metro si Kaufland sunt variante diferite fata de cele pe care le gasesc acasa, iar timpul e prea scurt ca sa experimentez acum. In urma "selectiei naturale", noi folosim acasa Huggies nr.1, dar se va termina rezerva cam in 2 zile, asa ca trebuie neaparat sa cumpar azi sau maine! Va rog sa ma sfatuiti!!! Multumesc !

Trebuie sa va las acum, poate mai prind o repriza de somn, dar o sa mai revin azi sa citesc sfatul vostru! Pupam toate mamicile si toti bebeii cei frumosi si sa aveti o duminica frumoasa (desi din pacate ploua)!

Pe curand,

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput