Albinute si bondari de martie - aprilie 2007
Raspunsuri - Pagina 21
karra80 spune:
quote:si eu m-am chinuit pana l-am pus dar e simplu lasa ca fac maine o poza si vezi...in loc sa pui cele 2 bretele din fata peste fiecare umar le pui pe amandoua pe un umar exact cum se face cu esarfa aia de care vb Amma.Maine sper sa reusesc sa fac o poza....ca acuma plecam la un botez.....
Originally posted by roxanici
Am avut o zi de cacao... n-am apucat sa va citesc pe indelete...dar recuperez la noapte
Am si io o rugaminte...cine are fantasticul port-bebe de la chicco, cel cu 3 pozitii (bebe poate sta si la orizontala) sa faca foua poze din fatza si din spate sa vad si io cum se pune ca ori sunt io mai tolomaca ori chiar nu am avut inspiratie si nu am reusit sa ma prind cum se pune
roxana, mamica de Rares Teodor
Eu sunt super multumita de el desi in poz aia nu amtinut-o niciodata....
Te

Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI
pozici
RaisaFudulu spune:
Sal fetelor si pupici bebeilor
Nu dati cu rosii dar va citesc in fiecare zi dar nu mai apuc sa raspund...KMI sa stii ca eu m-am mai linistit cand am vazut ca mai sunt bebei care mananca ca a mea...dar lasa ma ca pe ale noastre le face fotomodele (KMI, Tzuna, Karra) ele tin la silueta de pe aucm![]()
![]()
Ne-am mai linistit ca a inceput sa ia in greutate binisor...a inceput sa tolereze si laptele praf ca si completare dupa ce-i dau san 10 cu 10 minute...daca iii dau mai mult adoarme si prefer sa o tin mai putin la san, sa ma mulg dupa si sa-i dau completare...pediatra ne-a zis csa nu mai cantarim cat mananca pt ca o sa inebunim in curand...ata timp cat a luat in greuyate este ok...si sa o cantarim la un interval mai mare.......
Va pup pe toate si va multumesc pentru sprijin
Noi baita facem zilnic...iar infofolit cred ca a mea e cea mai infofolita,,,avem 24 grADE si avem body, pantalonasi sosetele si caciulita subtirica...nu pot mai putin pt ca incepe sa stranute si are mainile si picioarele reci....nu dati cu rosii stiu ca gresesc dar ce sa fac ca nu vreau sa raceasca
nu mai pot...eu nu-mi revin cu comnul si eu inainte sufeream de domn.,...dormeam foarte mult...iar acum imi vine sa mor,,,,,,,,,

ma duc la dus si sa mananc ca apoi urmeaza baita si masa si sominica...pupici
iubita mea Busca - Galusca
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
martutza spune:
E Normal? Va rog sa-mi ziceti daca baiatul meu doarme de la ora 16.30 cand a terminat de mancat si nu s-a trezit pana a cum adica 22.30 e bine? Ce sa fac? Nu i-am facut nici baie...de mancat a mancat bine la 16 dar nu stiu ce sa fac???? Sa-l trezesc sau sa stept sa se trezeasca el .E adevarat ca nu adormit dimeata de la 09-12; am iesit afara de la 12-15 si a dormit 1 ora doar deci practic de la 09-16 a dormit 1 ora.Voi ce stiti ..e bine sa scol copilu sa-i dau sa manance?...
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07
sherbi spune:
draga MARTUTZA, cred ca daca il roade stomacul de foame, se trezeste singurel. la copiii de varsta lui instinctul legat de foame este primar. nu sta el nemancat impotriva vointei lui. asta cred ca se intampla numai atunci cand sunt bolnaviori si isi pierd apetitul, si apoi gandeste-te ca ei inca nu si-au format un program clar de masa si somn. ne surprind in fiecare zi cu orarul lor.
eu l-am trezit azi pe david pt. ca eram afara si am mers sa-i dau papa in parc intr-un loc retras. si bineinteles ca a supt micutzul pret de vreo 2 minute si a adormit lat la loc. inca nu i se facuse foame, in consecinta nu a papat fortat.
decizia iti apartine in totalitate, eu doar mi-am spus parerea.
pupici si nu dispera.
micul meu bondarel
film cu david
violeta, mamica de david alexandru
kmi78 spune:
gata, am culcat copilul si acum cateva cuvinte; n-am scapat nici azi de colici, dormea in balcon cand a inceput dintr-o data plansul, nu stiu nici eu cu ce s-o mai imbrac sa nu -i fie cald , ca e toata plina de bubite, dar cand sta in casa imediat ii sunt mainile reci si stranuta la 23 grade, oare sa nu aibe legatura?
luni facem vaccinul , l-am ales pe cel nemtesc, si zicea asistenta ca poate iesi si afara si face si baie; sa vedem;
si eu lui Timi ii fac baie zilnic, cred ca deja asociaza asta cu ora de somn, cu toate ca mai nou seara cum o pun in pat incepe sa urle de mai mult stau cu ea in brate pana adoarme, nu stiu ce m-oi face; ea , daca nu o doare nimic sta cumintica si se joaca cu pumnii mai nou sau se uita spre lumina , zambeste, toate astea pana seara cand probabil e agitata ;
un botez reusit pentru cine are maine, sa vedem poze!!!
a inceput si la mine sa scada productia de lapte, oare sa iau galactogil sau metroclopramid? deja are cate o masa cel putin de lapte praf pe zi;
AM MAI PUS CATEVA POZE
kmi78 spune:
intrebare : ce culoare , consistenta are laptele vostru de la san fata de cel praf, ca al meu pare diluat nu e chiar alb, si m-am gandit ca poate este slab si de aceea nici nu a pus prea mult in greutate puiutza mea
TIMEEA
roxanici spune:
quote:
Originally posted by kmi78
intrebare : ce culoare , consistenta are laptele vostru de la san fata de cel praf, ca al meu pare diluat nu e chiar alb, si m-am gandit ca poate este slab si de aceea nici nu a pus prea mult in greutate puiutza mea
la mine e la fel ...fata de cel praf este mai lichid/subtire si este de culoare alb/f putin crem si la fel mi se pare diluat. Cred ca asa tb sa fie.
ce scumpa e Timi!!!

sherbi spune:
KMI, eu nu m-am muls de prea multe ori, dar vad pe gurita lui david cand il iau de la san ca este alb la culoare, dar apos. asa era si in biberon, mult mai diluat parea fatza de cel praf. acum, sa stii ca eu nu prea cred in povestea cu laptele de mama poate sa nu fie bun sau alte prostii. stiu ca nu ai insinuat asta cand ai spus ca Timi nu se satura, insa stiu ca este cat se poate de adevarat ca o mare importanta are si alimentatia mamei in productia de lapte.
cred ca mai mult ne agitam noi cu cat trebuie sa ia bb in greutate pe luna sau cat ar trebui sa pape la o masa. poate ne influenteaza si faptul ca avem termeni de comparatie, spunand fiecare cat si ce papa puii nostri.
sa nu uitam insa un lucru: fiecare copil este diferit de alti copii si unic in felul lui. important este ca el sa nu iasa din limitele normale admise. e grav sa ia mai putin de 500 de grame pe luna si mai mult de 1,500 este iarasi exagerat. atata timp cat se incadreaza in aceste limite mai mult sau mai putin admise de majoriatea medicilor in domeniu, inseamna ca totul este OK.
hai ca m-a apucat logoreea. ce sa-i faci daca ma plictisesc. bb doarme, iar sotul petrece de "ZIUA BARBATULUI" cu prietenii.
micul meu bondarel
film cu david
violeta, mamica de david alexandru
kmi78 spune:
am mai citit pe forum ca lapticul e gras daca ramane urma pe sticla , chiar si de un deget, ori la mine asa ceva nu se intampla si de aceea ma gandesc ca e slab
Roxi, si de la Timeea un pupic pt Rares...
roxanici spune:
quote:
Originally posted by kmi78
am mai citit pe forum ca lapticul e gras daca ramane urma pe sticla , chiar si de un deget, ori la mine asa ceva nu se intampla si de aceea ma gandesc ca e slab
Roxi, si de la Timeea un pupic pt Rares...
Kmi, nici la mine nu ramane grasime de un deget, asa o dungulita, dar vorba lui Sherbi, cred ca ne stresam noi prea mult. Lapticul nostru e bun oricum ar fi ptr bebelusii nostri, numai sa fie, iar copilasii sa fie harnici sa il scoata