Albinute si bondari de martie - aprilie 2007

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Fetelor va rog frumos ajutati-ma si pe mine nu mai stiu ce sa fac! Din cauza ca nu reusesc sa-mi satur mancaul la san am introdus 2 mese de Humana( seara la culcare si dim la 10-11), de 2 ori ma mulg( cam 120-140 ml) si restul il las sa suga...chestia e ca azi am avut impresia ca nu s-a saturat si seara i-am facut 150 ml apa cu 5 masuri de praf si am facut 175 ml lapte...a supt totul in 5 min si apoi plangea de foame...l-am adormit greu de tot cu suzeta si cateva guri de ceai...CE SA FAC?...mi-e frica ca daca il las sa manance cat vrea imi face o indigestie sau i-se face rau, pe cutia de lapte scrie ca se da 90 ml pana la 2 luni si 150 ml la 4 luni!!!...e posibil ca la 3 sapt. sa manance ca la 4 luni??

Tanya mamica de baietel superb TEODOR-PATRICK

http://good-times.webshots.com/album/558704076rjCLQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Stefaniya, Raresul meu mananca la 4-5 ore (mai mult 5 decat 4)

Tanya, incearca sa vezi daca nu plange de altceva bebe, nu de foame, la 3 saptamani ar tb sa ii super ajunga cat i-ai dat.

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

fetelor, o intrebare doua:
voi aveti aparate de tantzari in camera copilului, nu pastile, d-alea de bagat in priza? ca nu stiu daca sa pun sau nu.
si pt. mamicile care au nascut normal: eu am o luna si aproape 2 sapt. si atunci cand stau mult in picioare, mai ales cand ies cu bb, am niste dureri in zona inghinala si nu-s de la taietura. aia s-a vindecat frumos. sunt chiar la impreunarea cu picioarele, nu stiu cum sa explic. mai aveam dureri asemanatoare la ciclu, dar e exclus, ca nu mi s-a instalat, mai ales ca alaptez. si apoi ma tin de cand am nascut. sper sa nu fi deranjat cu intrebarea...

micul meu bondarel

film cu david

violeta, mamica de david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna dimineata,

Noi raportam o noapte linistita........deja de aproape o sapt ne trezim doar sa luam tzitzi cate 2 minute cat sa ne treaca setea si dormim foarte bine.....

Apropos.....cand incep sa nu se mai trezi noaptea astia mici???!!!!

ROXANICI - inseamna ca ti bun lapticul d edoarme asa bine......si e un papacios........al meu are 2 luni si o sapt si papaceste 150-170

Feteloc - mamici de bondarei.......nu a vb nimeni d efimoza la baietei???!!!! cum este normal sa fie puta la ei.......sotra mea zice ca tre s ase beleasca....ca altfel ii fimoza si tre dus la medic.....alti medici zic c ala baita tre rezolvata problema sa nu se ajunga la opeatie./.....si uita acum sunt in dilema......care v-ati confruntat cu asa ceva ......va rog sa-mi raspundeti.....mersic mult....

MADY si PITZIRICA - cum sunteti....tot 2 in 1????!!!!! .....NOI VA ASTEPTAM ORICUM....

Ma bucur ca va intalniti d e1 iunie.....si noua ne-ar placea......dar noi stam acolo unde se agata harta in cui.....si nu putem ajunge.....dar nu se stie niciodata....sa aveti timp frumos si distractie.

toate albinutele si bondareii.......sa fie cuminti si sa doarma noaptea cat mai mult si bine,

SZUY78, de Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

Tanya si mie mi se pare foarte mult sa manance 150ml la o masa la 3 saptamani, mai ales de formula. Poate bebe plange de durere de burtica dupa asa festin. Daca ia suzeta si nu o scuipa nu ii este foame, vrea doar sa mai suga un pic ca de la mami daca papa 150 ml dura muult mai mult si el nu a apucat sa isi termine portia de supt.

Ca metoda de linistire incearca sa in infesi intr-un scutec de panza. La noi a functionat.

Pe mine doctorita nu ma lasa sa ii dau ceai Iarinei pt ca inca recuperam cu greutate si zice ca ceaiul dilueaza sucurile gastrice . Avem voie numai baby calm sau baby drink dar d'alea nu ii dau eu ca nu prea are colici si prefer sa o tin in brate si sa o plimb. Pus ca au si menta si asta ne mai trebuie. Ii mai scap 2-3 lingurite de ceai de musetel ca sa ne ajute la scremut

Bilantul al 1 luna:
Greutate 3800g - greutate la nastere 3350g - greutate la externare 3140g

Lunimge: 56 cm - lungime la nastere 50 cm

Deci o sa am o lungana.
Eu ma declar multumita. Sper sa o tina tot asa si sa ia bine in greutate. Fiind lunguta nu cred ca o sa fie bumflica dar eu consider ca atata timp cat copilul doarme bine, rade, se joaca, scoate toate sunetele pamantului..suntem ok.

pentru toate toti toate si mai ales pentru cele mai asteptate !

(traiasca emoticoanele, parca scriu cu hieroglife. mai lipsesc placuta de piatra si dalta hi hi hi)

are mama o fetita frumusica foc...
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!

Fetelor, sunt intr-o ceata totala! Eu habar nu am cat mananca Luca. Ii dau doar san si cand cere, de obicei la 2 ore dar si la 1 ora si jumatate. Rareori i-am dat formula si atunci nu mananca mai mult de 50-60 ml. Oricum a luat in greutate in 3 saptatmani 1,300 Kg si a crescut 4 cm. Ma gandesc ca daca nu as avea lapte suficient sau hranitor ar urla. Dar e cuminte, vesel, doarme bine, face kk de 4-5 ori pe zi...asa ca sper ca nu imi infometez copilul. Din cauza ca suge des nu ma mulg sa vad cam cat lapte am. Mi-e mila de el sa-i dau din bibe, ca tare mult ii place la tzatzica...Doarme cu nasucul sau obrajorul lipit de ea ca un ingeras.

Va pup pe toate.

Raluca si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

Noi raportam o noapte cam naspa, nu de alta dar Alexia s-a trezit ff des, tot tzitzica, cred ca a dormit cam multicel ieri si nu-i mai era somn.Acum a dormit un pic si iar s-a trezit, ma tot striga.

De vreo 2 -3 zile Alexia are niste scine explozive, verzulii,din cate stiu eu e k, insa se screme cam multicel si apoi face cu putere de se pateaza rau de tot pe hainute, pe spate.

DR mi-a recomandar debridat pt constipatie si colici, insa nu stiu dc sa-i dau sau nu.ea vad ca face kk, acum cateva zile a cam durut-o burtica, insa face.spuneti-mi ce efect are debridatul ca am inteles ca e puternic, ati observat ceva schimbari la bb-i?

KMi, trebuie sa suni tu si sa vb de vaccin.dc il vrei pe cel din comert se comanda si mai dureaza, dc nu trebuie sa vina de la sanepid.Vaccinul se face intre 2 si 3 luni.Revin mai incolo ca plange

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna fetele...noi tot 2 in 1 si duminica ajungem la DPN...cred k o sa il depasesc si nu stiu ce sa fac...sa mai astept sa vina singurik sau sa o ajut putin marti knd e doc de garda,dar tot nu stiu cum e mai bine...am auzit o poveste ingrozitoare si asta m-a cam pus pe ganduri,dar am mai auzit ca nici sa il las prea mult nu e bine...offf m-am saturat de atatea opinii si pareri...imi vine sa ma inchid in casa si sa inchis si telu si sa nu ma mai intrebe nimeni nimik si sa nu imi mai zik nimeni nimik...

Va pup!
Si sper ca sunteti toate bine!

Mady 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

MADYBULANCEA- draga mea, sa stii ca iti inteleg perfect nerabdarea, de fapt toate te intelegem, insa eu sunt de parere ca cel mai bine ar fi sa astepti sa vina bb pe lume cand vrea el. odata si odata tot va veni, nu? e o chestiune de timp, si la urma urmei nu ar mai fi mult, pt. ca mai mult de 42 de saptamani nu sta nici un bb in burtica. asta cu siguranta.
si inca un lucru. eu am avut nastere indusa la 38 de saptamani si 2 zile. ca asa a vrut medicul. cred ca pleca undeva in vacanta de paste si vroia sa-si rezolve gravidele. oricum, experientza nasterii mele a fost una cat se poate de placuta, nu asta era ideea. dar, cand medicul neonatolog mi-a spus ca david al meu care s-a nascut cu 3,160, pare NECOPT, imi venea sa mor de ciuda ca nu a mai stat la mami in burtica o saptamana-doua.
eu iti propun sa ste odihnesti cat poti de mult pt. ca nu iti va fi usor deloc in meseria de parinte si rasfata-te acum cat poti de mult cu plimbari, mers la film, la terasa, la coafor etc. ca dupa...o sa-ti fie dor sa-ti vezi manichiura ingrijita.
si mai gandeste-te ca in maxim 2 saptamani, daca mai vrea sa stea bb al tau asa mult, vei deveni mamica pt. totdeauna si nimeni si nimic nu te va desparti de puiul tau. o sa aveti o viata inainte sa va bucurati unul de altul, nu dispera pt. nici 2 saptamani de asteptare.

iti urez mult noroc si o nastere usoara si cat mai repede sa vina bb al tau pe lume.

micul meu bondarel

film cu david

violeta, mamica de david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Mady eu am nascut EXACT la 40 sapt dupa care a fost pe 11 iul si am nascut pe 11 apr...nu iti mai fa griji si nu te mai stresa ca mai rau iti faci...daca nu ti-se scurteaza colul sau nu coboara bb eu te sfatuiesc sa ceri cezariana, din pacate eu nu am cerut si m-am chinuit destul de mult la nastere...chiar daca bb mai sta 1 sapt stie el ce face asa ca nu te ingrijora daca totul decurge ok, da?

Roxy daca ai vedea ce fata face cand ii scot biberonul ca ma apuca pe mine plansul...singurul lucru care imi vine in minte e ca dupa 2 alaptari consecutive la san ii este asa de foame ca ar manca oricat...e posibil ca laptele meu sa nu-l sature sau sa nu traga suficient?..la 18 zile dupa natere luase 500 gr, initial a scazut destul de mult, de la 3780 a ajuns la 3550 iar sapt 22-29 a luat 400 gr...daca tot asa face o sun pe dr.

Tanya mamica de baietel superb TEODOR-PATRICK

http://good-times.webshots.com/album/558704076rjCLQZ

Mergi la inceput