Albinute si bondari de martie - aprilie 2007

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Buna fetelor. Ma bucur ca va regasesc pe forum.
Fetita mea, Cezara, e sanatoasa, mananca destul de bine si doarme la fel.Acum mananca cam 100 ml de lapte la o masa si 7 mese pe zi.A crescut 1.100 kg in prima luna.Am vazut ca unii bebei mananca si 150 de ml. A mea nu vrea mai mult, dar daca creste cred ca nu e nici o problema.Din cand in cand ii mai vine cate un pic de lapte inapoi si cam plange, dar sper sa fie in regula.
Mananca doar lapte praf ca secretia lactata mi-a scazut foarte mult indiferent de cat am incercat eu sa o mentin cu ceaiuri.
Eu ma simt destul de bine dupa cezariana dar as avea o intrebare pt.voi.Am aproape 6 saptamani de cand am nascut si totusi nu mi s-a oprit eliminarea lohiilor.Nu stiu ce sa fac. Am sunat la doctorita care m-a operat si mi-a zis sa fac vitamina k injectabil vreo 5 zile si etamsilat.Sper sa-mi treaca ca m-am cam saturat.
cam astea despre mine.
Cum as putea sa pun si eu niste poze in album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Sherbi, Tanya si va multumesc...oricum mi-e frik sa o las prea mult in burtik,nu stiu de ce dar...eu continui sa ma rog de bb sa vina el singurel si sper sa ma asculte...doc zice ca de fiecare data colul se mai scurteaza si bb coboara dar nu s-a deschis...cateodata nici eu nu ma inteleg,de ce am starile astea,sper sa imi treca si va rog sa ma iertati daca va stresez!!!

Mady 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

madybulanceaeu am nascut la 41 de saptamani, asa cum zicea cineva mai sus pe 1 iulie am prestat activitatea si pe 1 aprilie a venit mandra. Si se mai spunea ca fetele vin mai repede si eu ma stresam aiurea, pregatita fiin de nascut de pe la 37 de saptamani . Nu a fost prea mare - 3350g - deci stia ea de ce sta acolo. Mai rezista pe baricade un pic ...ca de venit vine bebe, nu-ti fa griji. Ne auzim peste o luna cand o sa-ti vina sa-l mai "bagi in ma-sa" din cand in cand

A, maica-mea a mai si venit cu 2 saptamani inainte sa nasc ca deh, alarmista de mine i-am zis ca io nasc mai devreme. Asa ca din concediul ei de 3 saptamani 2 le-a stat si s-a uitat la mine cum NU nasc, 4 zile le-am stat in spital si a mai stat cu mine sa ma ajute cu bebe fix 3 zile!

Vin si eu cu o intrebare de baraj: de ce plange bebe cand o iau in brate? Daca o las la ea in patut se foieste dar nu plange. Daca o iau in brate sa te tii nenica. Dupa vre-o 5 minute ii trece ..dar oare de ce reactioneaza asa? Oare nu o tin bine? O deranja-o vre-un miros? FOlosesc doar antiperspirant tocmai ca sa nu o deranjeze. Si e acelasi de cand am nascut-o...Ma depasteste si ma dispera problema.

are mama o fetita frumusica foc...
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la mamici si la ultime burtici!

Fetelor am tras o sperietura de numa...s-a infundat nasucul bebelinei si de abia mai respira...am zis ca mor de inima nu alta....am curatat-o in nasuc...si tot mai avea episoade de fornaiala..azi am vorbit cu doctora si il asteptam pe tati sa vina cu picaturi...sper sa nu fi racit....acum vad ca doarme linistita dupa ce a papat.

Noi azi implinim trei saptamini, timp in care am acumulat 900g, de la 2720g cu cit am iesit din maternitate am ajuns la 3620g
Maninca intre 50 si 100ml la o masa/ 7-8 mese/zi , am inceput sa bem si ceiut de musetel cam 100 ml pe zi.

Va pupic
Roxygeo + Teodora Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Hai fetelor, ca eu scriu pe bucatele.am reusit s-o culc pe Alexia, acum sunt convinsa ca o sa mai doarma ceva tp.

N-am reusit sa raspund la ce ma pricep.STEFANYIA, nu-ti face griji ca bb mananca 10 min.Asa este normal, draga mea 10-15, cel mult 20 de min.Dc sta mai mult, nu inseamna ca suge mai mult.Uite Alexia mea, la inceput, cd era mai mica statea mult mai mult la san si manca mai putinel, acum, ca s-a marit, dc ii e ff foame, nu suge mai mult de 10-15 min.eu nu stau sa calculez, cat mananca ca ii dau san si mi-a luat ff bine in greutate.insa daca imi simt sanul tare, tare, ea in 10 min il goleste, ca imediat ce termina, sanul devine moale moale.Eu asa o testez si imi dau seama ca suge bine si dupa cum inghite.Cd sta mai mult, o vad ca mimeaza suptul, numai asa ca sa stea la tzatza mamii si nu de altceva.

IUNITA, eu copil care sa planga cd il iei in brate, n-am mai auzit.Ce n-as da si eu ca Alexia sa planga asa.Oricum te inteleg ca vrei uneori s-l dragalasesti si tu si nu te lasa.Dar gandeste-te ca poate chiar nu-i place in brate si nu te ingrijora, o sa vezi tu mai tarziu beneficiile acestui obicei.

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Karla - si Carl mananca la fel ca Luca al tau,la o ora jumate,doua ore si cum spui si tu a crescut,nu plange pana la urmatoarea masa decat scanceste si impinge...problema colicii.Copii difera si fiecare creste si mananca in felul lui.Si eu ma sperii un pic cand vad ce spun unele mamici de bebeii lor cat mananca.Nici eu nu-i dau completare,uneori asi vrea ca daca plec undeva sa nu caut loc de alaptare dar nu pot pt ca sotul meu are alergie la lactoza si de la spital mi s-a recomandat sa nu-i dau nimik altceva inainte de 4luni decat lapte de la san.

Madybulancea - eu am avut 16ore chin de travaliu si ceream cu disperare cezariana pe la 8 dimineata si moasa imi zicea ca o sa regret daca o fac si la 11.11 cand a venit bebe in urmatoarea secunda am uitat tot si am fost fericita ca bebe nu a fost un grasan dar nici slab,a venit pregatit pe lume.
Apropo cred ca la mine trebuie scos epidurala ca la doua ore nu-si mai facea efectul si in final ca bebe a iesit cu manuta la obrajor m-au ajutat cu aspiratorul sa-l scoata pe bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Iunita, stai linistita, bebe al tau asociaza patutul cu odihna, somnic si probabil prefera sa ne fie deranjat. E mai bine asa, decat sa nu poti face nimic pentru ca el vrea in brate. Daca va vrea sa fie alintat putin in brate, iti va cere el cumva.

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Buna fetelor!Am revenit si eu dupa o buna perioada de timp.Nu am vaut timp sa intru pe net.Bebita al meu are colici si nu ma lasa sa dorm noaptea.Vreau sa va spun ca de fapt bebita are 58 cm inaltime,doctorul mi-a zis ca asta e recordul la bebici.Cat despre maternitate m-a lasat cu gust amar dar o sa va povestesc altadata.M-am intalnit si cu CRINA in maternitate dar abia la externare am aflat una de alta.Si pentru cele ce au mai ramas nastere usoara si bebici frumosi si sanatosi.Am pus cateva poze cu bebita.Va pupicesc pe toate.

ELLA SI BEBE ANDREI
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

am pus si io poze cu bebelina in link-ul de mai jos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Greu mai merge site-ul asta. Sau numai eu astept o vesnicie sa se incarce?

Maria a dormit binisor azi noapte , nu s-a trezit sa pape desi eu tot asteptam. Iar dimineata a mai dormit iar de la 8.30 la 12.00. Mi-e frica sa nu pape si mai putin din cauza ca doarme atat. Mai este cineva a carui copil nu papa mai mult de 90-100 la 2 luni si o sapt? Ca Maria parca are senzor si mai mult de 100 nu mananca niciodata indiferent cat e de flamanda. Oricum d eobicei mananca 80-90 chiar si 60 spre disperarea mea.

Ieri ne-am tot plimbat dar cum am revenit la scos laptele cu pompa si hranit la biberon dupa ce mananca si pana la urmatoarea masa imi ramane doar 1h 1h si 1/2 pentru plimbare asa ca nu mai ajung in parc ci ma plimb prin jurul blocului.

Azi la ora 7 Maria era fresh si radea si gangurea de mama focului. Nu ne mai dezlipeam de ea. Sotul era sa intarzie si la serviciu.

Despre vaccin: nu-i grav daca se face cu cateva zile inainte sau dupa varsata de 2 luni.

Cam asta e tot pe azi. Ca Maria e cu ursuletii si curand va lansa tipatul.

Aveti grija de voi si de bebei.

MARIA_TEODORA- 9 saptamani si 2 zile

Mergi la inceput