Albinute si bondari de martie - aprilie 2007

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Buna ....eu n-am mai scris de mult....nici macar de citit nu apuc,mai citesc asa pe diagonala,dar nu reusesc tot.
Acum e prima oara cand scriu aici,asa ca bine v-am gasit pe toate!

Sa mai dam si niste vesti si despre noi,asta ca sa nu ne uitati chiar de tot..,

David e cumintel,asta avand in vedere de cum au fost primele zile...
Cateodata doarme toata ziua si cateodata nu doarme deloc,ca un om mare....
Mai are si crize de plans ,dar cred ce e normal...

Am fost cu el la controlul de la o luna si David a mai pus pe el 1020g de la iesirea din spital si a mai crescut 4 cm,se si vede ca am inceput sa-i pun haine la o parte care ii sunt mici,unele cu care nici nu am apucat sa-l imbrac!

De papat ,papa san,si ceiut ii mai dau din cand in cand...

Daca pana acum David dormea cu noi in pat,de 3 nopti doarme la el in patut...I-am facut acolo un culcus cu o plapuma mai mare pe care am pus-o si sub el si cu care il si acopar,si a mai ramas si loc sa o indoi pe margini asa ca si cum pe o parte ar fi mami si pe cealalta tati...
M-am tot ferit sa fac asta (ca am auzit tot felul de povesti ,cum ca n-ar avea aer,ca-si trage parura pe fata....etc.),si am incercat cu sac de dormit,invelit intr-o patura,..dar nu-i place,si acum am zis ca nu strica sa incerc si asta,si a mers...acum ma pot si eu odihni ceva mai bine,nu mai trebuie tot sa am grija sa nu ma pun pe copil....

As mai fi avut cate ceva de spus,dar s-a trezit piticul meu si e flamand...asa ca acum ma duc sa-i dau tzitzi si dupa aia mergem putin la plimbare.

Va pup pe toate,si sper ca o sa reusesc si eu sa imi mai fac un pic de timp,macar sa citesc tot...daca nu sa si scriu!

Mihaela, de DAVID

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

LORADIN, tocmai am citit de greutatea fetitei tale, cam asa e si a mea , eu zic ca e bine , doar sunt fete si trebuie sa fie suple, nu? ma gandeam si eu ca poate o constipa menta, deci o sa renunt si eu , poate ii fac doar musetel cu chimen;

KARRA, ti-am ramas datoare cu un raspuns de mult... cel mai mult a mancat 120 la o masa si asta de doua ori pana acum cred , iar cel mai putin la o masa 60 , de aceea mi se pare ca nu mai mananca asa de bine ca inainte cand fiecare masa era de 90- 110 ml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Azi am facut o plimbare lunga-lunga cu Luca. S-a simtit tare bine, a dormit, insa spre finalul plimbarii i se facuse o foame de lup si cum eu nu avusesem decat putinel laptic in biberon ne-am intors acasa sa papam. A ras un biberon intreg, ceea ce nu i s-a mai intamplat!
Eu stau la parter asa ca e foarte usor sa ies afara cu carutul; scot carutul jos in hol (ca sunt ceva scari) si apoi scot copilul si-l pun in carut. Dar trebuie sa fac treaba asta foarte repede ca plange daca il imbrac si nu-l iau imediat, asa ca Timeea lui Kmi.
Acum doarme asa bine de-mi vine sa-l mananc.

Laura, eu incalzesc apa plata la microunde, torn in biberon, adaug masurile de lapte praf, agit foarte bine si gata papica! M-a invatat Eliana, ca pana atunci era mai mare chinul preparandu-l cum scria pe cutie.

Despre Vigantol mie mi s-a spus in maternitate sa-l tin 2 luni si apoi sa-l schimb dar citind ce-ati scris voi de maine schimb sticluta. pentru ca existati!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by kmi78

Hei fetele, ce mult ati scris in doua zile se vede ca ati fost dornice sa intram si noi in categoria scutecelor... nu stiu dar cred ca mi-e dor sa vad cine a mai nascut, asa ca am intrat la gravi de mai -iunie, sa-mi reamintesc cum a fost...

ce bine ca ati scris de vigantol , azi am si fost sa i-au altul ca altfel eu ii tot dadeam din primul pana il terminam

pe mine inca nu m-a sunat asistenta in legatura cu vaccinul si maine avem 2 luni, ce mare e fetita; dar am inteles ca nu trebuie facut fix in ziua in care implineste doua luni, voi ce ziceti?

mai citesc , ca am mult de recuperat

KMI si eu am sunat ieri doctoritza ca Winnie face 2 luni pe 8 si noi in 12 avem botezul si mi-a zis ca mai bine sa-l facem in sapt aia dupa botez in 14 mai...ca nu e nici o problema ca e mai traziu.

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la mamici si la ultimele burtici!
Laura depinde de tipul de lapte praf..la mine Humana 1 se prepara punind formula peste apa incalzita si apoi se agita 20 de secunde. Toata lumea mie mi-a zis sa nu incalzesc laptele la microu nde ca isi pierde toate proprietatile...asa ca io prefer sa il las la temperatura camerei decit sa-l reincalzesc la micro, in caz ca nu-l papa imediat. Apropo nu trebuie refolosit sau dat la bebe lapticul care ramine in bibe, daca nu papa tot.

Despre noi ...a reusit sa faca kk aseara dupa ce s-a scremut toata ziua, de ne era o mila de ea...continui cu Debtidat si ceai de musetel (Slava Domnului ca bea...asa neindulcit) si speram sa se regleze.
Azi am stat o ora jumate afara..si a dormit ...asa frumos..da` avem o mare problema cu caciulitele...urla cind ii pun caciula...ca de abia reusesc sa o pacalesc...

In schimb m-a speriat ca s-a trezit tipind si plingind...la juma de ora dupa ce papase...si nu stiu ce a patit..ca dupa aia s-a linistit da` nici gind sa mai adoarma...voi ati patit asa ceva?

Va pupic
Roxygeo si Teodora Maria (13.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Elenagiulia, sanatte lui Arthur si tie si sotului si Giuliei, sa nu mai aveti probleme de acum.

Mady, nu te da batuta acumla final, o sa fie bine si nu iti fa probleme ca ai 39 de sapt si nu ai nascut inca
Hai Mady!!!

Cria bine ai revenit. eu zic ca nu e de la lapticul tau ce se intampla cu Vladut da-i mereu laptic de la tine daca ai si o sa se regleze incetul cu incetul.

Fetelor, raresul meu s-a facut un mancacios peste noapte...manca 80-120ml, acum ii dau si supliment si ajungem pe la 140-150ml. Oare ce se intampla? creste mai mult?

Ah, azi l-am lasat fara caciulita pe-afara...mi-am facut curaj si am scos-o. Eu stau la unu si ma car cu caruciorul + bebe in brate.Insa urca apoi scari de mi se face acru ca sa ajung sa ma plimb pe la poalele Tampei Acum pot sa il ridic si sa ma plimb cu el, dupa aia vad eu ce fac.

vroiam sa zic mai multe dar m-a zapacit cu o repriza de mofturi si am uitat

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Copilul meu doarme de o ora jumate....ptiu sa nu-l deochi.
Merci Karra de raspuns, pana la urma n-a mai fost nevoie aseara.Eram disperata, dupa ce mi-a stat la tzatza aproape doua ore ii mai trebuia sa manince.Ca a si vomitat intre timp. De durere de burta, ce m-am saturat de colicile astea.Cred ca sta la san ca nu-l mai doare burta asa tare.si maninca prea mult , dupa aia vomita si tot asa.Azi noapte insa iar am avut program, parca un pic mai lejer, insa.s-a trezit doar la 3:30 si apoi la programul de scremut doar la 6.
Off, ca ma doare sufletul ( si spatele si capul, si mainile) cand il vad cum se chinuie.Am inceput cu Bonisan de ieri, sa vedem isi face efectul?Sau trebuie sa-i dau si ceai pana la urma.
Roxanici, vad ca ai inceput si tu cu ceai,cum de? Tot de teama de colici.
E a doua oare cand sterilizez biberonul si fac ceaiul si am scapat, ceaiul il beau eu.Aseara a adormit la taica-su in bratze, uitandu-se la Segolene si Sarko. Se pare ca-i place politica
Tzuna, ce fata faina ai, e dulce tare.Draga de ea, sa treaca repede colicile si supararile si sa fie numai vesele tot timpul. Sa-ti traiasca.
Elena, si tie sa-ti traiasca Arthur, ce scump e. Seamana cu tine.
Apropos de carut, la Lucas nu-i prea mai place plimbat .Tresare la orice piatra si se sperie, e tot cu mainele pe sus.Tre sa-mi comand o esarfa- portbebe, ca e si pentru mine mai comod.Asa pot sa-l port si prin casa.Ca in bratze doarme de nu are nici o treaba, poti sa faci galagie, sa vorbesti...el sforaie
Azi am fost la cantarit si are 6050g, a luat mai putin saptamana asta, vreo 200g, da cu durerile astea de burta u ma mir.
Mai citesc si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna la mamici si bebei!
Acum doua saptamani am facut o alergie de toata frumusetea,pe tot corpul cu mancarimi destul de puternice si am banuit ca e de la gemul de capsuni pt ca mancam zilnic si acum ca v-am citit m-am asigurat ca asa a fost.BIne ca bebe nu a patit nimik si ma bucur ca a fost asa si nu am transmis ceva.
Sunt de acord cu Gandacel,si eu mananc orice si beau foarte mult asta ca sa pot avea lapte,acum cateva zile nu mai aveam lapte de ajuns si m-am pus un pic sa am grija de mine si acum am revenit la normal.
Citesc cum folositi diferite ceaiuri pt colici,creme pt acele bubite de pe fata care sunt normale si nu stiu ce sa fac pt ca mie doctorul mi-a zis doar sa-l curat cu apa fiarta si nimik altceva si colicii or sa treaca,dupa masa il pun in fundulet ca sa-i scot aerul,pt ca are un stomacel sensibil si cand il pun pe umar vomita prea mult laptic.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Amma, daca iti iei esarfa din aia port bebe sa imi zici si mie de e buna si te descurci cu innodatul, asa ma bate un gand sa imi iau...da inca mi se pare scumpa
Ceai am dat la junior cand mi se parea ca are colici dar acu am renuntat, am bagat supliment insa, ca s-a facut fomist.
200 g pe saptamana zici ca e mai putin? ce n-as da sa puna si ciolanosul meu asa...

Stefanyia, si eu am renuntat la siropuri ptr colici (asta ptr ca nici nu prea are) si nici nu ii dau pe fatza cu nimic ptr bubite asa ca nu esti singura

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Roxanici- e bine ca nu sunt singura,din ce am citit eu cam toate foloseau ceva si de-acum ma gandeam ca doctorul meu nu-si da prea mult interesul.
Tu spui ca Rares mananca pana la 150g cu tot cu completare si atunci eu ma intreb cat poate manca bebe Carl in 10min ca el cam atat sta la san ca restul suge dar nu inghite si da afara.La ce diferenta de timp mananca,poate faptul ca mananca la 2 ore ajunge la acelasi gramaj cu ai vostrii? Nu m-am ingrijorat pana acum ca a luat in greutate,dar ma gandesc ca daca ar manca mai mult ar dormi mai mult,adica ar fi pauza mai mare intre mese?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Mergi la inceput