Albinute si bondari de martie - aprilie 2007
Raspunsuri - Pagina 12
ElenaGiulia spune:
Buna fetelor va rog din suflet sa ma iertati ca nu am mai intrat dar nu am fost foarte bine in ultimul timp,am facut mastita am luat antibiotice o saptamana timp in care nu am putut alapta si din cauza laptelui praf mi sa constipat bebicul rau de tot ce am tras cu el pana si-a revenit nici nu va mai povestesc,cand ne-am revenit noi doi am ajuns cu sotul la urgente a avut parte de perfuzii si tot tacamul din cauza unor dureri puternice de stomac,acum se simte mai bine si am si eu cateva clipe libere sa va mai scriu cateva randuri.Sa stiti ca nu v-am uitat dar din suflet va rog sa ma credeti nu am avut timp.
Ce emotionata am fost acum cand am vazut ca sa inceput noul capitol al vietii noastre,sper sa avem parte numai de bucurii alaturi de bebeii nostrii sa fie super sanatosi.
Va pupic pe toate si sa stiti ca imi erea tare dor de voi.
Elena mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur(2007)
loradin spune:
Buna ziua mamici,
am reusit si eu sa pun in sfarsit cateva poze cu albinuta mea.Sper sa va placa!(multumesc Ela pentru rabdarea de a ma invata pasii!! Mare rabdare ai avut!)
loradin
poze
cria_bv spune:
Buna fetelooor,
Am revenit si eu acasa dupa o saptamana de cosmar in maternitate. Multumesc tuturor pentru incurajari si ma bucur ca va intalnesc la clubul scutecelor.
Majorete pentru fetele care sunt pe ultima suta de metri.

Cria mami de Vlad
madybulancea spune:
Fetelor ma uit la pozele cu bebeii vostri si va jur ca plang si nu pot sa ma opresc...sunt minunati toti,ce minuni a putut lasa Dumnezeu pe pamant...ma rog ca bebelu meu sa fie sanatos,e tot ce imi doresc in acest moment,sa il vad eu bine si sa il tin in brate...
cria_bv spune:
Am si eu o intrebare credeti ca se poate ca bebele sa vomite din cauza laptelui de la san? De cate ori ii dau san vomita, cand ii dau doar lapte praf nu vomita, nu stiu ce sa mai fac.
Cria mami de Vlad
lauramar spune:
Mady mult curaj ai sa vezi ca totul va fi bine,si eu am avut nasterea indusa la 41 de saptamani si a trecut totul cu bine,ai sa vezi ce mare e bucuria dupa aceea cand iti vei tine puisorul in brate
.
Mamicile care dati completare la bebei cum preparati laptele praf ca eu fierb apa prima data apoi il prepar si-l las sa se raceasca iar daca e nevoie il mai incalzesc la microunde,e bine? dati-mi un sfat va rog.
laura
de Arianna
karla32 spune:
Laura, eu am apa fiarta si racita intr-o sticla si cand prepar laptele doar o incalzesc putin, pun laptele praf in bibe si torn apa calduta peste, amestec bine si...gata.
Astazi ma aventurez si eu singura cu carutul pe scari de la etajul 2. E prea tarziu sa iesim cand imi vine sotul de la serviciu, e si cam racoare, el e obosit... Sper sa nu fac vreun pocinog ca e cam greu si operatia mea...Am cateva manevre de facut dar sper sa ma descurc - il las pe Luca in casa, cobor carutul, il desfac, vin si iau baiatul...Si la intoarcere - aduc baiatul, cobor, strang carutul, il urc...neica, neica!Sa vedem ce o iesi! Deh, daca nu stau la bloc cu lift. Dar tot raul spre bine, poate asa mai slabesc si eu
.
Raluca si bb Luca
kmi78 spune:
Hei fetele, ce mult ati scris in doua zile se vede ca ati fost dornice sa intram si noi in categoria scutecelor... nu stiu dar cred ca mi-e dor sa vad cine a mai nascut, asa ca am intrat la gravi de mai -iunie, sa-mi reamintesc cum a fost...
ce bine ca ati scris de vigantol , azi am si fost sa i-au altul ca altfel eu ii tot dadeam din primul pana il terminam
pe mine inca nu m-a sunat asistenta in legatura cu vaccinul si maine avem 2 luni, ce mare e fetita; dar am inteles ca nu trebuie facut fix in ziua in care implineste doua luni, voi ce ziceti?
si eu stau la etajul 6 si nu_mi incape carutul in lift, ca au schimbat astia cutia liftului si i-au pus niste usii mici.... nu stiu ce a fost in capul lor; asa la tin cadrul de la carut in masina strans si urc doar cu landoul
mai citesc , ca am mult de recuperat
kmi78 spune:
LORADIN, sa va traiasca , frumoasa printesa voastra, si pare asa de mare cate kg are? mi se pare ca ar semana cu a mea, iar paturica verde o avem si noi...
CRIA, cosmar zici?! asa mi s-a parut si mie zilele alea parca nu se mai terminau, dar tu care ai stat mai mult cu cezariana... sa traiasca micutul Vlad ca e cat Timeea mea, si sa va bucurati de toate clipele impreuna, asteptam poze
Dar cum vomita Cria , dupa ce mananca? asa pateam si eu aproape la fiecare masa la inceput, era surplusul cu toate ca ea niciodata nu a fost o mare papacioasa
kmi78 spune:
KARLA , greu si de tine de coborat asa, dar sta Luca imbracat in casa pana cobori cu carutu fara sa planga? ca a mea cand am imbracat-o urgent trebuie sa ies ca altfel plange, de fapt cand ii pun caciula deja scandalui gata; o vecina nu ai pe acolo sa te ajute?
LAURA eu incalzesc apa dupa care pun laptele si agit bine, iar daca se raceste deci daca nu il mananca imediat nici nu il mai reincalzesc, mai ales la microunde, eventual in putina apa calda; dar laptele praf nu se tine prea mult daca nu ii trebuie il arunci