Mamici de noiembrie-decembrie 2007(17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Pai da, insa fff curand va sosi si momentul in care vom afla si este bine sa creem spatiul.

POZE +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu sunt de acord!

NOAPTE BUNA!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

13+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Daca si restul fetelor vor fi de acord ea sa vedem - cine dintre voi se ofera sa lucreze la listuta?! Eu ma pun pe ultimul loc.
Am mai vazut la un grup de mamici pe prima pagina un album tare frumos insa, imi prind urechile - nu stiu cum se face!
Am sa caut sa vad unde era si am sa va arat si voua sa spuneti, de ce parere sunteti si daca se pricepe cineva dintre voi. Fug in ale cautarii si daca gasesc am sa va spun.

POZE +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ginaeu sunt de acord, imi place cum arata asa pe culori! cu rugamintea sa fie doua postari pe prima pagina...nu mai scriu iar ca m-am plictisit . Intrebarea mea e :"cine se va ocupa?" ca e multa treaba!
anne-manu trebuie sa te superi! fetele vor si ele sa deschida capitole..e normal! suntem 70 de . Si eu vreau 2 postari pe prima pagina....ma tot milogesc de cine deschide capitolele, dar nu ma baga nimeni in seama. Asa ca nu-mi ramane decat sa ma retrag de la activitatile administrative..la fel ca pet.cost.

PUSSI 7+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

quote:
Originally posted by Gina M

Daca si restul fetelor vor fi de acord ea sa vedem - cine dintre voi se ofera sa lucreze la listuta?! Eu ma pun pe ultimul loc.
Am mai vazut la un grup de mamici pe prima pagina un album tare frumos insa, imi prind urechile - nu stiu cum se face!
Am sa caut sa vad unde era si am sa va arat si voua sa spuneti, de ce parere sunteti si daca se pricepe cineva dintre voi. Fug in ale cautarii si daca gasesc am sa va spun.

POZE +

Eu pe penultimul loc. Recunosc, nu ma pricep!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

fetelor eu va pup si va urez noapte buna si somnic pufos ca vad ca sunteti "ocupate cu treburi administrative"...pupici

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

somn usor si de la noi

PUSSI 7+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Pana la urma, daca stau sa ma gandesc, importante sunt postarile noastre, ceea ce scriem, dsentimentele traite si nu cum arata prima pagina. Din punctul meu de vedere, prima pagina poate arata oricum!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
7+

Mergi la inceput

Fetelor, ce spuneam eu mai sus este usor de facut insa ea ceva timp!
Ma refeream insa la albumul de poze al mamicilor de "nov-dec2006".Nu stiu cum au facut insa, putem alfa.
Atunci cand dai clik pe poza mamicii apare apoi si cea a bebelusului/taticului!
Este o idee pentru mai tarziu. Arata www.smi.ro/fulguleti/mamici.htm" target="_blank">ASA!

POZE +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelamicka spune:

servus fetelor...

eu am intrat acuma in starea de beatitudine dupa ce ieri am zis ca o sa fac ulcer... asa imi juca stomacul de panica....acuma sunt ok... si inca ma lupt sa ma invatz cu stare aceea de usoara presiune in partea de jos a bazinului...

Intrebare mare...

eu am niste sani cat casa (adica eu port cupa D sau E la sutien... ) cat de mari or sa se faca ? ma gandesc cu groaza ca nu imi voi mai gasi sutiene....

va pup

Ps... voi asa faceti ca mine? Va culcati la 10 si va treziti la 6?

Mergi la inceput