Mamici de noiembrie-decembrie 2007(17)
Raspunsuri - Pagina 10
Anne_Ma spune:
Neata'
Si eu ma trezesc devreme, nu mai pot sa dorm.
Ce faceti astazi, munciti sau va plimbati?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
7+
annitha_cl spune:
Neata!
La multi ani, Cataro
Eu sunt rupta de oboseala ca am fost la parintii mei, in provincie si m-a muncit tata ca pe hotii de cai. Am pus Rasadurile de rosii, ardei, vinete... am facut mancare ca mama nu este acasa ( e la bunica mea), curatenie ... si sunt rupta...am facut la genoflexiuni ca mi-au iesit ochii ca la melc...
Si am mai si racit....
Referitor la greutate... eu v-am luat pe toate... am pus vre-o 5-6 kg si doc m-a certat ca m-am ingrasat prea tare.... Sunt ca un balon...
copilul meu
alte poze
Cristina 12+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."
annitha_cl spune:
Astazi stau acasa si ... muncesc. Daca am fost plecata a facut Andrei o mizerie de zici ca la mine in casa s-a purtat al doilea razboi mondial desi imi doresc doar sa dorm ca am dormit cu intreruperi ( tata a considerat ca daca sunt sa fac si pe mama puilor, adica sa fiu closca si a trebuit sa ma scol din 3 in 3 ore sa dau mancare la pui) in plus ca sunt trezita de la 4 dim asa ca vad un pat de 30 de persoane...
Scuze ca ma plang atata dar am simtit nevoia sa-mi spun oful la voi....
Referitor la explicatii... cica daca manaci dulce in timpul sarcinii e fata si daca manaci acru (muraturi) e baiat. Dar eu ma intreb daca manaci si dulce si acru oare ce e? O fi hermafrodit .
Pupuici si o zi cat mai placuta!
copilul meu
alte poze
Cristina 12+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."
annitha_cl spune:
Pls, vreau si eu parolele! Le-am pierdut cand s-au sters mesajele de pe PM
copilul meu
alte poze
Cristina 13+
oana_r spune:
quote:
Originally posted by geany_bc
Buna fetelor.
Multumim de noul capitol.
Oana, calciul cine ti l-a prescris? Eu stiu ca, calciu poate provoca contractii si ca e periculos de luat in timpul sarcinii.
Geany 10+
medicul de familie mi-a prescris.
din cauza lipsei de calciu si magneziu am durerile de cap,intotdeauna am avut problema asta
13+ si matei
bebe2
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
bb_yasmi spune:
buna dimineatza!!!
stiti cumva daca si dr de fam au inchis azi???? de ieri tot o caut si nu e nimeni la cabinet si e inceputul lunii si imi trebuie reteta....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
13+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
annitha_cl spune:
BB, cred ca si ei au inchis azi pentru ca si eu mi-am cautat dr de familie si nu a raspuns nimeni la cabinet.
copilul meu
alte poze
Cristina 13+
danangie spune:
Eu chiar ca ma sterg de tot de pe lista.ANNE de unde atat suparare? BB acu' doua capitole a intrat, a intrebat cum se face sa deschida noul capitol ca vrea sa-l deschida ea. Aproape se incepea sa i se explice ce si cum, ca pac GINA a deschis cap. Ok. La capitolul trecut la fel. A intrat a zis ca vrea sa deschida ea si pac l-ai deschis tu. Dar asta nu inseamna ca ne-am luat aici de gat. PUSSI a facut haz de necaz ca sa-i zic asa ca doar asta nu-i un necaz, si a zis ca urm. cap. il va deschide BB. Eu una nici nu vreau ca nu ma pricep si deja incepe sa ma sece chestia asta. Pana sa incepeti cu propunerea a paginii asteia de inceput ....era asa liniste si frumos si ma simteam bine. Chiar sunt scarbita de iesirile astea nefondate. Sa aveti sarcini usoare
DANA 9 +
BEBICA
POZELE MELE
oana_r spune:
Cataro,
LA MULTI ANI! o sarcina usoara si un BB sanatos
13+ si matei
bebe2
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
bb_yasmi spune:
Cataro, La Multi Ani!!!
Dana, nu te supara, ca nu-i place la bebe!!!
pussi, ink esti la nani??? sau ai plecat la un gratar????
cristina, ti-am trimis parolele, le-ai primit???
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
13+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb