Mamici de noiembrie-decembrie 2007(17)
Raspunsuri - Pagina 8
danangie spune:
Apropo de saptamani noi azi am implinit 9 saptamani!!!
PUSSI hai ca-i buna asta!!! I-am vzut pe Titi mici . Cum am mai zis si-o mai zic: ma emotionez de fiecare data cand vad gemeni. Pentru ca e prima oara cand vad eco de gemeni. Cel putin m-am topit toata cand am vazut bb-ii lui IRINA unde unul din ei isi tinea manutele la ochi...
VICTO cumnata mea are 2 fetite. Si in amandoua gravidantzele s-a simtit extrem de rau. A fost si internata in spital pentru colica renala.........voma....perfuzii.....a trait foarte naspa gravidantzele. Deci....nu-i zis ca cine se simte rau face baiat..... Ca eu nu ma simt deloc rau......eu imi doresc ce-a fi.....dar al meu ma innebuneste cu : " ce face baiatul meu" si mi-e sa nu fie prea dezamagit!! Ii plac si fetitele dar cred ca in fundul sufletului ar vrea baiat.
PETRO nu, nu sunt obisnuita sa ies in week-end -uri dar cand imi pun gand ca vreau sa ies apai ies mult si bine. La sf. lui mai ma duc o saptamana in Sardegna si abia astept!!!Deci si tu ai iesit la gratar. Si eu. Eu mancat niste mici, carnati, si gata. Eram prea plina. Cand am ajuns acasa seara am gustat si carnea de porc dar o bucata mica.
ANCA eu sper asa mult ca la eco de pe 16 mai cand merg, voi avea 11 s 3 z.........sa-mi zica sexul!!! Merg la un doctor foarte bine pregatit dpdv profesional si al aparaturii. Imi va da si caseta cu ceea ce vede. Va fi asa emotinant!!!
DANA 9 +
BEBICA
POZELE MELE
bb_yasmi spune:
DANA FELICITARII!! ink 31 de saptamani sa le treci cu bine!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
13+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
Anne_Ma spune:
Vad ca deja deschiderea capitolelor a devenit o problema generala. Eu una, ca sa nu mai existe discutii, nu mai deschid niciodata. De cand s-a deschis acest capitol, cel putin 1/3 din postari sunt variatiuni pe aceasta tema.
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
7+
pussi spune:
danaai dreptate cu simpomele, nu se stie Ce vrea DD aia va fi!!! sanatosi sa fie
bbma bucur ca esti fericita!! ca vine bunicuta acasa si la mine vine maine cu sarmale
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
bb_yasmi spune:
pussi asa veneau si la mine, eu nu mai faceam mancare deloc, dar de cand au plecat toti (si parinti si socrii) nu imi mai face nimeni nimik. iti dai seama ca mi-a fost greu la inceput!!! mai ales ca mama statea (si o sa stea) la doua blocuri distanta). offf doamne ce dor imi e de ea!!!
incep si eu sa cred ca il simt pe bebe. mai analizez siuatia....
creste bebe...
poza eco bb
RGE spune:
Buna seara fetelor..eu acum am ajuns ..am stat toata ziua la curte la socrii..am mancat toata ziua...de fapt asta fac tot timpul..m-am facut cat casa poporului..am bagat si un castron de corcoduse verzi..miamiiiii!!!!
noi suntem bine,,sanatosi,, mari..grasi..din ce in ce mai MARI....dar FOARTE FERICITI....la fel sper sa va gasesc si pe voi dragi mamici..va pupic burticile voastre si sper ca toata lumea este super bine....multumim pt noul capitol..sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc si sanatate pentru toti bebeii nostrii iubiti!!!
ROXANA 15+
Gina M spune:
Anne-Ma, multumim pentru noul capitol!
In aceasta dimineata mi-a fost ceva mai bine. Starea de greata se mentine dimineata insa, ma consider inca fericita la acest capitol.
Maine merg sa fac un BHCG si abia apoi, ma voi putea programa pentru restul. Asa este aici.
In ceea ce priveste schimbarea capitolelor, sunt de acord cu cele propuse. Cel care urmeaza sa schimbe capitolul, sa anunte inainte de aceasta sa, se faca o pauza. In acest fel, se evita posibilitatea ca mai multe persoane sa faca acest lucru in acelasi timp.
Odata deschis noul capitol, sa se anunte aceasta si sa se puna link de trimitere catre, noul capitol.
Si daca tot suntem la capitolul "propuneri" vin si eu cu una.
Aceea de a creea ceva mai mult spatiu in dreptul fiecarei gravidute pentru a putea trece mai multe date precum , numele viitorului bebelus,felul in care se va naste atunci cad se va afla acest lucru,(natural-cezariana) numele doctorului de care sarcina este urmarita, spitalul. Parte din acestea sunt deja scrise insa, ma refer la o varianta mai prezentabila.
Ceva de genul ACESTA.
Imi place deasemeni si pentru faptul ca atunci cand dai clik pe fiecare nume, se poate trimite PM mult mai usor catre persoana dorita. Ce parere aveti? Specific, aceasta este doar o propunere.
POZE +
pet.cost2005 spune:
anne - eu nu am avut nimic de zis cu deschiderea cap. ... nu trebuie sa te superi ca nu iti era adresata tie personal nici o critica. Singura observatie a fost cea cu trimiterea la cap. nou ... da' nu cred ca asta e motiv de suparare ... Pur si simplu bb vrea de 2 cap. sa deschida si ea cap. nou, dar nestiind cum se face, in loc sa ii spuna cineva ce si cum, i se ia inainte (cred si sper fara intentie) ... pussi a facut o observatie pt. a facilita accesarea pag. da' nimeni nu a intrebat macar cum se face ... asta era ...
Si eu promit ca nu ma mai bag in chestii de-astea administrative ca sa nu imi ridic toate fetele in cap ... pt. ca asa sunt eu mai directa si imi place sa discut, sa spun atunci cand e vreo problema ... dar se vede ca sunt "oaia neagra", aia care are mereu ceva de spus ...
10+
Petronela
Anne_Ma spune:
Gina, din punctul meu de vedere, este ok!
Tu ce faci, esti ok?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
7+
bb_yasmi spune:
Gina, e ok propunerea dar ink nu stim ce vom avea: fata sau baiat si ncii cum vom naste! poate mai inkolo...
creste bebe...
poza eco bb