Mamici de noiembrie-decembrie 2007(17)
Raspunsuri - Pagina 5
pet.cost2005 spune:
Ciao, burtici !!!
Si eu pe-aici ... bun venit noilor gravidute .
Ieri am iesit si noi la iarba verde ... la gratar, am mancat bine si lenevit pe patura la umbra. Ce bineeee !!!
Am si eu o propunere, observatie ... cum vreti sa o luati ... cine deschide cap. nou, data viitoare, sa puna la cap. incheiat trimiterea spre noul cap. Ca e mai usor de urmarit decat sa-l caut pe la odisee ...
10+
Petronela
bb_yasmi spune:
Anca, nu stiu ce sa iti zic, mie mi-a zis dr ca pana la 20 de sapt nu imi spune, deci sa nu il intre de fiecare data ! am citit in cartile mele ca intre 20-24 de sapt se vede cel mai sigur, chiar sia tunci exista o marja de eroare de 20%.
eu sunt programata al urmatoarea eco la 15 sapt , deci peste 2 sapt!! de abia astept!!!
Dana, de mai bine de 2 capitole ma chinui.....
pussi, foarte imresionanta poza!!!! foarte frumos!! sa creasca mari si sanatosi!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
13+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
pussi spune:
daca tot avem user comun, pe fetele noi cine le trece in lista???
ancuteu am facut 4 eco. pana acum...si la toate tati s-a prezentat, ce-i haios e ca tot ii intreaba pe medici" nu sunt foarte frumosi?". La ultimul eco, cel de vineri, cum el se baga in seama pe acolo, dr. i-a aratat cervixul...inchiderea colulului, lungimea. Eu nu vedeam nimic din acea pozitie, acasa il intreb?? " pai nu era interesant" dupa ce-i explic.." nu aveam de unde sa stiu"
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
bb_yasmi spune:
Anca, de ce nu iti schimbi ticker-ul la varsta lu' bebe?? ca ai aproape 13 sapt si acolo scrie 11 !!!!!
fetelor eu as manca intr-una, daca nu mananc mie greatza!! akuma mi-am facut un "castron" mare de mere rase cu biscuti si bag ca sparta.....
stiti ca ma laudam ca nu am pus nici o suta de grame?? intr-o saptamana am reusit sa pun juma' de kg!!!
creste bebe...
poza eco bb
pet.cost2005 spune:
bb - iti spun acum ca poate data viitoare esti mai rapida si nu mai intrebi si ti-o ia altcineva inainte ... te loghezi cu id-ul comun ... te duci pe prima pag. si dai edit ... copiezi lista, e bine sa ai 2 pag. deschise contemporan la odisee ... te duci si dechizi subiect nou, dai paste cu lista copiata de la cap. precedent ... si gata ... Si pe capitolul vechi faci trimitere cu link-ul noului capitol ... daca ai nelamuriri, intreaba-ma ... sper ca m-am facut inteleasa ....
pussi - eu nu am uitat de propunerea ta cu despartitul pag. in 2 ... dar se pare ca nu toata lumea citeste cu atentie, ci pe diagonala ... poate va reusi bb sa o faca data viitoare ... ii explicam ce si cum, daca suntem prin preajma ...
10+
Petronela
bb_yasmi spune:
petro
creste bebe...
poza eco bb
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by pussi
daca tot avem user comun, pe fetele noi cine le trece in lista???
Pai se trec chiar ele ... ca de aia e comun ... sa "umble" fiecare cu lista aia ... doar sa le explice cineva ce si cum si sa le trimita parola ... cine e prin preajma cand sunt si ele pe-aici ...
10+
Petronela
bb_yasmi spune:
am bagat la "bila" indicatiile si promit ca atunci cand reusesc sa deschid eu va intreb cum se face lista!!!
creste bebe...
poza eco bb