Mamici de noiembrie-decembrie 2007(17)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Gata mi-am schimbat semnatura
anca 12+
vine bebe....
poze
asa Ancutz, bravo!! sa vada lumea ce mari suntem!!
mai bine puneai direct 13, ca si asa mai ai doar 3 zile!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
13+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
pet.cost2005 spune:
Ok, bb ... daca sunt prin preajma ... te ajut cu cea mai mare placere ... sau daca vrei ... iti trimit pe PM id-ul de mess ... ca sa comunicam mai usor ...
10+
Petronela
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Ok, bb ... daca sunt prin preajma ... te ajut cu cea mai mare placere ... sau daca vrei ... iti trimit pe PM id-ul de mess ... ca sa comunicam mai usor ...
10+
Petronela
da Petro si eu ti-l trimit pe al meu!!
creste bebe...
poza eco bb
pussi spune:
petro mersi ca nu m-ai uitat!!! Bun gratarelul??
bb eu vin completarea lui pet.cos..cand ajunge capitolul la pagina 18 fuga la user-ul comun...si urmaresti pana se scriu paginile...ca sa nu te trezesti iar cu capitol deschis si tu dana la cap. urmator urmatorului ..stai logata de la pag. 15 si astepti EU VA DORESC BAFTA!!!
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
adinag spune:
Buna,
vad ca tot intrebati cand va spune dr de sexul bb-lui. Eu stiu tot ca bb_yasmi, intre 20-24 saptamani se vede cel mai sigur. Se poate si mai devreme, dar cu cat mai devreme, cu atat mai probabil sa nu fie corect. Deci, daca spune cuiva dr la 13-14 saptamani, nu as incepe sa cumpar totul in albastru/roz sau sa ma foxez pe un sex al bb-ului...
In ultima sarcina mi-a zis dr la sacaiala mea ca va fi barbat. eu - cat de sigur? 75 %? el - muuuult mai sigur. Si am o fata de toata frumusetea :-))
cand am fost la eco morfo la spital, dr acolo insa a vazut f bine ca-i fata, a zis ca-si da mana dreapta daca nu iese fata, si a avut dreptate.
stiu ca suntem toate nerabdatoare, dar nu se poate asa devreme...
pupici
Adina 6+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
pussi spune:
adina ce vrea DD aia sa fiesi sanatosi!!.
Stiti ce probleme am eudaca la Titi 1 se va vedea sexul si la Titi 2 nu...pana la nastere??
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pussi
bb eu vin completarea lui pet.cos..cand ajunge capitolul la pagina 18 fuga la user-ul comun...si urmaresti pana se scriu paginile...ca sa nu te trezesti iar cu capitol deschis si tu dana la cap. urmator urmatorului ..stai logata de la pag. 15 si astepti EU VA DORESC BAFTA!!!
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pussi NU RADE!!! ca panggggg.....
creste bebe...
poza eco bb
pet.cost2005 spune:
pussi - daaa bun gratarul .. de fapt carnea ... gratarul nu l-am incercat . Am mancat o jumate de pulpita de pui, un carnacior si o coasta de porc ... cu mamaliguta si mujdei de usturoi ... mmm ... si cel mai mult mi-a placut ca am lenevit pe patura la umbra, aer liber ... putin vant ... chiar m-am simtit bine si sigur vom mai repeta figura in vreo duminica, sambata ... ca pe-aici au inceput caldurile mari si e mai convenabil sa stai la umbra ... in vreo padurice, la aer liber ....
Acum a plouat putin, da' o ploaie de aia de vara rapida, scurta ... macar s-a mai racorit putin ...
Am vazut poza cu titi -ii tai .... Sa cresteti mari si frumosi .
10+
Petronela
pussi spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
Originally posted by pussi
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pussi NU RADE!!! ca panggggg.....
creste bebe...
poza eco bb
BB YASMI DESCHIDE CAP. 18 si DANA 19
si pt. urmatoarele sa va inscieti pe lista!!
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi