Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Mirona

mai am o intrebare mare mare mare: cum se face ca-mi voteaza lumea picul si totusi nu o regasesc in clasamentul saptamanii???? in clasamentul final estem - cu ambele filmuletze - dar in cel saptamanal nu o gasesc. Cum se poate asa ceva?

v-am pupacit pe toate

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

miro, daca filmuletele tale sunt mai demult, adicatelea de saptamana trecuta, atunci ele nu mai intra in cel saptamanal ci numai in cel final..din cate am citit eu, nu este acceptat ca acelasi filmuletz sa candideze in fiecare saptamana ci doar in saptamana in care l-ai transmis, ci trebuie sa pui altul ca sa se regaseasca in cel saptamanal...

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mamici, atentie mare la fulguletii care se in cada mare. dupa vreo saptamana de pluta si cascat gura prin baie, domnul d a fost azi de neoprit...bai nene (unde esti tu danduso, cu nenele tau..) baiatu' voia scufundari. si hatzaiala...si dans....si scufundari...si zbenguiala...si scufundari...(am mai zis ?) ne-bu-nie! va dati seama ca tot s a uitat un pic si [e sub apa....in conditiile in care si io si alex eram cu ochii+mainile pe el...si toate astea de drag si chef, nu va inchipuiti altceva...mai si pana ieri imi admira peisajul....

acum ia sa scot eu biciul si sa vin cu o propunere. verificata in casa....hai sa facem un experiment incepand de azi. nu de maine, nu de pe 1 (apropo, maine e ziua lui d. sa aud coruri), nu de luni. hai sa incercam ca, timp de o saptamane, sa fim toate mai bune, mai vesele, mai optimiste...si sa nu existe strop de rautate pe forum. o saptamana...orice s ar intampla, sa vedem numai partea buna a lucrurilor. sa fim ca niste prietene bune, care se strang aici pt a vorbi de cele mai dragi fiinte ever. de fulguletii nostri. si, pt o sapt, sa uitam de tot ce ne supara...si, mai mult, sa recunoastem toate porcarioarele pe care le facem...din greseala, evident... si, mai mult, le rog pe toate fetele care stau in umbra, sa intre si sa arunce si ele o vorba, o , un ...ce vreti voi...sa ne dati un semn, bagati o poza, sa nu va mai simtiti stinghere...ca ccc cu cat stai mai mult pe langa, cu atat iti va fi mai greu sa scrii dupa...vorbeam cu una din noi (persoana importanta, nu spun cine) pe mess despre cat de bine ne simteam inainte si de cat de nu-stiu-cum iti e acum sa zici ceva ca nu sti cine sare, cine se simte ofensat...hai sa nu ne mai simtim vizate o saptamana. ce ziceti, va bagati?

acum: un pt kokorina acu' te gasira mustrarile de constinta? stai, bre, ca nu zice nimeni sa citesti tot. cand te om trage de manecutza....atunci sa vezi scandal...pana una-alta (pana iesim de la clubul scutecelor ) ai gratziere...se poate fara doar cu cate o veste din cand in cand. da, e cu two-way treaba asta cu prietenia, da' se mai pune si ar fi acolo cand e nevoie...intelesesi?

si un gand bun pt ruxandra iti tinem pumnii pt matei.

miro retinut sefa cu punctele...nu ma duse capu' sa ma benoclez la profil...las' ca data viitoare stiu..nu ne mai trebuie decat vreo cateva zeci de capitole, nu?

uitasem ce era mai important poze noi cu d, cateva din parc (parca?) si de la gimnastica. voiam sa le fac funny, cu explicatii dar...mi e somn rau...asa ca va si o noapte cat mai usoara

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

inca ceva inainte de culcarica:

pentru sarbatiritii zilei.
pentru Ruxandra_sb si tinem pumnii pentru maine.
pentru ingerasa - si sa-i tinem pumnii pentru reinceputul muncii.
A_deju baga si la baba ceva voturi cu back-ul ala din dotare - ca nici la mine nu functioneste.
Donia si eu cred ca exista viata dupa moarte - nu cred ca va fi la fel cu aceasta - insa cred ca este ceva.
dorsilia au dreptate fetele - ia incearca tu sa-i dai ceva cereale - si lasa legumele pentru mai tarziu. Daca incepi de la 5 luni .... nu e nimic pierdut - decalezi programul ce ti l-a dat pediatra si tot acolo ajungi - dar ... mai tarziu.

gata - fug la nani.
pe toate si noapte buna

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Madaluta-super tare cu soacra

Dorsila-incearca sa o pui la 45 de grade pe o perna si da-i sa pape nici Antonia nu reuseste sa pape daca sta prea sus,eu ii pun in legume laptic si le papa dar are si ea toane cand vrea cand nu deci "rabdare"

Aeliat-pt printesa Sofia

Dianocica-eu sunt de acord

gata sunt cu cititul la zi

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by dianocica

mamici, atentie mare la fulguletii

acum ia sa scot eu biciul si sa vin cu o propunere. verificata in casa....hai sa facem un experiment incepand de azi. nu de maine, nu de pe 1 (apropo, maine e ziua lui d. sa aud coruri), nu de luni. hai sa incercam ca, timp de o saptamane, sa fim toate mai bune, mai vesele, mai optimiste...si sa nu existe strop de rautate pe forum. o saptamana...orice s ar intampla, sa vedem numai partea buna a lucrurilor. sa fim ca niste prietene bune, care se strang aici pt a vorbi de cele mai dragi fiinte ever. de fulguletii nostri. si, pt o sapt, sa uitam de tot ce ne supara...si, mai mult, sa recunoastem toate porcarioarele pe care le facem...din greseala, evident... si, mai mult, le rog pe toate fetele care stau in umbra, sa intre si sa arunce si ele o vorba, o , un ...ce vreti voi...sa ne dati un semn, bagati o poza, sa nu va mai simtiti stinghere...ca ccc cu cat stai mai mult pe langa, cu atat iti va fi mai greu sa scrii dupa...vorbeam cu una din noi (persoana importanta, nu spun cine) pe mess despre cat de bine ne simteam inainte si de cat de nu-stiu-cum iti e acum sa zici ceva ca nu sti cine sare, cine se simte ofensat...hai sa nu ne mai simtim vizate o saptamana. ce ziceti, va bagati?

acum: un pt kokorina acu' te gasira mustrarile de constinta? stai, bre, ca nu zice nimeni sa citesti tot. cand te om trage de manecutza....atunci sa vezi scandal...pana una-alta (pana iesim de la clubul scutecelor ) ai gratziere...se poate fara doar cu cate o veste din cand in cand. da, e cu two-way treaba asta cu prietenia, da' se mai pune si ar fi acolo cand e nevoie...intelesesi?

si un gand bun pt ruxandra iti tinem pumnii pt matei.

miro retinut sefa cu punctele...nu ma duse capu' sa ma benoclez la profil...las' ca data viitoare stiu..nu ne mai trebuie decat vreo cateva zeci de capitole, nu?

uitasem ce era mai important poze noi cu d, cateva din parc (parca?) si de la gimnastica. voiam sa le fac funny, cu explicatii dar...mie somn rau...asa ca va si o noapte cat mai usoara

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune [b]nu

Right!!De acord cu fata!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4,Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by desiree

quote:
Originally posted by Mirona

mai am o intrebare mare mare mare

miro, daca filmuletele tale sunt mai demult, adicatelea de saptamana trecuta, atunci ele nu mai intra in cel saptamanal ci numai in cel final..din cate am citit eu, nu este acceptat ca acelasi filmuletz sa candideze in fiecare saptamana ci doar in saptamana in care l-ai transmis, ci trebuie sa pui altul ca sa se regaseasca in cel saptamanal...

TNX. acum am inteles.

mai bagam si noi cate un filmuletz - dar de sapt viit. in colo. si merci fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Seara buna. Ana Nicole, Stephanie, Isabel, Alin, Stefania, Ana Maria
si celorlalti bebelusi de zilele trecute...
Spalat copil, trimis cu tatic sa adoarma. Si eu pe net.
Maternitatea m-a schimbat, mult zic eu. Am devenit mult mai intoleranta cu ceilalti cand e vorba de bebelusa mea. Au aparut altfel de sentimente, mult mai puternice fata de cele de pana acum. Incep sa o inteleg pe mama, ce o fi fost in sufletul ei cand eu faceam bronsita in fiecare luna...
Da, cred intr-o lume de dincolo, macar sa-mi veghez puiul cand nu voi mai fi langa el...

Votat si eu pentru Octavian, Rares, Alessia si Karina.
Fetele nu stiu ce se intampla. Cand dau previw la mesaj, imi apare un mesaj vechi. Se mai intampla la cineva?

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

SOFIA de AELITA la multe lunisoare si la multi anisori!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4,Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am revenit....sunt mai bine...Mark de abia a adormit...nu stiu pentru cat timp...
Mirona....eu o sa-i transmit...ea s-a sesizat pentru ca odata s-a discutat despre asta...ca sunt multe fete care nu scriu si revin dupa o perioada si iar scriu...si ea a hotarat asa...si mie imi pare rau....
Hai sa va arat ce se va face Mark cand va fi mare.....ghiciti?...www.youtube.com/watch?v=TTfd8JF0gN0" target="_blank">Ghicitoare
Scuze pentru calitatea filmuletului........

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

Aea s-a sesizat pentru ca odata s-a discutat despre asta...ca sunt multe fete care nu scriu si revin dupa o perioada si iar scriu...si ea a hotarat asa...si mie imi pare rau....

no ca m am intors din drum pt asta...am dat cancel la turn off...
kokorinooooo

care mai erau? nu conteaza...tot asta i mai bun...

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu

Mergi la inceput